Parcul Horpaz-Ezăreni, petiție publică pentru înființare

Contactați autorul petiției

Urgent

2022-06-11 05:58:29

Cetățeni din Horpaz, Valea Adâncă și Dancaș,
Primăria Miroslava a lansat un chestionar online sub numele "Prezent și viitor în comuna Miroslava" și este axat pe calitatea vieții noastre. Vă rugăm să vă alocați 5 minute la o cafea, până cel târziu 20 iunie și să completați acest chestionar. Nu vrem să cobim, dar ne putem aștepta la un răspuns negativ în ce privește înființarea Parcului Horpaz-Ezăreni, dacă această dorință nu se va regăsi în opțiunile majoritare ale cetățenilor de la sectorul "cultură și timp liber".
Așadar, mare atenție și mare rugăminte, completați acest sector cu acest text : "Înființarea Parcului Horpaz-Ezăreni pe cele 19,6 ha de pe imașul satului", pentru a fi foarte clară și foarte concisă dorința locuitoriolr din Horpaz.
Comunitatea din jurul lacului Ezăreni are nevoie de un parc! Acea zonă trebuie salvată! Haideți să arătăm aceste lucruri!
PS: pentru o numărătoare paralelă, ne-ar fi de folos un mesaj privat de confirmare a completării chestionarului și chiar un print screen asemănător cu cel din imagine...
#horpaz #parculHorpazEzareni

https://www.survio.com/survey/d/V2V8G3U7I7Z5L1W7J


Grupul Civic "Horpaz Asociația Civică"

În sprijinul Parcului Horpaz-Ezăreni

2022-05-28 05:41:03

Grupul Civic "Horpaz Asociația Civică"

Întâlniri cu consilierii locali

2021-12-11 15:55:50

Considerăm că niște întâlniri preliminare cu consilierii locali ar fi benefice acestui proiect. Am fost contactați doar de consilierii unii singur partid de la lansarea petiției. Am inițiat noi o întâlnire cu partidul care are majoritatea în Consiliul Local,  dar încă nu avem un răspuns. Cine dorește participarea la aceste întâlniri este binevenit. Urmează prezentarea în Consiliul Local pentru care vă solicităm prezența. 


Grupul Civic "Horpaz Asociația Civică"



Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...