Susțineți solicitarea privind adevărul despre pandemie precum și acțiunile viitoare în instantele din România și cele internaționale împotriva Consiliului Suprem de Apărare a Tarii

Contactați autorul petiției

Adunare Publică între 15 și 20 mai 2024

2024-04-14 11:12:51

ANUNȚ


Vă informăm că va avea loc Adunarea publică Ajunge! notificată la Primăria București, care va avea loc în Piața Victoriei zona centrală, între zilele de 15 și 20 Mai, orele 16-22.

Ne propunem să asigurăm un spațiu corespunzător exprimării cetățenilor, organizațiilor cetățenești și profesionale, ca și exponenților politici care vor dori să răspundă doleanțelor celor prezenți.


Temele abordate vor fi cele de interes public cetățenesc precum: dreptul la pace, apărarea drepturilor omului, impactul noilor tehnologii asupra vieții.


Adunările publice Ajunge! au fost demarate în anul 2021 concretizate cu depunerea a peste 80000 de semnaturi ale petițiilor cetățenilor la Guvernul României.

Pentru înscrierea organizațiilor cetățenești și informații privind organizarea, telefon 0726801713, Campania Pentru Viață în România.

Luiza VolfScreenshot_20240414-141112_Facebook.jpg


Luiza Volf, George Banulescu

ADN ul românilor, bataia de joc a străinilor!

2024-04-03 18:07:10

Luiza Volf, George Banulescu

Nu in numele nostru!

2023-10-16 21:00:37


Scrisoare deschisa către liderii politici
-fragment-

Stimați lideri politici,

Vă aducem în atenție, ca urmare a desfășurării războiului din Israel/Gaza un document extrem de important emis la data de 12 iulie 2023 și anume Recomandarea Parlamentului European adresată Consiliului, Comisiei și Vicepreședintelui Comisiei/Înaltului Reprezentant al Uniunii pentru afaceri externe și politica de securitate privind relațiile cu Autoritatea Palestiniană (2021/2207(INI)).
Documentul în cauză este o sinteză a relațiilor israelene-palestiniene în conjunctura istorică de (re)naștere a statului israelian în virtutea dreptului pre-istoric, de acum 2000 de ani.
Vă amintim că Declarația universală a drepturilor omului (1948), art. 21 stabilește că: „voința poporului va fi cea care va sta la baza autorității guvernamentale a statului”, și mai cu seamă că drepturile omului trebuiesc să fie ,,ocrotite de autoritatea legii pentru ca omul să nu fie silit să recurgă, ca soluție extremă, la revoltă împotriva tiraniei și asupririi,,.
Vă solicităm deci, să reflectați asupra modalităților de colaborare cu statul Israel dar și cu Autoritatea palestiniană, subliniind că și românii constituie populație autohtonă, milenară, cu drepturi în pericol de a fi eludate, nerespectându-se nici Constituția României, dar nici alte documente internaționale asumate de către Statul Român.
Pericolul acceptării unor populații străine în România, indiferent care ar fi acestea, încalcă drepturile noastre constituționale și internaționale, ca popor autohton multimilenar. Nu dorim ca oficialitățile din România, clasa politică sau chiar Guvernul să ia măsuri discreționare, unilaterale în acest sens, exprimând promisiuni oricărei părți aflate în conflict, care să nu respecte în primul rând legislația romănească și dreptul la auto determinare al poporului român.
Desigur, ne exprimăm profunda îngrijorare asupra situației explozive din zona Gaza dar și din Cisiordania, situație datorată în principal inexistenței unui stat suveran palestinian.
Promisiunile unilaterale ale unor lideri politici, indiferent de eșichierul politic este un motiv serios de îngrijorare mai ales acum, în urma nefericitelor evenimente din Israel cu urmările bine cunoscute.
Vă rugăm să faceți toate diligențele posibile pentru ca ,,soluția bazată pe coexistența a două state ca unică soluție viabilă la conflict, cu statul Israel și statul Palestina care coexistă democratic în pace, cu garanții de securitate,, în cadrul frontierelor din 1967 să devină realitate în viitorul cât mai apropiat.,,

Semnati petitia si distribuiti
https://www.petitieonline.com/dreptul_popoarelor_autohtonepalestina#form


Luiza Volf, George Banulescu

Apel public către doamna senator Diana Iovanovici Șoșoacă, George Simion, gen. MIRCIA Chelaru, Lulea Marius Dorin

