Arbitraj corect în fotbalul românesc

Deja nu mai există incertitudinea că arbitrajul nu este corect. Deja este ceva 100% sigur, deja este un lucru cunoscut. Arbitrajul românesc este unul din motivele pentru care fotbalul pe care îl vedem în Liga 1 este la un nivel atât de scăzut.

Indiferent de echipa pe care o susținem, indiferent de pasiunea noastră, toți avem un lucru în comun. Toți am văzut greșelile de arbitraj (greșeli majore) prezente în fiecare etapă, prezente la fiecare meci mare.

Vrem fotbal de calitate în Liga 1? Atunci trebuie să se facă ceva despre arbitraj. Degeaba comentăm după meci, la infinit, dacă nu facem ceva. Împreună suntem mici, nu citește nimeni comentariile lăsate după meciuri, nu suntem luați în calcul. Haideți să strângem cât mai multe semnături, haideți să vedem câți oameni "corecți" există în România.

Cerem introducerea VAR-ului în fotbalul românesc și supravegherea strictă a arbitrilor și sancționarea lor în urma erorilor grave de arbitraj.

Ene Tudor Gabriel    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Ene Tudor Gabriel să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.