Opriți asasinatele șoferilor in parcări!

Contactați autorul petiției

Au trecut 301 zile

2022-05-02 10:49:19

Au trecut 301 zile de cand am inceput strangerea de semnaturi pentru a garanta siguranta soferilor de tir in parcarile Europei si nu numai.

Datorita ajutorului si sprijinului vostru am reusit sa ajungem cu aceasta petitie in Parlamentul European si sa fie aprobata si sa devina rezolutie.

Comisia pentru petitii a Parlamentului European a decis sa faca o vizita de informare in perioada 23-25 mai pentru a vedea zonele de parcare si a verifica punerea in aplicare a masurilor acordate in rezolutie si pentru a analiza implementarea de noi masuri pentru cresterea sigurantei si securitatii camioanelor in zonele de parcare.

Deoarece ne vom intalni si noi cu delegatia avem ocazia sa le transmitem mesajele voastre.

S-a schimbat ceva in urma petitiei noastre ?


Adriana Mureșan Voluntari în Europa

Opriti asasinatele soferilor in parcari!

2021-07-05 09:34:49

„Chiar și o singură viață irosită este mult prea mult!” este sloganul de la care pornește motivarea petiției.

Până la urmă, de cine depinde să se facă dreptate, în mod real, tuturor celor căzuți în războiul necruțător al violenței de pe șoselele europene ale secolului 21? Pentru ca, în memoria lor și pentru viitorul nostru, să nu se mai întâmple niciodată așa ceva? Pentru ca anchetele să meargă până la pedepsirea exemplară a vinovaților? Pentru adoptarea unor măsuri REALE de protecție și de securitate pentru șoferii de camion, de orice naționalitate, care ne transportă, zi de zi, pâinea și medicamentele?

Sunt întrebări pe care le ridică inițiatorii petiției, care susțin că depinde de fiecare dintre noi, să nu lăsăm, din nou, să se aștearnă tăcerea și pasivitatea autorităților europene asupra unui fenomen tragic, care s-a acutizat, deja, de prea multă vreme.

Semnăm cu toții petiția!

Sunteți șoferi? Aveți un frate, o soră, o mamă sau un tată, fiul (fiica), un verișor sau un unchi, ori un prieten care lucrează în branșă? Semnați petiția!

Sunteți simpli cetățeni? Dacă, poate, că vă gândiți că nu aveți nicio legătură cu această branșă… vă înșelați. Vă bucurați de fiecare dată când găsiți pe raftul magazinelor produsul dorit, sau când ajunge acasă pachetul pe care îl așteptați. În camionul condus de Mihai și Liliana, erau mărfuri destinate unor astfel de livrări. Oare putem rămâne liniștiți atunci când produsele ne-au fost livrate cu riscuri majore?… cu prețul vieții?… Semnați petiția, pentru că fiecare semnătură contează!

Este extrem de simplu și reprezintă primul pas pentru o protecție reală.

ASASINAT ÎN PARCARE. Jurnal de bord

https://www.ziuacargo.ro/articole/asasinat-in-parcare-jurnal-de-bord-186293.html/


Adriana Mureșan Voluntari în EuropaDistribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...