OCDL: PROTEJAREA ELEVILOR României de ideologia de gen în învățământul preuniversitar

Contactați autorul petiției

Încurajăm semnarea petiției

2023-01-21 09:44:34

Stimate doamne,

Stimați domni,

Vă mulțumim pentru implicarea și susținerea dumneavoastră în demersul O.C.D.L. (și a celorlalte organizații implicate) în combaterea ideologiei de gen în învățământul din România.

Așa cum bine cunoaștem, această luptă este una de lungă durată și implică nu doar activitatea organizațiilor, ci și susținerea și implicarea dumneavoastră (cei care ați semnat prezenta petiție online). In acest sens, după 11.000 de semnături adunate, vă îndemnăm să continuați distribuirea petiției online pentru a putea ajunge în atenția cât mai multor persoane, iar ulterior, în completarea demersurilor deja inițiate, numărul de semnături să poată cântări în fața instituțiilor statului.

Informații suplimentare despre demersurile O.C.D.L. puteți afla pe pagina www.ocdl.ro/comunicate, urmând a fi informați și prin e-mail despre conferinte/dezbateri pe această temă.

Nihil sine Deo!

În numele echipei O.C.D.L., vă mulțumim.

Oficiul Creștin pentru Drepturi și Libertăți (OCDL.ro)

Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

• Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.