Opriți isteria COVID-19! Anulați de îndată starea de urgență!

Contactați autorul petiției

Nouă petiție pentru oprirea isteriei covid

2020-09-13 15:15:42

Fiindcă actuala petiție despre anularea stării de urgență e depășită (starea de urgență a fost înlocuită cu stare de alertă), am făcut o nouă petiție pentru oprirea isteriei covid, adaptată momentului actual.

https://www.petitieonline.com/oprii_isteria_covid-19

Fiind petiție nouă, vă invit să semnați și pe cei care au semnat petiția veche


Marius Mioc

Manifestații în Europa împotriva restricțiilor covid

2020-09-04 22:51:40

Marius Mioc

Sorin Grindeanu, cenzorul din timpul stării de urgență, devine vicepreședinte PSD

2020-09-01 16:34:34

După ce, în perioada stării de urgență, Sorin Grindeanu, în calitate de președinte ANCOM, a iscălit hotărîrea de interzicere a unor saituri românești care criticau politica guvernului în problema covid, la ultimul congres al PSD acesta a fosat ales vicepreședinte al PSD. Prin urmare, nici pentru acest partid libertatea de exprimare nu este un lucru important.

Vedeți https://mariusmioc.wordpress.com/2020/08/29/sorin-grindeanu-cenzorul-sef-al-dictaturii-pandemisto-liberale-devine-vicepresedinte-al-psd/


Marius Mioc

La Wuhan (China) - obîrșia covidului, lumea se distrează!

2020-08-29 16:08:42

Filmare din Wuhan (China), locul unde ar fi apărut noul coronavirus care provoacă boala covid. Mii de oameni adunați la petrecere, fără nici un fel de măști, fără distanțare socială. Nici o frică de covid!

https://mariusmioc.wordpress.com/2020/08/19/wuhan-china-august-2020-distractie-la-maxim-video/

China raportează 3 morți de covid la milionul de locuitori. E printre țările cu cei mai puțini morți raportați la populație. China a știut mereu că covidul este o falsă problemă. Partidul Comunist Chinez a născocit această problemă ca să aibe pretext să potolească populația din Wuhan, care în 2019 se răzvrătise împotriva ocîrmuirii, prin proteste de stradă în care manifestanții s-au luat la bătaie cu poliția. De îndată ce wuhanejii au fost aduși la ascultare, coronavirusul din China a dispărut! Parafrazîndu-l pe Shakespeare: „Coronavirusul și-a făcut datoria, coronavirusul poate să plece!”.


Marius Mioc

Propaganda OMS; hidroxiclorochina și remdesivirul - leacuri pentru covid

2020-08-08 18:10:53

Cîteva articole noi pe tema covid-19

– Organizația Mondială a Sănătății caută persoane cu influență care să-i promoveze propaganda covid (despre acțiunile OMS)
– Doctori americani din linia întîi despre covid și hidroxiclorochină (leac pentru covid) (video) (filmarea a fost cenzurată pe facebook, youtube, teiter și vimeo, deși a avut zeci de milioane de urmăritori; găsiți în articol linc la filmare pe bitchute)

România primește 25000 de doze de remdesivir - leac anticovid. Veste bună sau proastă? (despre remdesivir, leac care se dorește folosit și în România pentru covid)


Marius Mioc

Mafia farmaceutică mondială

2020-07-27 23:56:03

Philippe Douste-Blazy, fost ministru al sănătății din Franța, candidat la funcția de director al Organizației Mondiale a Sănătății în 2017 și fost subsecretar general al Națiunilor Unite (a 3-a persoană în ierarhia ONU) vorbește despre mafia industriei farmaceutice în contextul molimei covid. „Unii se gîndesc la mortalitate, la suferință, alții la dolari”, zice Douste-Blazy. Discuția a avut loc în contextul în care s-a descoperit că una dintre cele mai prestigioase reviste medicale internaționale, „The Lancet”, a publicat un studiu fals menit să descurajeze folosirea hidroxiclorochinei la tratamentul covid (revista și-a recunoscut greșeala și și-a retras studiul).

