Petitie pentru a modifica Legile Apiculturii

Contactați autorul petiției

Multumesc tuturor celor care vor sa se schimbe ceva in activitatea noastra

2012-08-15 22:19:58

Multumesc tuturor celor care vor sa se schimbe ceva in activitatea noastra apicola si au semnat aceasta petitie

C Iulian

Pentru discutii pe aceasta tema puteti intra si pe linkul de mai jos

2012-07-01 11:10:10

Pentru discutii pe aceasta tema  puteti intra si pe linkul de mai jos

C Iulian

E bine sa cititi si acest anunt administrativ

2012-06-27 21:49:36

Doresc sa precizez pe propria raspundere ca datele colectate, numele si adresele de email nu vor fi folosite in scopurii de publicitate sau spam de catre initiatorul acestei petitii, iar daca actiunea va esua numele si adresele de email vor fi sterse fie ca veti cere asta sau nu
( in masura in care si softul pus la dispozitie de catre acest site permite asta )
Singurul scop al acestei initiative e acela de a schimba lucrurile in bine in aceasta frumoasa activitate apicultura .
Este de preferat ca numele Dumneavoastra sa fie trecute complet pentru ca aceasta petitie sa poata schimba ceva,in conditiile in care lista cu semnatari petitiei va ajunge pe masa organelor abilitate, nu cred ca organele abilitatea vor lua in seama o petitie in care majoritatea numelor sunt trecute cu prescurtari de genul .
"V Ionel, C Gigel  "
Nu se vor cere alte date initial in afara de numele si adresa de mail, dar va rog sa aveti grija sa pastrati acele adrese de email in caz ca va trebui sa fiti contactatii .
Chiar daca la rubrica publlica  " Autorul petitiei " eu subsemnatul mi-am trecut doar initiala numelui de familie, am facut asta doar pentru a preveni eventualele presiuni  pentru a stopa aceasta initiativa .
Imediat dupa ce voi fi terminat de redactat acest text, voi semna primul petitia si voi face asta scriindu-mi numele complet dar ascuns publicului,pentru aceasta optiune puteti opta si voi  daca nu doriti ca numele voastre sa fie publicate pe internet, astfel undeva ascunsa de "ochi rauvoitori ai lumi " se vor pastra toate acele nume si vor fi folosite pentru ca initiativa sa dea roade .

Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

• Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.