Alocarea de psihologi in sprijinul bolnavilor din sectiile de ATI

Dincolo de suferinta pricinuita de boala in sine, pacientii internati in sectiile de ATI sufera si pe fondul lipsei sprijinului, alinarii si incurajarii.  

Nu am crezut ca poate fi atat de grav, pana ce mi-am vazut bunicul internat la ATI, bolnav de Covid19, intr-o stare cumplita si degradanta, neputand sa intervin in niciun fel pentru a ii transmite incurajarea si sustinerea din partea familiei. Este traumatizant si pentru familie, sa stii ca ai pe cineva drag acolo si nu poti in niciun fel sa ii transmiti ceva, el fiind plasat pe o masca de oxigen care nu ii permita sa scoata vreo vorba. Daca cineva s-ar putea implica si ar vorbi cu bolnavii, cu siguranta ca moralul lor ar fi mult mai ridicat, lucru care le-ar permite sa lupte altfel cu boala. 

 

Prin aceasta petitie, solicit implicarea psihologilor in tratarea bolnavilor de pe sectiile de ATI. Psihologii din spitale sa mearga acolo unde este nevoie de ei, sa sustina bolnavii si sa incerce sa le ridice moralul. De asemenea, consider ca mult mai important este ca psihologul sa se adreseze intai pacientului si mai apoi familiei, acesta fiind primul in lupta cu boala si care necesita cel mai mare sprijin pentru a iesi invingator. 

Atasez petitiei si scrisoarea redactata pentru bunicul meu, singura modalitate prin care sper sa ajung la el si prin care imi doresc sa ii transmit sustinerea intregii familii. 

WhatsApp_Image_2020-11-11_at_17.12_.33_.jpeg

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Denisa să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...