PETITIE IMPOTRIVA DESFIINTARII SECTIEI SPECIALE DE INVESTIGARE A INFRACTIUNILOR DIN JUSTITIE

Contactați autorul petiției

Anunt!

2019-11-29 13:35:49

Noul si vechiul Presedinte, impreuna cu noul Guvern PNL, care de fapt este vechiul PDL, vor sa desfiinteze aceasta Sectie pentru a-l proteja pe Iohannis si sotia de Dosarele lor penale, prin protezarea fostului Procuror General Lazar si a fostei Procuroare-sef a DNA - KOVESI!! Cu toate ca au promis ca desfiintarea ei se va face prin dezbateri si vot in Parlament, acum vor sa o desfiinteze prin asumarea raspunderii direct in Parlament, de catre Guvern, ocolond dezbaterile si votul punctual!Prin aceasta smecherie, Legea de desfiintare va trece fara probleme, pentrtu ca altfel exista sanse mari sa se declanseze alegeri anticipate - prin asta sunt si santajati parlamentarii din opozitie, ca sa voteze asumarea raspunderii pe Legile Justitiei, pentru ca niciun parlamentar nu vrea sa-si termene mandatul inainte de termen, pentru ca au mari pierderi financiare si alte avantaje substantiale! 

ROG PROMOVATI SI DISTRIBUIT ACEASTA PETITIE, CA SA STRANGEM CEL PUTIN 1000 DE SEMNATURI, IN VEDEREA DEPUNERII EI LA COMISIILE JURIDICE DIN PARLAMENT, LA GUVERN, LA CSM!


Chiriac Alexandru



Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...