Înregistrare video cu subtitrare în română pe canalul meu bitchute https://www.bitchute.com/video/kwOeU5g8blzY/

Articol de James Todaro (doctor în medicină) „21 miliarde de motive de a discredita hidroxiclorochina ca tratament pentru covid” https://mariusmioc.wordpress.com/2020/07/27/james-todaro-doctor-in-medicina-21-miliarde-de-motive-de-a-discredita-hidroxiclorochina-ca-tratament-pentru-covid/ (rezumat în română, găsiți trimitere și la articolul complet în engleză)


Marius Mioc

Cenzură la youtube

2020-07-25 01:11:53

Youtube a șters mai multe filmări de pe canalul meu, legate de problema coronavirusului. Ca urmare, am hotărît să-mi deschid canal pe altă platformă video, bitchute. Deocamdată, pe proaspăt inauguratul canal al meu bitchute am pus 5 filmări despre coronavirus și despre legea carantinării care fuseseră șterse de youtube.

Amănunte la https://mariusmioc.wordpress.com/2020/07/23/cenzura-youtube-continua-noul-meu-cont-pe-platforma-video-bitchute/

Noul meu canal video: https://www.bitchute.com/channel/dIrgsgJoQ4wg/


Marius Mioc

Doctorul ieșean Răzvan Constantinescu despre minciuna covid

2020-06-16 00:10:09

Marius Mioc

Trimitere petiție către parlamentari

2020-06-15 09:01:06

Am trimis prin e-mail petiția către parlamentari, avînd atașată și lista semnăturilor, cerîndu-le să nu voteze prelungirea stării de alertă. Deși petiția se referă la starea de urgență, din textul ei rezultă că semnatarii consideră că problema covid este falsă, și prin urmare consider că sînt și împotriva stării de alertă.

Nu am lista corectă al e-mailurilor parlamentarilor și unii și-au dezactiva căsuța de e-mail de la camera deputaților ori senat, de aceea mi-au venit și multe răspunsuri precum că mesajul nu a putut fi trimis. Un singur parlamentar mi-a răspuns că va analiza petiția fără să spună dacă e de acord sau nu cu ea. Oricum, vom vedea la vot, cînd se votează prelungirea stării de alertă.

Pentru bacalaureatul de anul ăsta, propun următoarea problemă la matematică:

În România s-au făcut 560596 teste pentru depistarea infectării cu covid, adică 29133 teste la milionul de locuitori. Au fost 73 morți covid la milionul de locuitori
În Belarus s-au făcut 714324 teste pentru depisarea infectării cu covid, adică 75594 teste la milionul de locuitori. Au fost 32 morți covid la milionul de locuitori.

https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries

În România s-a stat acasă ca să se salveze vieți și s-au luat alte măsuri de prevenire a infectării (distanțare socială, purtatul măștilor). În Belarus nu s-a luat nici o măsură specială de prevenire a răspîndirii covid (nici măcar mecurile de fotbal nu s-au oprit).
Să se calculeze cîte vieți a salvat Klaus Iohannis prin faptul că a instituit măsurile de distanțare socială.

https://mariusmioc.wordpress.com/2020/06/15/sugestie-de-problema-pentru-examenul-de-bacalaureat/


Marius Mioc

Miting la București, sîmbătă 13 iunie ora 17 împotriva prelungirii stării de alertă

2020-06-12 03:17:31

Sîmbătă 13 iunie de la ora 17, în Piața Victoriei din București se va desfășura un miting împotriva prelungirii stării de alertă.

Anunțul pe facebook pentru acest miting: 

Vă așteptăm sâmbătă după-amiază (ora 17.00) în Piața Victoriei să protestăm împotriva prelungirii stării de alertă și a suprimarii libertăților!
Țara are nevoie de oameni curajoși, frica distruge România!
Protest organizat de Mișcarea Patrioților Români.

https://www.facebook.com/events/743891289717886/


Marius MiocDistribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook