Petitie pentru respectarea drepturilor omului

Contactați autorul petiției

cerem gratierea lui Gregorian Bivolaru

2016-08-04 17:44:53

Chiar daca nu aveti cont pe facebook dati clic pe link-ul de mai jos si bifati opinia dumneavoastra, multumesc !! 

 

Buna ziua, in 26  iulie 2016, Gabriel Andreescu - autorul volumelor „Reprimarea mișcării yoga în anii `80” (Polirom, 2008) și „MISA. Radiografia unei represiuni” (Polirom, 2013) şi al rapoartelor APADOR-CH asupra cazului MISA -  a adresat Preşedintelui Klaus Iohannis o scrisoarea-apel prin care îi solicită acestuia graţierea lui Gregorian Bivolaru.

 Conținutul scrisoarii-apel poate fi consultat la:

http://layms.net/index.php/ro/agenda/flash-news/198-apelul-adresat-presedintelui-romaniei-pentru-gratierea-lui-gregorian-bivolaru

  Încadrul cercetării sociologice realizate de LAYMS  asupra acestui caz organizația noastră își propune să cunoască opinia societății civile românești despre această inițiativă.

 Vă invităm să participați la sondajul de opinie realizat de către LAYMS asupra acestui subiect și vă rugăm să distribuiți această invitație la cât mai multe persoane:

 https://www.facebook.com/romania.layms/app/208195102528120/

 Dacă subiectul privind graţierea lui Gregorian Bivolaru este de interes pentru dvs. vă rugăm să-l preluați, comentați sau să-l promovați pe rețelele de socializare.


Boda Adrian

Nice testimony

2016-04-03 00:18:58

Here is a very nice article about Grieg and the Yoga School MISA. A testimony of somebody who has the courage and the inspiration to stand and say "Hey I am practicing yoga in this school. It helps me a lot. I know this man Gregorian Bivolaru. He is the most wise and nice person I ever met. He is innocent." Read it and post your comment. This will help a lot. And let you be inspired to give such testimonies to show that we exist, that we are real and that we are with Grieg.

http://www.advaitastoian.com/an-inside-perspective-of-a-yoga-practitioner/

Iata un articol foarte frumos despre Grieg si Scoala de Yoga MISA. O marturie a unei persoane care a avut curajul si inspiratia sa se "ridice"si sa spuna: "Hei eu practic yoga in aceasta scoala! Asta ma ajuta foarte mult. Il cunosc pe acest om Gregorian Bivolaru. El este cel mai intelept si mai bun om pe care l-am cunoscut vreodata. Este nevinovat" 

Ciititi acest articol si lasati un comentariu. Asta va ajuta foarte mult. Si lasati-va la randul vostru inspirati pentru a scrie astfel de marturii care sa arate ca noi existam, ca suntem reali si ca suntem impreuna cu Grieg.


Boda Adrian

Petitia a fost tradusa in patru limbi. Dati-o mai departe!

2016-03-31 19:52:15

Cu ajutorul unor prieteni inimosi petitia "Stop persecutiilor impotriva lui Gregorian Bivolaru" a fost tradusa in patru limbi: Engleza, Franceza, Spaniola si Ebraica.

Va rog trimiteti-o la cat mai multi oameni pentru a arata astfel adevarul si a ne afirma ferm si clar opinia cu privire la acest caz si a protesta totodata impotriva abuzurilor si a persecutiilor care au fost savarsite.


Boda Adrian



Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.