A.P.P. Dâmbovița luptă ”la baionetă” pentru oprirea genocidului nuclear pus la cale de Guvern, reprezentanții județeni și locali ai PSD-PNL!

DAMMBOVITA.jpg

Virgil Popescu, ministrul liberal al energiei a stabilit să se amplaseze pe raza comunei Doicești șase minireactoare nucleare, cu o capacitate de producție de 77 Mwh fiecare. Adică la mai puțin de 16 kilometrii distanță față de orașele Târgoviște și Pucioasa. Așa că gașca politică inconștientă a PNL-PSD, în frunte cu Ștefan Ana Cornel - președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a anunțat lansarea proiectului nuclear de la Doicești. Construcția minireactoarelor nucleare (S.R.M) a fost atribuită de către Virgil Popescu, fără nicio consultare cetățenească locală, companiei americane ”NuScale”.
Acest ”proiect - experiment” nu a mai fost testat și validat nicăieri în lume! Așa că parlamentarilor peneliști-pesediști care reprezintă județul Dâmbovița, și nici măcar nu locuiesc în el (Virgil Guran, Ioan Balint, Titus Corlățean, Radu Popa, Ionuț Vulpescu etc) nu le pasă că rezidurile nucleare radioactive rezultate din funcționarea S.R.M.-urilor, pun în pericol viața locuitorilor. Mai mult chiar, depozitarea acestora se transformă într-o afacere mafiotă, mina de la Șotânga fiind pusă în discuție! Și de asemenea foarte important, Doicești se află într-o zonă cu risc seismic ridicat peste media națională, în caz de accident nuclear râul Ialomița aflat în zonă nu poate asigura debitul necesar de apă pentru răcirea minireactoarelor! Nicăieri în lume nu se aprobă amplasarea de ”S.R.M.-uri în mijlocul comunităților umane!!
A.P.P. Dâmbovița luptă până la capăt pentru a stopa genocidul! Strânge semnături pentru a bloca amplasarea minireactoarelor nucleare la Doicești.
Dâmbovițenii sunt invitați la sediul A.P.P. din Târgoviște, str. Prof. Nicolae Radian, nr. 3A, City Center, et. 2, camera 24, pentru a semna acestă ”Petiția de blocare a S.RM. Doicești”.
Dâmbovițeni nu stați pe gânduri, viața voastră, a copiilor, nepoților, părinților și bunicilor dumneavostră trebuie apărată în forță, legal, până la capăt!!!
Semnați petiția A.P.P.-Dâmbovița!


Alianţa Pentru Patrie Dâmboviţa    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Alianţa Pentru Patrie Dâmboviţa să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...