Ajunge! Vrem dezbateri parlamentare pentru renegocierea cu Corporația Financiară Internațională a Acordului încheiat în 1990 implicit Legea 28/1991l

Contactați autorul petiției

INVITATIE

2024-05-14 15:43:12

Bună ziua dragi petiționari,

Sunteți invitați la Adunările notificate Ajunge! desfășurate în 16 și 17 Mai, Piața Victoriei între orele 12 și 20, adunări ce se revendică de la protestul din 15 mai 2020, de la Adunarea Ajunge! din 2021 desfășurată între 15 și 18 mai 2021 și de la protestul din 15 Mai 2022, toate sub egida Campaniei pentru Viață în România cu activitate din 2012.
Temele adunărilor sunt:
-Vocile păcii, destinat în principal mesajelor pacifiste provenite din zona civică;
-Drepturi și libertăți, zi în care mesajele se vor concentra pe drepturile și libertățile încălcate prin legislație internă și acorduri internaționale aduse în fața opiniei publice de către cetățeni prezenți și/ care au răspuns invitațiilor organizatorilor;
- Implicare cetățenească în zona politică. Sunt invitați să răspundă la întrebările voastre persoane provenite din civism care în prezent au decis implicare politică.

Notă: Cu această ocazie această petiție va fi făcută publică, iar semnăturile dv. vor fi depuse la Registratura Guvernului României.

Pentru buna desfășurare a Adunărilor Publice Ajunge! vă rugăm ca mesajele (bannerele) să fie în limba română și să respecte temele generale. Insemnele de partid nu sunt acceptate.
Informații la telefon/whattup 0726801713
Organizatorul


Luiza Volf, Campania Pentru Viață în România

Adunare Publică între 15 și 20 mai 2024

2024-04-14 11:15:58

ANUNȚ


Vă informăm că va avea loc Adunarea publică Ajunge! Screenshot_20240414-141112_Facebook1.jpgnotificată la Primăria București, care va avea loc în Piața Victoriei zona centrală, între zilele de 15 și 20 Mai, orele 16-22.

Ne propunem să asigurăm un spațiu corespunzător exprimării cetățenilor, organizațiilor cetățenești și profesionale, ca și exponenților politici care vor dori să răspundă doleanțelor celor prezenți.


Temele abordate vor fi cele de interes public cetățenesc precum: dreptul la pace, apărarea drepturilor omului, impactul noilor tehnologii asupra vieții.


Adunările publice Ajunge! au fost demarate în anul 2021 concretizate cu depunerea a peste 80000 de semnaturi ale petițiilor cetățenilor la Guvernul României.

Pentru înscrierea organizațiilor cetățenești și informații privind organizarea, telefon 0726801713, Campania Pentru Viață în România.

Luiza Volf


Luiza Volf, Campania Pentru Viață în România

ADN ul românilor, bataia de joc a străinilor!

2024-04-03 18:06:04

Luiza Volf, Campania Pentru Viață în România

Apel public către doamna senator Diana Iovanovici Șoșoacă, George Simion, gen. MIRCIA Chelaru, Lulea Marius Dorin

2023-08-19 13:57:49

Stimati semnatari ai acestei petitii, va reamintesc ca aceste semnaturi au fost depuse la Guvernul României, in 2021, cu prilejul Adunarilor Publice Ajunge!
Activitatea mea civica insa nu s-a oprit, astfel ca, in acest moment este foarte important ca APELUL de mai jos sa fie preluat si de domniile voastre, pentru corecta ,,presiune,, a celor care ne doresc voturile anul viitor si distribuit pe canalele de socializare.
Cu multumiri anticipate, Jur. Luiza Volf
Telefon 0726801713

Apel public către doamna senator Diana Iovanovici Șoșoacă, George Simion, gen. MIRCIA Chelaru, Lulea Marius Dorin

