PETIȚIE – privind situația furnizării de apă potabiă în comuna Bârnova, jud. Iași

Situația din ultima săptămâna privind, după caz, sistarea furnizării de apă potabilă, furnizarea după un program insuficient comunicat sau furnizarea apei cu o presiune scăzută a produs un val de nemulțumiri în rândul cetățenilor comunei.
Având în vedere că atât reprezentanții societății Apavital cât și reprezentanții primăriei Bârnova nu au venit cu declarații oficiale să explice situația creată, cerem public următoarele:

1. Declarații oficiale pentru a explica situația și propunerea de soluții pe termen scurt.
2. Organizarea unei campanii de conștientizare în rândul populației privind folosirea în mod rațional a apei potabile, în perioadele secetoase și nu numai, explicând ca apa nu este o resursă inepuizabilă.
3. Transformarea acestei situații cu conotații negative într-o ocazie de a intensifica comunicarea pe termen lung între Apavital si Primaria Bârnova, astfel încât strategia de dezvoltarea urbanistică a comunei (în speranța că există una), ce presupune inevitabil mărirea numărului de consumatori, să se armonizeze cu dezvoltarea infrastructurii rețelei de apă potabilă.
Prin extensie, în strategia de dezvoltarea comunei este imperios necesar să se țină cont de dezvoltarea proporționala atât a infrastructurii rutiere, cât și a celei de utilități (apă, curent, gaz, canalizare, internet, iluminat public).


Negru Laura Cristina    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Negru Laura Cristina să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook