Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

PAI CE FACI MA GAOAZA MAAAAA

#48801 Re: Re: Re: Re:PICASSO VA DA SI O CLANTA DE VINZARE MAI GAOZARILOR CERNEVISTIII.

2016-09-26 03:49

#48800: - Re: Re: Re: FOTA VA MAI VINDE SI O CLANTA GAOZARILOR CERNEVISTIII. 

 HA HA HA,GHIOCA A SUPT 3 ANI LA PICASSO,ACUM SU.GE POOLA LA GUTAU PENALUL CARE I A MINCAT SI ZLOTIII.

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48802 Gheorghe Piperea: Am suspendat negocierile cu potenţialii investitori interesaţi de Oltchim

2016-09-26 08:41

Gheorghe Piperea: Am suspendat negocierile cu potenţialii investitori interesaţi de Oltchim

 

"Concluzia anchetei Comisiei Europene va veni între 20-25 septembrie. Noi estimăm că rezultatul va fi unul pozitiv pentru Oltchim", spune Piperea.

Avocatul afirmă că a decis să suspende toate negocierile privind privatizarea Oltchim, acestea urmând a fi reluate abia după ce concluzia investigaţiei Comisiei va fi cunoscută, potrivit News.ro.

"Noi am decis să suspendăm orice fel de proceduri şi să aşteptăm rezultatul Comisiei. Negocierile privind privatizarea sunt pe hold. Sperăm ca până la sfârşitul lunii decembrie să avem semnat un contract în acest sens (cu potenţialii investitori, n.r.)", a precizat avocatul.

Comisia Europeană a lansat în aprilie o investigaţie aprofundată împotriva României, referitoare la ştergerea de datorii ale Oltchim şi continuarea aprovizionării acesteia de către companii de stat, în pofida înrăutăţirii situaţiei financiare, pentru a analiza dacă aceste acţiuni respectă reglementările comunitare în domeniul ajutoarelor de stat.

„În urma dificultăţilor economice întâmpinate de societatea Oltchim şi a anulării datoriilor publice ale acesteia, trebuie să verificăm dacă un creditor privat ar fi acceptat să acţioneze în acelaşi mod. Datorită recentei sale reorganizări, situaţia financiară a Oltchim s-a îmbunătăţit, iar România speră să găsească un nou investitor. Obiectivul nostru este de a facilita un viitor sustenabil al activităţilor economice ale acestei societăţi, care să nu mai necesite un sprijin suplimentar din partea guvernului”, spunea în aprilie comisarul pentru Concurenţă Margrethe Vestager.

Comisia va analiza în special acumularea datoriilor faţă de Autoritatea română pentru Administrarea activelor Statului (AAAS), anulările de datorii de către AAAS şi diferite întreprinderi de stat în cadrul planului de reorganizare a Oltchim elaborat de administratorul judiciar şi sprijinul acordat Oltchim de două societăţi de stat, CET Govora şi Salrom, care, în ciuda deteriorării situaţiei financiare a Oltchim, au continuat să aprovizioneze Oltchim cu energie electrică, abur şi soluţii saline.

Conform normelor UE privind ajutoarele de stat, intervenţiile publice în activitatea societăţilor sunt considerate că nu constituie ajutoare atunci când un operator privat ar fi acţionat în acelaşi mod. Comisia va evalua dacă acesta a fost cazul pentru creditorii publici şi furnizorii Oltchim sau dacă, dimpotrivă, măsurile publice au oferit Oltchim un avantaj economic faţă de concurenţii săi şi constituie ajutoare de stat.

Combinatul chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea (simbol bursier OLT) a realizat un profit net de 18,5 milioane lei (4,1 milioane euro) în primul semestru al acestui an şi vânzări nete mai mari cu aproape 4%, în sumă de 378,13 milioane lei (84 milioane euro). În primul semestru al anului trecut, Oltchim a raportat vânzări nete de 364,6 milioane lei.

Oltchim raportase la jumătatea anului trecut un profit net, contabil, de 2,31 miliarde lei (518 milioane euro), după anularea unor datorii de 2,35 miliarde lei în baza planului de reorganizare, din activitatea curentă combinatul chimic având în primul semestru din 2015 pierderi în scădere la 9,12 milioane lei.

La 30 iunie 2016, Oltchim SA înregistra datorii totale în suma de 1,35 miliarde lei.

