Apel către Președintele Nicolae Timofti de suspendare

Apel către Președintele Nicolae Timofti de suspendare a pachetului de legi aprobat de guvern din 27.092016, printre care legea privind returnarea garanțiilor de stat.

Dle Președinte, "faceţi uz de prerogativele funcției prezidențiale stabilite de art.88 lit.i) din Constituţie, care vă acordă posibilitatea să suspendaţi orice act al Guvernului ce contravine legislaţiei, pînă la adoptarea hotărîrii definitive a Curţii Constituţionale, iar prin prisma prevederilor art.25 lit.a) din Legea cu privire la Curtea Constituţională, înaintaţi sesizarea referitoare la neconstituţionalitatea actelor adoptate de Guvern, prin care se pun pe umerii cetăţenilor banii furaţi din bugetul de stat!"

Prin semnare, autorizez pe Elena să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.