ADMITERE FACULTATEA DE PSIHOLOGIE UNIVERSITATEA BUCUREȘTI

Examenul de admitere pentru Facultatea de Psihologie face diferenta intre cei care au invatat pentru a intra la facultatea pe care si-o doresc si cei care vor doar sa vada cum e la o facultate. Examenul de bacalaureat nu poate face diferenta intre un elev pregatit special pentru aceasta facultate, un elev care a investit luni de zile in pregatirea corespunzatoare acestui examen si unul care nu are suficiente cunostinte in acest domeniu. Egalitatea in sanse ajunge astfel sa dispara in urma eliminarii acestui examen. Avand in vedere faptul ca toti elevii stiau faptul ca modalitatea de a intra la aceasta facultate este prin intermediul examenului de admitere, este normal ca majoritatea candidatilor sa acorde o mai mare importanta materiei aferente acestuia si mai putina examenului de Bacalaureat. Probabil multi elevi nu s-au pregatit pentru o nota maxima la examenul de Bacalaureat pentru ca nu acesta facea diferenta. Este doar un examen de promovare pe care majoritatea il pot trece. Nu este corect fata de un candidat care s-a pregatit luni de zile pentru acest examen sa nu aiba dreptul de a-si demonstra cunostintele in acest domeniu, domeniu la care multi oameni aspira.

Vrem sa strangem cat mai multe semnaturi asa ca, te rugam, distribuie mai departe. Multumim!

Alexe Elisa, Laita Stefan, Dinea Andrei, Rasica Iulia, Moldoveanu Andrei etc.    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Alexe Elisa, Laita Stefan, Dinea Andrei, Rasica Iulia, Moldoveanu Andrei etc. să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.