Sa invatam altundeva nu in scoala 7!!

Contactați autorul petiției

concluzia

2011-09-08 14:17:58
acest anunt vine cu informatii referitoare la intalnirea cu inspectorul general,domnul Borovină.
Bănuiesc că toţi semnatarii petiţiei incă speră că s-ar fi putut întampla ceva in favoarea noastră.Din păcate trebuie să ne mulţumim cu faptul că am incercat şi că am fost ascultaţi.
Cei ce ne-au condamnat pentru nemulţumirea noastră vor jubila acum şi se vor simţi superiori nouă.
Vreau să mulţumesc celor ce s-au implicat si celor ce ne-au adus injurii pentru că ei au fost ca un energizant,împingându'ne de la spate.
Un lucru pozitiv cu care am putea rămâne după această încercare este că am dat dovadă că nu suntem chiar nişte marionete şi ca pentru un timp(chiar si foarte scurt)au fost persoane cărora le-a fost frică de o eventuala reuşită a noastră.
Încă o dată multumim tuturor celor ce au alocat timp acestei petitii!


Doar încercând putem spera!


Ps:sper că acum după publicarea acestui anunţ să se termine cu ironiile şi jignirile!

elevi ai colegiului national nichita stanescu ploiesti

intalnire

2011-09-05 13:16:50

S-a hotarat ca maine(06.septembrie 2011),la ora 10,sa se intalneasca cat mai multi parinti pentru a merge in audienta la inspectorul general,domnul Borovina.

Intalnirea se face direct la sediul Inspectoratului Scolar Judetean Prahova situat pe Strada Democratiei, Nr. 35, Ploiesti(undeva in zona Piata Anton).

Parintii dornici sa mearga sunt rugati sa ajunga acolo cu cateva minute inainte de ora 10,la acea ora fiind programata audienta.

Cu cat mai multi parinti,cu atat mai bine!

 

Inca o data multumim celor ce au semnat petitia si multumim aniticat celor ce vor ajunge maine acolo-Doar incercand putem spera sa rezolvam ceva!!!

 

PS:ne cerem scuze ca aceasta intalnire a fost programata asa din scurt,insa programul domnului inspector este unul incarcat si programarea pentru aceasta audienta a fost confirmata dabia astazi.

 

Multumim si va asteptam!


elevi ai colegiului national nichita stanescu ploiestiDistribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Facebook