Combinatul are circa 2.000 de salariaţi.

Oltchim este singurul producător din Europa Centrală de sodă caustică lichidă şi singurul producător din România de clor şi polieter polioli. Societatea exportă aproximativ 70% din producţie.

Oltchim a intrat în insolvenţă, în ianuarie 2013, iar planul de reorganizare prevede vânzarea combinatului pentru cel putin 307 milioane euro.

Statul a încercat în mai multe rânduri privatizarea Oltchim, dar fără success. La ultimul termen, din decembrie 2014, niciun investitor nu şi-a exprimat interesul să preia compania.

Oltchim este una dintre cele mai mari societăţi petrochimice din România şi din sud-estul Europei. Statul român deţine un pachet de control de 54,8% în cadrul societăţii.

sursa: News.ro

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#48803 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

2016-09-26 09:25

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA 

 

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata  ABROGATA 

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

http://portal.just.ro/ 

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 07.09.2016
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 Părţi

NumeCalitate parte
SC OLTCHIM SA RM VALCEA Debitor
CONSORTIUL ROMINSOLV SPRL - RFO 0122/2006 Lichidator
BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL - RFO 0239/2006 Lichidator
JUDECĂTORIA RÂMNICU VÂLCEA Reprezentant legal
OFICIUL REGISTRULUI COMERŢULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL VÂLCEA Reprezentant legal
D.G.F.P VÂLCEA Reprezentant legal
COMISIA NAŢIONALĂ A VALORILOR MOBILIARE Reprezentant legal

 si TOTI CREDITORII CU CREANTE....

 

Şedinţe

12.10.2016

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:   



 

Ajutoare de stat: investigație aprofundată privind Oltchim

#48804 Ajutoare de stat: investigație aprofundată privind Oltchim

2016-09-26 09:32

 

Ajutoare de stat: investigație aprofundată privind Oltchim

08/04/2016 

Comisia Europeană a deschis o investigație aprofundată pentru a verifica dacă anularea datoriilor de către statul român și continuarea aprovizionării Oltchim de către întreprinderi de stat, în pofida deteriorării situației financiare a acesteia, au respectat normele UE privind ajutoarele de stat.

 
 

Comisarul european Margrethe Vestager, responsabil de politica în domeniul concurenței, a declarat: „În urma dificultăților economice întâmpinate de societatea Oltchim și a anulării datoriilor publice ale acesteia, trebuie să verificăm dacă un creditor privat ar fi acceptat să acționeze în același mod. Datorită recentei sale reorganizări, situația financiară a Oltchim s-a îmbunătățit, iar România speră să găsească un nou investitor. Obiectivul nostru este de a facilita un viitor sustenabil al activităților economice ale acestei societăți, care să nu mai necesite un sprijin suplimentar din partea guvernului.”

 
 

Oltchim este una dintre cele mai mari societăți petrochimice din România și din sud-estul Europei. Statul român deține un pachet de control de 54,8% în cadrul societății. În ianuarie 2013, Oltchim a fost declarată insolventă. De atunci, aceasta a trecut printr-un proces de reorganizare, conform unui plan elaborat de administratorul judiciar (și aprobat de majoritatea creditorilor Oltchim), vizând plata datoriilor anterioare din încasările pentru o viitoare privatizare. Având în vedere faptul că prețul de vânzare estimat în eventualitatea unei privatizări nu ar acoperi întreaga datorie, creditorii publici ai Oltchim au acceptat anulări totale sau considerabile ale datoriilor.

Comisia va examina în special:

- acumularea datoriilor față de Autoritatea română pentru Administrarea activelor Statului (AAAS); anulările de datorii de către AAAS și diferite întreprinderi de stat în cadrul planului de reorganizare a Oltchim elaborat de administratorul judiciar;

- sprijinul acordat Oltchim de două societăți de stat (CET Govora și Salrom) care, în ciuda deteriorării situației financiare a Oltchim, au continuat să aprovizioneze Oltchim cu energie electrică, abur și soluții saline.

 
 

Conform normelor UE privind ajutoarele de stat, intervențiile publice în activitatea societăților sunt considerate a nu constitui ajutoare atunci când un operator privat ar fi acționat în același mod. Comisia va evalua dacă acesta a fost cazul pentru creditorii publici și furnizorii Oltchim sau dacă, dimpotrivă, măsurile publice au oferit Oltchim un avantaj economic față de concurenții săi și constituie ajutoare de stat.

