Alienarea parentală pedepsită penal.

406787_4859742091208_1611452835_n.jpgEști părinte și ești privat de copilul tău de celălalt părinte? Atunci copilul tău este alienat parental,  mai pe românește,  abuzat psihic, iar acel copil va ajunge sa te urasca fara ca tu sa fi avut cea mai mica vina. Dacă nu înțelegi termenul, găsești pe internet articole pe tema asta și clipuri video care îți vor confirma dacă, copilul/copiii tău/tai sunt alienați parental.

Conform Legii nr.272/2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului, prin abuz asupra copilului se înțelege orice acțiune voluntară a unei persoane care se află într-o relație de răspundere, încredere sau de autoritate față de acesta, prin care sunt periclitate viața, dezvoltarea fizică, mentală, spirituală, morală sau socială, integritatea corporală, sănătatea fizică sau psihică a copilului, și se clasifică  drept abuz   fizic, emoțional, psihologic.

Alienarea parentală este cea mai gravă forma de abuz psihic asupra unui copil, urmările  acesteia putând avea efecte negative asupra psihicului copilului pe tot parcursul vieții.

Alia, fiica mea, este alienată parental in cel mai urat si inuman mod posibil. Din 2014, fiica mea a fost scoasă din țară fără știrea sau acordul meu sub pretextul unei vacanțe în  Anglia la mama ei și nu a mai fost adusă înapoi în România.  Acum are 15 ani, iar în ultimii 7 ani am reușit să o văd 10 minute de la distanță, nu este lăsată sa ma caute, eu nu am nicio modalitate de contact către ea.

Din 2019 am deschis la Onești un proces dar acesta bate pasul pe loc. Timpul care trece fără Alia nu mi-l va da nimeni înapoi, dar cu ajutorul vostru putem face ca acest proces de alienare parentală să fie pedepsit penal.

Semnează și salvează viitorul unui copil alienat parental.

Prin semnătura mea, autorizez Tataru Liviu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.