OPRIȚI DIVULGAREA DATELOR PERSONALE ALE PACIENȚILOR!

Contactați autorul petiției

RoVakcinare NU ARE DREPTUL să trimită sms-uri persoanelor care nu s-au înscris pentru programare!

2021-05-01 15:48:24

‼️♦‼️ Persoanele care PRIMIȚI SMS-URI de la RoVakcinare, fiind invitați să vă programați fiindcă figurați înregistrați și neprogramați pentru injektare și DORIȚI SĂ FACEȚI RECLAMAȚII, vă puteți inspira din PETIȚIA ON-LINE și din RĂSPUNSURILE PRIMITE la petițiile pe care le-am trimis, în iulie 2020, pentru a opri transmiterea ilegală a bazei de date cu pacienții de la Ministerul Sănătății către M.A.I., pe care o găsiți la acest link: https://www.petitieonline.com/opriti_divulgarea_datelor_personale_ale_pacientilor

■♦■ După ce am trimis petiția și TOȚI DESTINATARII AU REACȚIONAT, Ministerul Sănătății și Ministerul Afacerilor Interne au trimis adrese către Avocatul Poporului, în care au menționat că nu ar fi intenționat să fie realizată transmiterea bazei de date de la MS la MAI ((https://avp.ro/wp-content/uploads/2020/08/rec/raspuns21iulie_2020_2.pdf și https://avp.ro/wp-content/uploads/2020/08/rec/raspuns21iulie_2020_1.pdf).

♦ Deci, eu sunt convinsă că petiția on-line a contat (chiar dacă are puține semnături, a fost distribuită mai mult pe Facebook), dar, mai ales, au contat reacțiile instituțiilor cărora le-am trimis petiții, iar cei de la MS și de la MAI s-au simțit încolțiți, AU CEDAT, DAR OBSERVĂM CĂ AU GĂSIT ALTE METODE SĂ FOLOSEASCĂ BAZE DE DATE PERSONALE CU PACIENȚI ȘI CU ABONAȚI TELEFONICI.

♦ RĂSPUNSURILE LA PETIȚII le-am publicat pe Facebook, la acest link: https://www.facebook.com/MonaPetrut/posts/2244246075709152

~~~~~~~~~

‼️♦‼️ Având în vedere formularea din sms, chiar cu scopul inducerii în eroare, fără a se înțelege cum ați ajuns să fiți înregistrați pe acea platformă și RoVakcinare de unde are numerele de telefon la care trimite sms-uri, ar fi bine să trimiteți PETIȚII către următorii destinatari:

➡️ CĂTRE INSTITUȚIA AVOCATUL POPORULUI petitii@avp.ro

➡️ CĂTRE COMISIA PENTRU CERCETAREA ABUZURILOR, COMBATEREA CORUPŢIEI ŞI PENTRU PETIŢII DIN SENATUL ROMÂNIEI cabu@senat.ro

➡️ CĂTRE COMISIA PENTRU DREPTURILE OMULUI, EGALITATE DE ȘANSE, CULTE ŞI MINORITĂŢI DIN SENATULUI ROMÂNIEI cdo@senat.ro, steluta.gheorghe@senat.ro

➡️ CĂTRE Comisia pentru Sănătate Publică din Senatul României comsan1@senat.ro

➡️ CĂTRE COMISIA PENTRU CERCETAREA ABUZURILOR, CORUPŢIEI ŞI PENTRU PETIŢII DIN CAMERA DEPUTAȚILOR cp05@cdep.ro

➡️ CĂTRE COMISIA PENTRU DREPTURILE OMULUI, CULTE ŞI PROBLEMELE MINORITĂŢILOR NAȚIONALE DIN CAMERA DEPUTAȚILOR cp14@cdep.ro

➡️ CĂTRE Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) anspdcp@dataprotection.ro

➡️ CĂTRE AUTORITATEA NAȚIONALĂ DE MANAGEMENT AL CALITĂȚII ÎN SĂNĂTATE secretariat@anmcs.gov.ro

‼️♦‼️ NU ACCEPTAȚI SĂ FIȚI HĂRȚUIȚI ‼️♦‼️

‼️♦‼️ TRIMITEȚI RECLAMAȚII ‼️♦‼️

~~~~~~~~~

♦ Despre petiția on-line pe care am intitulat-o ”OPRIȚI DIVULGAREA DATELOR PERSONALE ALE PACIENȚILOR!”, am scris detalii pe Facebook, în postarea de la acest link: https://www.facebook.com/388922984574813/posts/1988742131259549/

~~~~~~~~~

*Scrierea e adaptată, în mod intenționat, din cauza cenzurii.

#MonaPetruț

NICOLETA-MONICA PETRUŢ

RĂSPUNSURI informative primite de la ANSPDCP și Comisia pentru cercetarea abuzurilor și combaterea corupției a Senatului

2020-08-08 10:25:50

În data de 03.08.2020, Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCDP) mi-a trimis numărul de ÎNREGISTRARE a petiției pe care am trimis-o în data de 30.07.2020, cu privire la ILEGALA TRANSMITERE A BAZEI DE DATE DE LA MINISTERUL SĂNĂTĂȚII CATRE M.A.I.

Răspunsul privind înregistrarea petiției, pe care l-am primit de la
ANSPDCP, l-am publicat pe Facebook, la acest link:

⚠ În data de 06.08.2020, Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției si petiții de la Senatul României mi-a trimis un RĂSPUNS la petiția pe care am trimis-o în data de 30.07.2020, cu privire la ILEGALA TRANSMITERE A BAZEI DE DATE DE LA MINISTERUL SĂNĂTĂȚII CATRE M.A.I.

Senatorii din Comisie mă informează că, în şedința din 04.08.2020, au discutat aspectele pe care le-am reclamat în petiția ”OPRIȚI DIVULGAREA DATELOR PERSONALE ALE PACIENȚILOR!” şi au decis SĂ SOLICITE INFORMAȚII de la Ministerul Sănătății, de la M.A.I. si de la Institutul Național de Statistică, URMÂND SĂ ÎMI COMUNICE DECIZIILE ULTERIOARE cu privire la această petiție.

Răspunsul Comisiei l-am publicat pe Facebook, la acest link:

NICOLETA-MONICA PETRUŢ

Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

• Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.