Anularea titlului de AMBASADOR AL MARAMUREȘULUI oferit lui LIVIU DRAGNEA

Dragnea-in-MM4-e14952628245961.jpg

În data de 19 Mai 2017, președintele PSD Maramureș, Gabriel ZETEA, i-a acordat lui LIVIU DRAGNEA titlul de AMBASADOR AL MARAMUREȘULUI, într-o ceremonie fastuoasă, finanțată cu mai multe miliarde de lei, din bugetul public al județului Maramureș, fără nici o consultare a populației sau, cel puțin, a plenului Consiliului Județean Maramureș.

Detalii aici:

si aici:

Cerem în mod public:

1. Anularea, de îndată, a titlului de Ambasador al Turismului Maramuresean, conferit lui Liviu Nicolae Dragnea

2. Interzicerea acordării acestor titluri fără consultarea cetațenilor județului Maramureș, prin Referendum.

Demnitatea Maramureșeană    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Demnitatea Maramureșeană să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.