Susținerea funcționării în actuala formulă cu personalitate juridică a Centrului de Resurse și Asistență Educațională Speranța din Timisoara,și dupa 1.09.2024.

Contactați autorul petiției

Susținerea funcționării în actuala formulă cu personalitate juridică a Centrului de Resurse și Asistență Educațională Speranța din Timisoara,și dupa 1.09.2024. Publică pe Facebook (160)

2024-03-24 09:16:46

Astazi 24-03-2024, avem 1142 de semnaturi pentru sustinerea Centrului de Resurse si Asistenta Educationala (CRAE) Speranta din Timisoara.

Este foarte bine, dar trebuie sa continuam!

Doresc, sa impartasesc cu dumneavoastra destainuirile emotionante  a unei mame de pe site-ul petitieonline. „Am o fetita cu tulburări din spectrul autist si vin cu ea la Centrul Speranta la terapii de vreo 10 ani. Centrul Speranta este singurul loc care ofera servicii de terapie gratuita pentru copiii cu dizabilități. Aici vin copii din toată Timișoara si din multe sate din județul Timis, copii care nu au alte opțiuni, nu beneficiază de alte facilități și terapii si sunt familii cu venituri foarte reduse. In toti acești ani, am văzut mari progrese pe care le-au făcut acești copii în urma terapiilor. Am intalnit aici oameni adevărați, cu vocație pentru meseria lor, foarte empatici, cu multa experiență, profesioniști, determinați si cu multa dragoste pentru copii. Consider abuziva hotărârea de a dizolva acest centru si sper din tot sufletul ca cei care sunt în măsură să ia decizii, sa se gândească și la acesti copii și la părinții lor. O lege este ceva abstract, facuta tot de oameni si decide viitorul unor copii reali. Asadar, stimați guvernanți, parlamentari, fiți responsabili si respectați drepturile copiilor si dati dovada de umanitate. Centrul Speranța este un proiect absolut minunat, care ar trebui multiplicat la nivel național, nu inchis”           Multumim mamica!


Baba Letitia

Susținerea funcționării în actuala formulă cu personalitate juridică a Centrului de Resurse și Asistență Educațională Speranța din Timisoara,și dupa 1.09.2024. Publică pe Facebook (116)

2024-03-19 07:40:41

Rectificare:

vrem sa ajungem la 7530 de semnaturi, dar azi avem doar 753.

753 semnaturi in 19.03.2024 ora 8.00 a.m. ! Dragi prieteni, cu ajutorul și cu implicarea voastră, 753 de oameni cu suflet bun și cărora le pasă de soarta copiilor noștri au semnat deja petiția pentru susținerea Centrului de Resurse și Asistență Educațională (CRAE) SPERANȚA din Timișoara !!! Continuați, vă rog, să susțineți acest demers! Semnați petiția (dacă nu ați reușit încă), distribuiți petiția, vorbiți celor apropiați despre această acțiune! Este vorba despre copii și despre a avea reacție la abuzurile care ne maculează viața! Vă mulțumesc și... CONTINUĂM !  


Baba Letitia

Susținerea funcționării în actuala formulă cu personalitate juridică a Centrului de Resurse și Asistență Educațională Speranța din Timisoara,și dupa 1.09.2024.

2024-03-19 06:18:49

753 semnaturi in 19.03.2024 ora 8.00 a.m. ! Dragi prieteni, cu ajutorul și cu implicarea voastră, 7530 de oameni cu suflet bun și cărora le pasă de soarta copiilor noștri au semnat deja petiția pentru susținerea Centrului de Resurse și Asistență Educațională (CRAE) SPERANȚA din Timișoara !!! Continuați, vă rog, să susțineți acest demers! Semnați petiția (dacă nu ați reușit încă), distribuiți petiția, vorbiți celor apropiați despre această acțiune! Este vorba despre copii și despre a avea reacție la abuzurile care ne maculează viața! Vă mulțumesc și... CONTINUĂM !  


Baba Letitia



Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...