ALEGERI LOCALE 2020 - INDEMINZATIE PENTRU A 6-A ZI OPERATORI DE CALCULATOR SI PRESEDINTI DE SECTIE

Prin prezenta petitie, solicitam indemnizatia pentru a 6-a zi de activitate pentru OPERATORII DE CALCULATOR si PRESEDINTII de sectie, desfasurata cu ocazia alegerilor locale 2020.

Activitatea de predare a tabletelor, buletinelor de vot si a proceselor verbale aferente procesului electoral, a fost prelungit din cauza deficientelor organizatorice, din partea Biroului Electoral Central, Biroul Electoral Central Local Sector 3, Autoritatea Electorala Permanenta si Serviciul de Telecomunicatii Speciale.

Conform art.11, alin1, lit. a din Legea 135/2020 din data de 16 iulie 2020, coroborat cu art.11, alin. 11 din Legea 135/2020, persoanele mai sus-mentionate, sunt remunerate doar pentru 5 zile de activitate desi in fapt, atat presedintii de sectie cat si operatorii de calculator au fost fortati sa isi desfasoare activitatea inca o zi, dupa cele 5 zile prevazute de lege.

Stirile PROTV din data de 28.09.2020 cu titlul "Scene ireale in Capitala. La amiaza, sute de persoane inca asteptau sa predea tabletele si sacii cu voturi" prezinta situatia reala din fata BECL SECTOR 3.

Petita este realizata in conformitate cu prevederile OG. 27/2002, publicata in Monitorul Oficial, nr.84, din 01.02.2002.

Termen pentru completare: 11.10.2020.

Maria Luminita Murguly    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Maria Luminita Murguly să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.