Opriți asasinatele șoferilor in parcări!

Contactați autorul petiției

Opriti asasinatele soferilor in parcari!

2021-07-05 09:34:49

„Chiar și o singură viață irosită este mult prea mult!” este sloganul de la care pornește motivarea petiției.

Până la urmă, de cine depinde să se facă dreptate, în mod real, tuturor celor căzuți în războiul necruțător al violenței de pe șoselele europene ale secolului 21? Pentru ca, în memoria lor și pentru viitorul nostru, să nu se mai întâmple niciodată așa ceva? Pentru ca anchetele să meargă până la pedepsirea exemplară a vinovaților? Pentru adoptarea unor măsuri REALE de protecție și de securitate pentru șoferii de camion, de orice naționalitate, care ne transportă, zi de zi, pâinea și medicamentele?

Sunt întrebări pe care le ridică inițiatorii petiției, care susțin că depinde de fiecare dintre noi, să nu lăsăm, din nou, să se aștearnă tăcerea și pasivitatea autorităților europene asupra unui fenomen tragic, care s-a acutizat, deja, de prea multă vreme.

Semnăm cu toții petiția!

Sunteți șoferi? Aveți un frate, o soră, o mamă sau un tată, fiul (fiica), un verișor sau un unchi, ori un prieten care lucrează în branșă? Semnați petiția!

Sunteți simpli cetățeni? Dacă, poate, că vă gândiți că nu aveți nicio legătură cu această branșă… vă înșelați. Vă bucurați de fiecare dată când găsiți pe raftul magazinelor produsul dorit, sau când ajunge acasă pachetul pe care îl așteptați. În camionul condus de Mihai și Liliana, erau mărfuri destinate unor astfel de livrări. Oare putem rămâne liniștiți atunci când produsele ne-au fost livrate cu riscuri majore?… cu prețul vieții?… Semnați petiția, pentru că fiecare semnătură contează!

Este extrem de simplu și reprezintă primul pas pentru o protecție reală.

ASASINAT ÎN PARCARE. Jurnal de bord

https://www.ziuacargo.ro/articole/asasinat-in-parcare-jurnal-de-bord-186293.html/


Adriana Mureșan Voluntari în EuropaDistribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...