2023-08-19 13:59:01

Stimati semnatari ai acestei petitii, va reamintesc ca aceste semnaturi au fost depuse la Guvernul României, in 2021, cu prilejul Adunarilor Publice Ajunge!
Activitatea mea civica insa nu s-a oprit, astfel ca, in acest moment este foarte important ca APELUL de mai jos sa fie preluat si de domniile voastre, pentru corecta ,,presiune,, a celor care ne doresc voturile anul viitor si distribuit pe canalele de socializare.
Cu multumiri anticipate, Jur. Luiza Volf
Telefon 0726801713

Apel public către doamna senator Diana Iovanovici Șoșoacă, George Simion, gen. MIRCIA Chelaru, Lulea Marius Dorin

Stimata doamna senator se pare ca aveti influența asupra deciziilor domnului Prim Ministru Marcel Ciolacu, dacă, asa cum spuneti, ,, dezbaterile,, de la Ministerul Sanatatii din data de 17 august au fost organizate in urma presiunilor dumneavoastra.
In privinta asumarii dumneavoastra publice, doamna senator, atasata acestei postari, sunt cateva ,, mici,, probleme:
1. Dezbaterea in cauza nu a fost organizata conform Legii 52/2003 Articolul 7 aliniatul 10 litera b) care stipulează că ,,dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toți solicitanții înscriși la cuvânt și-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act normativ în discutie.,, ;
2. Ministerul nu a tinut cont de sutele de solicitari pentru dezbatere cu participare fizică; 
3. Ministerul Sanatatii eludeaza legea in mod frecvent, cand este vorba de introducerea vaccinarilor obligatorii. Care de altfel, spre stiinta dumneavoastra, s-au vrut a se introduce din 2014! Deci, din 2014 societatea civila din România s-a implicat in stoparea acestui abuz asupra cetatenilor români;
4. Societatea civila a facut demersuri inclusiv in privinta Strategiei nationale de sanatate, cand de asemenea s-a organizat un simulacru de ,,dezbatere,,.
Prin urmare, adresam acest APEL public către domnia voastra, catre conducerea AUR, indeosebi domnului George Simion dar si catre conducerile tuturor partidelor ce se pretind a fi nationaliste, spre a duce mesajul nostru domnului Ciolacu și factorilor politici de decizie:
1. Este necesar ca dezbaterile Ministerului Sanatatii dar si al oricarui minister sa respecte cerintele constitutionale si legale conform Legii 52/2003 Articolul 7 aliniatul 10 litera b);
2. Dorim si este imperios necesar sa se fixeze urgent data dezbaterilor publice corecte pentru Strategiile nationale de sanatate si de vaccinare;
3. Este necesara abrogarea Ordinul de ministru nr.  2508/4493/2023 publicat în Monitorul Oficial al României partea I nr. 703 din 1 august 2023 pentru aprobarea Metodologiei privind asigurarea  asistenței medicale a preșcolarilor, elevilor și unitățile de învățământ preuniversitar  și studenților din instituțiile de învățământ superior pentru  menținerea stării de sănătate a colectivităților și pentru promovarea unui stil de viață sănătos, ordin care eludează drepturile cetatenilor, indeosebi ale copiilor si parintilor;
3. Avand in vedere ca dl. Ciolacu a sustinut public ca in România nu va fi vaccinare obligatorie, toate programele de sanatate a populatiei sa respecte principiul caruia prin Convenţia privind drepturile OMULUI şi biomedicina (Articolul 1 și Articolul 2) demnitatea şi identitatea FIINȚEI UMANE sunt garantate oricărei PERSOANE, fără discriminare, iar ,,Interesul şi binele FIINȚEI umane trebuie să primeze asupra interesului unic al societăţii sau al ştiinţei.,,;
4. Inviolabiliatatea persoanei și a drepturilor naturale a omului  în fata intereselor de grup sau a colectivităților, drepturi consfintite inclusiv prin Constituția României, articolele 22 si 23, alin. (1): Dreptul la viață, precum și dreptul la integritate fizică și psihică ale PERSOANEI sunt garantate și respectiv alin. (1) Libertatea individuală și siguranța PERSOANEI sunt inviolabile;
5-Deoarece Strategia de vaccinare propusă face referire la ,,funcționarea optimă și coordonată a tuturor componentelor sistemului de sănătate (sistem de sănătate inteligent, sustenabil și predictibil),, mentionam in acest sens ca functionarea sistemului sanitar nu se poate desfașura optimal în absența informațiilor privind CAUZELE deteriorării sănătății cetățenilor, fiind nevoie ca strategiile și planurile de acțiune specifice pentru fiecare din prioritățile identificate să stipuleze cauzele bolilor ce se vor eradicate prin prevenție sau vaccinuri în urma studiilor și cercetării românești și nu preluate ad-literam de la organisme internaționale. Prin urmare cerem monitorizarea riscurilor majore pentru sănătate bazate pe CAUZE precum chemtrails, produse alimentare chimizate, OMG, radiații electromagnetice, nutriție deficitară, inclusiv alimentație cariogenă, consum de alcool, tutun, substanțe psihoactive, dependența de tehnologie digitală, comportamente sexuale la risc, accidente, abuz fizic, emoțional, adaptate pentru fiecare grupă de vârstă și corectarea acestora cât mai precoce prin intervenții specifice bazate inclusiv prin medicina și tratamente alternative.
6.CEREM DE ASEMENEA, IESIREA DIN OMS sau cel puțin, rediscutarea tratatului din urmatoarele considerente, dar nu numai:
-OMS dezvolta planuri de vaccinare fara discernamant, publicand in 2021 Agenda de imunizare 2030 in care se detaliaza o strategie foarte agresiva privind vaccinarea. Sursa : publicatia OMS “European Immunisation Agenda 2030” – WHO, 2021;
-vicierea consimtamantului pentru vaccinarea copiilor introducand termeni precum consimtamant implicit rezultatul fiind ca parintiiisi pierd dreptul de a-si proteja copiii fata de abuzul sanitar. Sursa : publicatia OMS “Considerations regarding consent in vaccination children and adolescents between 6 and 17 years old” – WHO, 2014.
-OMS a recunoscut ca a transmis oficial cifre false despre mortalitatea prin covid. Articol: “Covid death toll: scientists acknoledge errors in WHO estimates” - Publicatia Nature, June 2022.
-OMS este finantat in cea mai mare parte din fonduri private din USA, fundatia Bill si Melinda Gates, GAVI (Global Aliance for vaccination and immunisation). Sursa : Audited financial statements for the year ended 31 december 2019 – publicatie OMS. Seventy-third World Health Assembly, 3 July 2020.

