200 sectii si 2 zile de vot în Diasporă.

Context: Suntem în campania electorală pentru alegerile Parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Declanșarea anticipatelor a fost posibilă după mobilizarea fără precedent a Diasporei în turul 2 al alegerilor Prezidențiale din noiembrie 2020, și protestele de amploare ale fermierilor, soldate cu demisia Dlui. Ion Chicu din funcția de Prim-ministru.

Circumstante: Diaspora s-a mobilizat (i) împotriva tentativelor de a diviza societatea și de a izola Diaspora - ”Lumea paralela”. (ii) împotriva hoției și corupției practicate de o clasă politică care a capturat statul. (iii) împotriva tentativelor de împiedicare a votului în Diasporă și fraudare a scrutinului pentru menținerea la putere cu orice preț.

Deoarece Diaspora reprezintă un pericol pentru cei care mențin statul capturat; deoarece votul Diasporei nu poate fi cumpărat cu 1kg de hrișcă, tușoncă ori bomboane; deoarece politicienii care au capturat statul nu vor să plece de la guvernare,

CEC a adoptat decizia de a deschide doar un număr de 139 secții de votare pentru Diasporă.

Echipa Democratia Acasa din Diaspora, solicităm următoarele:

1. Deschiderea a 200 sectii de vot pentru Diasporă.

2. Asigurarea a 2 zile de vot în Diasporă.

Cu respect,

Vasile Costiuc
Președinte,
Partidul ”Democrația Acasă”.

FB_IMG_16229593936341.jpg

Vasile Costiuc, Partidul Democratia Acasa    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Vasile Costiuc, Partidul Democratia Acasa să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.