6 luni fara rate

 


6_luni_fara_rate_4.jpg

În 2008, cetățenii României au salvat băncile de la colaps. Acum, este rândul băncilor să ne ajute să trecem cu bine peste criza Coronavirus. Cerem Guvernului României să adopte o Ordonanță de Urgență prin care să suspende timp de 6 luni plata ratelor la credite pentru persoane fizice și să impună reeșalonări pentru creditele companiilor aflate în dificultate în urma crizei economice generate de noul Coronavirus.

- Măsura va prevede înghețarea ratelor la bănci și IFN-uri, inclusiv credite ipotecare pentru toți românii.
- Măsura se va aplica timp de 6 luni, până la 1 septembrie 2020.
- La reluarea plăților de către consumatori, ratele și dobânzile vor fi neschimbate. Nu vor exista dobânzi, penalități sau comisioane suplimentare. Doar calendarul de plată va fi decalat.
- Procedurile de executare în cazul creditelor se vor suspenda pe o perioadă de 12 luni, permițând cetățenilor să depășească situația dificilă în plan financiar.
- Programele de reorganizare ale firmelor aflate în insolvență vor fi înghețate 6 luni.
- Rambursările creditelor contractate de firme afectate de criza Coronavirus vor fi reeșalonate de o manieră care să permită restabilirea cash flow-ului și continuarea activității companiei.

Dacă ești de acord cu adoptarea acestei măsuri, semnează și tu!

Semnatari:

Ilan Laufer, co-presedinte PSL
Alexandru Coita, co-presedinte PSL
Sorin Bota, Deputat PSL


Platforma Social Liberală    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Platforma Social Liberală să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...