Constituirea Casei Memoriale Grigore Alexandrescu la Târgoviște

Contactați autorul petiției

Petiția semnată de Dvs. a primit astăzi răspunsul din partea Primăriei Municipiului Târgoviște. Vă mulțumim pentru susținere!

2022-07-28 09:06:32

Raspuns-_Dl_Silviu_Miloiu.jpg


Silviu Miloiu

Constituirea Casei Memoriale Grigore Alexandrescu la Târgoviște

2021-03-31 19:34:49

Stimați semnatari,

Mă simt dator să vă informez că nu a fost încă adoptată o decizie formală a Consiliului Local în privința constituirii Casei Memoriale Grigore Alexandrescu la Târgoviște, propunere pe care ați avut bunăvoința și încrederea de a o susține. Nu am primit nici răspunsuri formale la e-mailurile transmise formațiunilor politice reprezentate în Consiliul Local, care conțineau în anexă documentul pe care împreună l-am susținut și semnat, ci doar câteva angajamente verbale. S-au întreprins însă demersuri pregătitoare, prin intermediul Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” din Târgoviște, care a fost însărcinat să întreprindă contactarea principalelor instituții deținătoare de patrimoniu și mărturii documentare cu privire la marele nostru poet modern, în vederea constituirii expoziției de bază a casei memoriale, ceea ce este un semnal categoric pozitiv. Sper ca în curând să avem vești mai clare cu privire la angajamentul autorităților locale în acest sens, pe care voi fi onorat să vi le aduc la cunoștință de îndată ce le voi primi. În cazul în care totuși propunerea noastră - din rațiuni pe care mi-ar fi greu să le înțeleg - nu se va materializa, vă voi aduce la cunoștință eșecul inițiativei și posibilitățile care ne rămân pentru a reînnoi aceste demersuri.

 

Cu bine,

Silviu Miloiu


Silviu MiloiuDistribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...