Acordarea burselor pentru elevi în unitățile de învățământ din municipiul Câmpulung

Bursele de merit și bursele de performanță ce se acordă pentru elevii din învățământul preuniversitar de stat, pentru anul școlar 2019-2020, din bugetul municipiului Câmpulung, să aibă cuantumul stabilit prin lege, respectiv:

50lei/lună până la 400lei/lună - pentru rezultate deosebite la învățătură

1000lei/lună până la 2000lei/lună - pentru locurile I, II, III la etapele naționale

Considerăm că sumele de 5lei/lună acordate sau acordate parțial, în prezent acestor copii, cu nerespectarea prevederilor legale,  sunt umilitoare și jignitoare pentru demnitatea unui elev mușcelean.

Nici un copil nu poate fi stimulat cu 0,25 lei/zi, să aibă rezultate bune la învățătură.

Ne dorim ca tinerii să obțină performanțe, iar apoi ca adulți să contribuie la bunăstarea localității noastre. Ne dorim să rămână în Câmpulung!

Ne mândrim cu rezultatele acestor copii, trebuie să respectăm și să recompensăm munca lor! Numai astfel putem asigura un viitor Câmpulungului!

 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Anca Coșa să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...