Ieșirea României din Organizația Mondială a Sănătății

Contactați autorul petiției

Amenzi luate de mine, contestate în instanță

2020-12-25 00:32:48

Crăciun fericit tuturor semnatarilor petiției!

Am luat 3 amenzi pînă acum de la jandarmerie: 2 pentru nepurtarea măștii respectiv purtarea fără a acoperi în totalitate nasul și gura și una pentru participare la miting neautorizat (e vorba de mitingul anti-mască ținut la Timișoara în 8 noiembrie, de unde puteți vedea și filmarea cu discursul meu: https://mariusmioc.wordpress.com/2020/11/11/timisoara-8-noiembrie-2020-protest-impotriva-isteriei-covid-marius-mioc-exista-doua-tipuri-de-oameni-care-rezolva-problemele-si-care-gasesc-scuze-si-dau-vina-pe-altii-economia-nimic/ )

Amenda din 8 noiembrie, pentru miting neautorizat: https://mariusmioc.wordpress.com/2020/11/19/inca-o-amenda-primita-de-mine-prin-posta/

Amenda din 15 noiembrie, pentru nepurtare mască la mitingul autorizat antimască din 15 noiembrie: https://mariusmioc.wordpress.com/2020/11/16/am-fost-amendat-la-mitingul-impotriva-restrictiilor-covid-de-la-timisoara/

Amendă din 6 decembrie, cînd eram locțiitor de președinte de secție de votare, pentru mască care nu a fost considerată corespunzătoare de jandarm, și pe care am refuzat să mi-o schimb: https://mariusmioc.wordpress.com/2020/12/09/noua-amenda-primita-de-mine-ca-loctiitor-de-presedinte-de-sectie-de-votare/

Contestarea în justiție a primelor 2 amenzi. Am depus înregistrare video cu Nelu Tătaru spunînd că masca face rău omului sănătos https://www.bitchute.com/video/KCX6ni9439Wz/ și l-am cerut pe Nelu Tătaru ca martor în apărare. Deasemeni, am cerut expertiză judiciară pentru a se lămuri dacă măștile pot opri virusul. Textul contestației în justiție, poate ajută și pe alții care au probleme asemănătoare: https://mariusmioc.wordpress.com/2020/12/03/am-contestat-amenzile-primite-de-la-jandarmerie-il-cer-ca-martor-in-aparare-pe-nelu-tataru-ministrul-sanatatii-deasemeni-cer-expertiza-judiciara-pentru-a-se-stabili-daca-obligatia-de-a-purta-masti/

Am contestat și amenda din 6 decembrie dar n-am pus încă pe internet textul contestației.


Marius Mioc

O nouă carte: „Covid, minciuna veacului”

2020-11-10 20:57:01

Recent am tipărit la editura Partoș din Timișoara o nouă carte: „Covid, minciuna veacului”.

„E mai lesne să păcălești oamenii decît să-i lămurești că au fost păcăliți”, este moto-ul cărții, o zicală care este atribuită apocrif lui Mark Twain. Dar cartea exact asta încearcă: să lămurească pe covidoisterici că au fost păcăliți. Nu e un lucru ușor, dar nu renunț la ambiția de a realiza asta.

În carte am relatat și despre această petiție. Deasemeni, am reprodus o parte din comentariile celor care au semnat petiția.
Vedeți prezentarea cărții și cum se poate cumpăra la https://mariusmioc.wordpress.com/2020/11/09/noua-mea-carte-covid-minciuna-veacului/


Marius Mioc

Listă filmări despre covid cenzurate de pe contul meu youtube

2020-11-06 15:18:20

De cînd cu covidul, youtube-ul ia măsuri agresive de combatere a așa-zisei dezinformări, anume a filmărilor care contestă poziția oficială a autorităților cu privire la pandemie. Canalul meu youtube e și el victimă a acestei cenzuri, mai multe filmări încărcate de mine acolo fiind șterse. 

Am mai pomenit pe blog problema asta și anume din acest motiv mi-am făcut cont pe o altă platformă video – bitchute – unde să pun filmări cenzurate de youtube. Înainte aveam în acest scop cont pe platforma vimeo, dar respectivul cont a fost șters (linc), nici vimeo neacceptînd fluierături în biserica covid.

