Validati referendumul sau repetati-l conform legii 3/2000

Contactați autorul petiției

Buna ziua tututor!

2018-10-18 10:40:42

Azi am trimis semnaturile dvs la CCR, de dimineata, inainet ca orice sedinta sa inceapa deoarece au discutat validitatea referendumului. Cum acesta a fost invalidat pe niste principii neconstitutionale, deoarece constitutia NU prevede niciun prag ca un referendum sa fie valid, singura sansa ramasa este repetarea lui. Sper ca magistratii si judecatorii Curtii nu vor lua in considerare o proba care nu este VALIDA dpdv juridic pentru a anula o lege care impune un referendum VALID ca sa se poata consuma efectul ei.
Va las aici rezultatul deciziei CCR:
http://www.ziare.com/referendum-constitutie-familie/vot/ccr-a-confirmat-rezultatul-de-invalidare-a-referendumului-pentru-familie-1534299

Oricine doreste, poate sa trimita la ccr@ccr.ro solicitare de repetare a referendumului intrucat un referendum care nu este valid, nu poate fi folosit ca proba in anularea Legii de revizuire a constitutiei.

Va multumesc pentru implicare, petita se inchieie!


Ioana

URGENT, azi e ultima zi, maine se da verdictul!

2018-10-17 12:57:38

Trimiteti urgent la CCR, maine se da verdictul pentru validarea/invalidarea referendumului: ccr@ccr.ro
HAIDETI SA II INUNDAM CU ACEASTA CERERE CA SA STIE CA STIM CARE NE SUNT DREPTURILE!!!!

Subsemnatul... 
Solicit VALIDAREA REFERENDUMULUI. Constitutia Romaniei NU prevede niciun prag pentru ca acesta sa fie VALID:
Art 151, alin 3:
"Revizuirea este definitivă după aprobarea ei prin referendum, organizat în cel mult 30 de zile de la data adoptării proiectului sau a propunerii de revizuire."
Avand in vedere ca acest articol din Constitutie este SUPERIOR legii 3/2000 art 5, alin 2-3 care stabileste un prag, va rugam sa luati act de rezultatul acestuia: 91,61%.

Va multumesc,
Nume Prenume


Ioana

Multumesc

2018-10-17 10:54:02

Multumesc celor care mi-ati cerut adresa pentru a trimite semnaturi pe hartie. Inainte de a continua, as dori s aprimim raspunsul de la CCR despre baza legala prin care CCR anuleaza revizuirea constitutiei din cauza neintrunirii de cvorum. 

Am trimis semnaturile acestei petitii dnlui senator Cristian Lungu deoarece am vazut ca s-a pronuntat pro-familie si pro-schimbare a constitutiei si se afla in jurisdictia mea. O sa cer si o intrevedere cu dumnealui in zilele ce urmeaza ca sa aflu pozitia dumnealui fata d ecererea noastra si daca sunt anumiti pasi pe care ii putem urma dpdv legal.

 


Ioana

Cerere la CCR

2018-10-17 10:51:01

Inainte de a merge inainte cu aceasta petitie, va rog solicitati si voi baza legala prin care CCR poate sa spuna ca revizuirea constitutiei nu poate avea loc: SOLICITARE INFORMAŢII PUBLICE CURTEA CONSTITUȚIONALA A ROMANIEI Adresa: - Palatul Parlamentului, Intrarea B1, Bucureşti, Calea 13 Septembrie nr.2, sector 5, cod postal 050725. Tel: (40-21) 414.21.30 – Relaţii cu publicul; Fax: (40-21) 414.21.39 Email: ccr@ccr.ro Data: ………. Stimati domni, Prin prezenta formulez o cerere conform Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public. Va solicit ca in termenul stipulat de legea nr. 544/2001 sa imi comunicati baza legala prin care referendumul pentru revizuire a constitutiei care nu intruneste cvorum este considerat valid si se considera a fi un raspuns negativ/pozitiv pe baza rezultatului votului pentru revizuirea constitutiei. Mentionez ca in Constitutie Romaniei se stabileste faptul ca: "Revizuirea este definitivă după aprobarea ei prin referendum, organizat în cel mult 30 de zile de la data adoptării proiectului sau a propunerii de revizuire." Mentionez faptul ca legea 3/2000, revizuita in 2018 stipuleaza: "(2) Referendumul este valabil dacă la acesta participă cel puţin 30% din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente. (3) Rezultatul referendumului este validat dacă opţiunile valabil exprimate reprezintă cel puţin 25% din cei înscrişi pe listele electorale permanente." Asadar, cum se poate stabili daca se revizuieste constitutia sau nu, avand un referendum care nu este valabil, dar rezultatul este majoritar pentru reviuire, care este legea care da permisiunea de a se adopta o decizie in acest sens? Vă mulţumesc pentru solicitudine, ………. (semnătura petentului) Numele şi prenumele petentului: ………. Adresa: ……….


Ioana

Va rog confirmati semnaturile prin email!

2018-10-15 10:29:23

Daca nu reusiti sa confirmati semnaturile voastre prin email pentru aceasta petitie, colectionati semanturi si scrieti-mi la adresa: ioana.gb11@gmail.com pentru a va transmite adresa unde sa le trimiteti prin posta. Multumesc.


Ioana

Va rog confirmati semnaturile prin email!

2018-10-11 12:08:41

Avem 1000 de semnaturi pretiose, NEVALIDATE! Dupa ce ati semnat petitita, ati primit un email care va cere sa cofinrmati ca dvs asti semnat petitia. VA rog sa confirmati.


Ioana

Va rog confirmati semnaturile prin email!

2018-10-11 08:12:43

Cei care ati semnat si nu ati confirmat, trebuie confirmata semnatura. Cautati printe emailurile de pe adresa voastra si veti gasi acolo un email legat de aceasta petitie cu un link care trebuie accesat ca sa se valideze semnatura. Multumesc!


IoanaDistribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.