Stimata doamna senator se pare ca aveti influența asupra deciziilor domnului Prim Ministru Marcel Ciolacu, dacă, asa cum spuneti, ,, dezbaterile,, de la Ministerul Sanatatii din data de 17 august au fost organizate in urma presiunilor dumneavoastra.
In privinta asumarii dumneavoastra publice, doamna senator, atasata acestei postari, sunt cateva ,, mici,, probleme:
1. Dezbaterea in cauza nu a fost organizata conform Legii 52/2003 Articolul 7 aliniatul 10 litera b) care stipulează că ,,dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toți solicitanții înscriși la cuvânt și-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act normativ în discutie.,, ;
2. Ministerul nu a tinut cont de sutele de solicitari pentru dezbatere cu participare fizică; 
3. Ministerul Sanatatii eludeaza legea in mod frecvent, cand este vorba de introducerea vaccinarilor obligatorii. Care de altfel, spre stiinta dumneavoastra, s-au vrut a se introduce din 2014! Deci, din 2014 societatea civila din România s-a implicat in stoparea acestui abuz asupra cetatenilor români;
4. Societatea civila a facut demersuri inclusiv in privinta Strategiei nationale de sanatate, cand de asemenea s-a organizat un simulacru de ,,dezbatere,,.
Prin urmare, adresam acest APEL public către domnia voastra, catre conducerea AUR, indeosebi domnului George Simion dar si catre conducerile tuturor partidelor ce se pretind a fi nationaliste, spre a duce mesajul nostru domnului Ciolacu și factorilor politici de decizie:
1. Este necesar ca dezbaterile Ministerului Sanatatii dar si al oricarui minister sa respecte cerintele constitutionale si legale conform Legii 52/2003 Articolul 7 aliniatul 10 litera b);
2. Dorim si este imperios necesar sa se fixeze urgent data dezbaterilor publice corecte pentru Strategiile nationale de sanatate si de vaccinare;
3. Este necesara abrogarea Ordinul de ministru nr.  2508/4493/2023 publicat în Monitorul Oficial al României partea I nr. 703 din 1 august 2023 pentru aprobarea Metodologiei privind asigurarea  asistenței medicale a preșcolarilor, elevilor și unitățile de învățământ preuniversitar  și studenților din instituțiile de învățământ superior pentru  menținerea stării de sănătate a colectivităților și pentru promovarea unui stil de viață sănătos, ordin care eludează drepturile cetatenilor, indeosebi ale copiilor si parintilor;
3. Avand in vedere ca dl. Ciolacu a sustinut public ca in România nu va fi vaccinare obligatorie, toate programele de sanatate a populatiei sa respecte principiul caruia prin Convenţia privind drepturile OMULUI şi biomedicina (Articolul 1 și Articolul 2) demnitatea şi identitatea FIINȚEI UMANE sunt garantate oricărei PERSOANE, fără discriminare, iar ,,Interesul şi binele FIINȚEI umane trebuie să primeze asupra interesului unic al societăţii sau al ştiinţei.,,;
4. Inviolabiliatatea persoanei și a drepturilor naturale a omului  în fata intereselor de grup sau a colectivităților, drepturi consfintite inclusiv prin Constituția României, articolele 22 si 23, alin. (1): Dreptul la viață, precum și dreptul la integritate fizică și psihică ale PERSOANEI sunt garantate și respectiv alin. (1) Libertatea individuală și siguranța PERSOANEI sunt inviolabile;
5-Deoarece Strategia de vaccinare propusă face referire la ,,funcționarea optimă și coordonată a tuturor componentelor sistemului de sănătate (sistem de sănătate inteligent, sustenabil și predictibil),, mentionam in acest sens ca functionarea sistemului sanitar nu se poate desfașura optimal în absența informațiilor privind CAUZELE deteriorării sănătății cetățenilor, fiind nevoie ca strategiile și planurile de acțiune specifice pentru fiecare din prioritățile identificate să stipuleze cauzele bolilor ce se vor eradicate prin prevenție sau vaccinuri în urma studiilor și cercetării românești și nu preluate ad-literam de la organisme internaționale. Prin urmare cerem monitorizarea riscurilor majore pentru sănătate bazate pe CAUZE precum chemtrails, produse alimentare chimizate, OMG, radiații electromagnetice, nutriție deficitară, inclusiv alimentație cariogenă, consum de alcool, tutun, substanțe psihoactive, dependența de tehnologie digitală, comportamente sexuale la risc, accidente, abuz fizic, emoțional, adaptate pentru fiecare grupă de vârstă și corectarea acestora cât mai precoce prin intervenții specifice bazate inclusiv prin medicina și tratamente alternative.
6.CEREM DE ASEMENEA, IESIREA DIN OMS sau cel puțin, rediscutarea tratatului din urmatoarele considerente, dar nu numai:
-OMS dezvolta planuri de vaccinare fara discernamant, publicand in 2021 Agenda de imunizare 2030 in care se detaliaza o strategie foarte agresiva privind vaccinarea. Sursa : publicatia OMS “European Immunisation Agenda 2030” – WHO, 2021;
-vicierea consimtamantului pentru vaccinarea copiilor introducand termeni precum consimtamant implicit rezultatul fiind ca parintiiisi pierd dreptul de a-si proteja copiii fata de abuzul sanitar. Sursa : publicatia OMS “Considerations regarding consent in vaccination children and adolescents between 6 and 17 years old” – WHO, 2014.
-OMS a recunoscut ca a transmis oficial cifre false despre mortalitatea prin covid. Articol: “Covid death toll: scientists acknoledge errors in WHO estimates” - Publicatia Nature, June 2022.
-OMS este finantat in cea mai mare parte din fonduri private din USA, fundatia Bill si Melinda Gates, GAVI (Global Aliance for vaccination and immunisation). Sursa : Audited financial statements for the year ended 31 december 2019 – publicatie OMS. Seventy-third World Health Assembly, 3 July 2020.

Cu specificatia ca acest punct de vedere, exceptând iesirea din OMS, aici expus foarte succint, a fost trimis incepând din luna mai Ministerului Sanatatii, Ministrului Sanatatii, Ministerului Educației dar si domnului George Simion, gen. Chelaru, domnului Lulea de la care nu s-a primit raspuns.
Epilog:  Declarația universală a drepturilor omului (1948), art. 21 stabilește că: „voința poporului va fi cea care va sta la baza autorității guvernamentale a statului” iar intenția înscrisă în preambul stipuleaza ,,că drepturile omului sa fie ocrotite de autoritatea legii pentru ca omul să nu fie silit să recurgă, ca soluție extremă, la revoltă împotriva tiraniei și asupririi,,.

Cu reala speranta, in abordarea si sustinerea acestor cerinte, multumiri anticipate tuturor adresantilor.

Jur.  Luiza Alexandrescu Volf, Campania pentru Viata in Romania


Luiza Volf, Campania Pentru Viață în România

Apărăm Constituția României

2022-10-22 14:32:52

Legile Justiției au devenit sinonime cu Apărarea Constituției!
Ca urmare a presiunii civice, Avocatul poporului a sesizat Curtea Constituțională a României privind Legile Justitiei votate în data de 17 nov. 2022.
Prin urmare, acum este necesar sa semnam cât mai mulți petiția adresată acestora, petiție redactata de d-na av. Elena Radu și  av. Toni Neacșu:

https://www.petitieonline.com/cetatenii_romaniei_solicita_ccr_sa_isi_respecte_rolul_de_garant_al_suprematiei_constitutiei_romaniei


Luiza Volf, Campania Pentru Viață în RomâniaDistribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...