Fac acum o listă cu filmări pe care youtube le-a șters de pe canalul meu, iar acolo unde am pus filmarea respectivă pe bitchute, prezint respectiva filmare.

https://mariusmioc.wordpress.com/2020/11/06/lista-filmari-legate-de-problema-covid-cenzurate-de-pe-contul-meu-youtube/


Marius Mioc

Escrocheria gripei porcine; Nouă ticăloșie menită să întrețină isteria pandemică

2020-09-25 22:27:25

Marius Mioc

Nouă petiție pentru oprirea isteriei covid

2020-09-13 15:16:45

Fiindcă petiția despre anularea stării de urgență e depășită (starea de urgență a fost înlocuită cu stare de alertă), am făcut o nouă petiție pentru oprirea isteriei covid, adaptată momentului actual.

https://www.petitieonline.com/oprii_isteria_covid-19

Fiind petiție nouă, vă invit să semnați și pe cei care au semnat petiția veche


Marius Mioc

Manifestații în Europa împotriva restricțiilor covid

2020-09-04 22:52:50

Marius Mioc

Sorin Grindeanu, cenzorul din timpul stării de urgență, devine vicepreședinte PSD

2020-09-01 16:35:59

După ce, în perioada stării de urgență, Sorin Grindeanu, în calitate de președinte ANCOM, a iscălit hotărîrea de interzicere a unor saituri românești care criticau politica guvernului în problema covid, la ultimul congres al PSD acesta a fost ales vicepreședinte al PSD. Prin urmare, nici pentru acest partid libertatea de exprimare nu este un lucru important.

Vedeți https://mariusmioc.wordpress.com/2020/08/29/sorin-grindeanu-cenzorul-sef-al-dictaturii-pandemisto-liberale-devine-vicepresedinte-al-psd/


Marius Mioc

La Wuhan (China) - obîrșia covidului, lumea se distrează!

2020-08-29 16:10:02

Filmare din Wuhan (China), locul unde ar fi apărut noul coronavirus care provoacă boala covid. Mii de oameni adunați la petrecere, fără nici un fel de măști, fără distanțare socială. Nici o frică de covid!

https://mariusmioc.wordpress.com/2020/08/19/wuhan-china-august-2020-distractie-la-maxim-video/

China raportează 3 morți de covid la milionul de locuitori. E printre țările cu cei mai puțini morți raportați la populație. China a știut mereu că covidul este o falsă problemă. Partidul Comunist Chinez a născocit această problemă ca să aibe pretext să potolească populația din Wuhan, care în 2019 se răzvrătise împotriva ocîrmuirii, prin proteste de stradă în care manifestanții s-au luat la bătaie cu poliția. De îndată ce wuhanejii au fost aduși la ascultare, coronavirusul din China a dispărut! Parafrazîndu-l pe Shakespeare: „Coronavirusul și-a făcut datoria, coronavirusul poate să plece!”.


Marius Mioc

Propaganda OMS; hidroxiclorochina și remdesivirul - leacuri pentru covid

2020-08-08 18:11:58

Cîteva articole noi pe tema covid-19

– Organizația Mondială a Sănătății caută persoane cu influență care să-i promoveze propaganda covid (despre acțiunile OMS)
– Doctori americani din linia întîi despre covid și hidroxiclorochină (leac pentru covid) (video) (filmarea a fost cenzurată pe facebook, youtube, teiter și vimeo, deși a avut zeci de milioane de urmăritori; găsiți în articol linc la filmare pe bitchute)

România primește 25000 de doze de remdesivir - leac anticovid. Veste bună sau proastă? (despre remdesivir, leac care se dorește folosit și în România pentru covid)


Marius Mioc

Mafia farmaceutică mondială

2020-07-27 23:53:50

Philippe Douste-Blazy, fost ministru al sănătății din Franța, candidat la funcția de director al Organizației Mondiale a Sănătății în 2017 și fost subsecretar general al Națiunilor Unite (a 3-a persoană în ierarhia ONU) vorbește despre mafia industriei farmaceutice în contextul molimei covid. „Unii se gîndesc la mortalitate, la suferință, alții la dolari”, zice Douste-Blazy. Discuția a avut loc în contextul în care s-a descoperit că una dintre cele mai prestigioase reviste medicale internaționale, „The Lancet”, a publicat un studiu fals menit să descurajeze folosirea hidroxiclorochinei la tratamentul covid (revista și-a recunoscut greșeala și și-a retras studiul).

Înregistrare video cu subtitrare în română pe canalul meu bitchute https://www.bitchute.com/video/kwOeU5g8blzY/

Articol de James Todaro (doctor în medicină) „21 miliarde de motive de a discredita hidroxiclorochina ca tratament pentru covid” https://mariusmioc.wordpress.com/2020/07/27/james-todaro-doctor-in-medicina-21-miliarde-de-motive-de-a-discredita-hidroxiclorochina-ca-tratament-pentru-covid/ (rezumat în română, găsiți trimitere și la articolul complet în engleză)


Marius MiocDistribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...