Cu specificatia ca acest punct de vedere, exceptând iesirea din OMS, aici expus foarte succint, a fost trimis incepând din luna mai Ministerului Sanatatii, Ministrului Sanatatii, Ministerului Educației dar si domnului George Simion, gen. Chelaru, domnului Lulea de la care nu s-a primit raspuns.
Epilog:  Declarația universală a drepturilor omului (1948), art. 21 stabilește că: „voința poporului va fi cea care va sta la baza autorității guvernamentale a statului” iar intenția înscrisă în preambul stipuleaza ,,că drepturile omului sa fie ocrotite de autoritatea legii pentru ca omul să nu fie silit să recurgă, ca soluție extremă, la revoltă împotriva tiraniei și asupririi,,.

Cu reala speranta, in abordarea si sustinerea acestor cerinte, multumiri anticipate tuturor adresantilor.

Jur.  Luiza Alexandrescu Volf, Campania pentru Viata in Romania


Luiza Volf, George Banulescu

Petitia demnitatii nationale

2022-10-26 15:56:08

Urmare a ultimilor evenimente politice un grup a initiat o Scrisoare publica destinata politicienilor olandezi nu ca protest ci de afirmare a demnitatii noastre nationale. 

Va invitam sa semnati aceasta petitie si sa o distribuiti. 

Chiar daca nu va avea un impact politic imediat, macar vom demonstra ca nu toti romanii sunt obedienti marilor puteri. 

Depunerea Scrisorii la ambasada se face maine dupa ora 13, de catre un grup de reorezentanti ai societatii civile. 

https://www.petitieonline.com/afirmarea_demnitii_naionale-scrisoare_public


Luiza Volf

Constituția are nevoie de noi!

2022-10-22 14:34:33

Legile Justiției au devenit sinonime cu Apărarea Constituției!
Ca urmare a presiunii civice, Avocatul poporului a sesizat Curtea Constituțională a României privind Legile Justitiei votate în data de 17 nov. 2022.
Prin urmare, acum este necesar sa semnam cât mai mulți petiția adresată acestora, petiție redactata de d-na av. Elena Radu și  av. Toni Neacșu:

https://www.petitieonline.com/cetatenii_romaniei_solicita_ccr_sa_isi_respecte_rolul_de_garant_al_suprematiei_constitutiei_romaniei


Luiza Volf, George Banulescu

Piața Victoriei 15-17 mai

2021-05-09 23:40:03

Alegeri anticipate!

Adunările noastre publice  Ajunge! din 15,16 și 17 mai au plecat de la cele doua petiții de mai jos:
https://www.petitieonline.com/demisia_arafat_guvern_preedinte_suspendat?u=288938
https://www.petitieonline.com/aa_nu_se_mai_poate_pana_aici_ajunge
Este nevoie ca aceste cauze să fie susținute în fiecare județ din țară, la prefecturi. De aceea este deschisa o lista de înscrieri nominale pentru fiecare județ în parte.
În paralel în 17 mai se organizează grupuri care vor merge în audiență la ministerele importante, precum și la Guvern, fiind deschise liste de înscriere.
Cei care sprijină și semnează cele doua petiții pot și este indicat să depună la Primării notificari în acest sens pentru 15,16 sau 17 mai.
Prin presiunea exercitată asupra politicului sperăm ca aceștia sa înțeleagă ca situația actuală nu se poate rezolva în interesul cetațenilor decât prin alegeri anticipate.

https://www.facebook.com/S-autrezitgheorgheionmariaioana15-17-Mai-2021-PiataVictoriei-109021631296103/

Pentru informații și inscrieri: 0726801713 sau wat up același număr.
Luiza Volf, George Banulescu

Adunările Publice din 15,16,17 Mai, Piața Victoriei

2021-05-09 23:35:46

AJUNGE!
Aceasta este chemarea noastră către toți românii care nu mai acceptă abuzurile actualului sistem, profund mincinos și dictatorial.
Este apelul nostru pentru mobilizare și implicare activă pentru a ne apăra viața, libertatea, proprietatea.
Adunarea Publică ,, Ajunge! " din 15,16 și 17 mai se dorește a fi chemarea tuturor românilor pentru binele României!
Pentru a găsi soluții și a le pune în practică!

Clasă politică! Nu mai avem încredere în voi. Sunteți străini de ființa noastră națională. Ne-am saturat. Plecați. Lăsați-ne. Ne-ați trădat, ne-ați vândut și ne-ați devalizat tara. Acum, ne vreți și sufletele!

AJUNGE!

România frumoasa și liberă încă există! Și vrea sa trăiască prin copii și nepoți. Acest glas se va auzi la Piața Victoriei!

Drumul libertății poate fi dificil dar Merită!
Acesta este un început pentru recâștigarea suveranității și demnității noastre și prin acestea a suveranității și demnității României!

*Pentru Adunarea Publică AJUNGE! din Piața Victoriei din zilele de 15, 16 și 17 mai s-a încheiat un acord cu Primăria Municipiului București în data de 15, 16, 17 2021, conform protocolului numărul 1930215/795/09.03.2021. 


Luiza Volf, George Banulescu

Proces cu CSAT în desfasurare

2020-11-24 16:31:54

Bună seara

În sfârșit avem termen pentru judecare pe fond  în 27 nov. 2020 pentru a primi răspunsurile cerute anterior de la CSAT!

Vă rog distribuiți în continuare aceasta petiție ținând cont mai ales ca se vor introduce legi care aduc atingere libertății individuale prin CSAT. 

Cu toate eforturile depuse, nu am găsit nici un avocat care sa ne reprezinte. Aștept deci ajutorul vostru în acest sens! 

Cei care doresc sa ne întâlnim vineri, sa fie acolo în jur de ora 12.

  1. Doamne ajuta! 

IMG_20201124_181338.jpg


Luiza Volf, George Banulescu

Peste 1400 de semnături! Felicitări!

2020-06-21 07:59:24

Mulțumim în primul rând pentru semnarea acestei petiții, care sperăm sa fie un semnal puternic în lumea justiției.

Pentru a fi cât mai siguri că acest lucru este posibil vă rugăm trimiteți link-ul la cunoștințele, prietenii și familia dumneavoastră. Ne este de mare ajutor. 

Semnăturile vor fi folosite numai în scopul anunțat inițial.

Pentru alte informații vă stau la dispoziție prin mailul luiza_volf@yahoo.com

Din partea Grupului 15 MAI Piața Victoriei,

Luiza Volf


Luiza VolfDistribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...