 
 

În cazul în care Comisia va concluziona că Oltchim a primit ajutoare de stat, aceasta va evalua dacă ajutorul ar putea fi compatibil cu normele UE care autorizează anumite categorii de ajutoare. Întrucât Oltchim este o societate aflată în dificultate financiară, singura categorie de ajutoare permisă ar fi reprezentată de ajutoarele pentru salvare și restructurare. Un astfel de ajutor poate fi considerat compatibil, în conformitate cu criteriile stabilite în Orientările Comisiei din 2014 privind ajutoarele pentru salvare și restructurare, în cazul în care societatea are un plan de restructurare viabil, aprobat de către Comisie, care asigură restabilirea viabilității sale pe termen lung, și aceasta contribuie la costurile de restructurare. România nu a notificat Comisiei un plan de restructurare pentru Oltchim. Mai exact, planul de reorganizare a Oltchim elaborat de administratorul judiciar are un alt scop și nu pare a întruni criteriile prevăzute de orientări. Prin urmare, în acest stadiu opinia preliminară a Comisiei este că, dacă se va constata că măsurile supuse investigației constituie ajutoare de stat, acestea nu ar putea fi considerate compatibile cu normele UE privind ajutoarele de stat.

 
 

În plus, Comisia este preocupată de faptul că procesul de privatizare a Oltchim, astfel cum este planificat în prezent, poate conduce la o continuitate economică între Oltchim și viitorul cumpărător. Cu toate acestea, Comisia salută faptul că autoritățile române și-au manifestat acum intenția de a se asigura că procesul nu conduce la o continuitate economică, pentru a evita situațiile în care un cumpărător ar beneficia de ajutoarele acordate în trecut Oltchim și ar putea fi obligat să le ramburseze.

Deschiderea unei anchete oferă părților terțe interesate posibilitatea de a prezenta observații și nu IP/16/1321 anticipează rezultatul acesteia.

 
 

Context

Oltchim este singurul producător din Europa Centrală de sodă caustică lichidă și singurul producător din România de clor și polieter polioli. Societatea exportă aproximativ 70 % din producția sa.

Oltchim a trecut printr-o perioadă îndelungată de dificultăți economice și ajutoare de stat. România nu a recuperat sumele datorate autorităților publice timp de mai mulți ani, ci a încercat să convertească creanțele în acțiuni și să vândă întreprinderea unui investitor. Numeroasele tentative de privatizare (începând cu 2001) au eșuat. În acest context, în martie 2012 Comisia a constatat că o conversie în acțiuni a creanțelor Oltchim deținute de AAAS nu a constituit ajutor în vederea privatizării imediate a Oltchim(cazul SA.29041). Cu toate acestea, România nu a realizat conversia creanțelor în acțiuni, iar privatizarea a eșuat în septembrie 2012. Societatea acumulat noi datorii publice și intrat în procedura de insolvență în ianuarie 2013.

Mai multe informații vor fi disponibile pe pagina de internet a Comisiei dedicată concurenței, în registrul public al cazurilor, la numărul de caz SA.36086.

 
 

Persoane de contact pentru presă:

Yizhou REN (+32 2 299 48 89)

Ricardo CARDOSO (+32 2 298 01 00)

Întrebări din partea publicului larg:

Europe Direct la numărul de telefon 00 800 67 89 10 11 sau prin email

http://www.oltchim.ro/RC08042016comunica


Musafir

#48805 PENTRU CEI INTERESATI!

2016-09-26 10:06

Oltchim a scos la licitaţie 64 de camere din Căminul de nefamilişti din Traian. Chiriaşii au drept de preemţiune.

ZIARUL DE VALCEA

Conducerea Oltchim a anunţat oficial zilele trecute că, până în data de 31 octombrie 2016, la registratura societăţii Oltchim SA se primesc cereri de cumpărare a camerelor de la actualii titulari ai contractelor de închiriere a locuinţelor din Căminul nr. 3 situat în municipiul Râmnicu Vâlcea, strada Mihai Viteazu nr. 45 (cartier Traian), în conformitate cu regulamentul privind procedura generală de vânzare a camerelor din Căminul de nefamilişti nr. 3. Numărul de camere din Căminul de nefamilişti nr. 3 care se vor vinde este de 64. Pot depune cereri de cumpărare doar actualii titulari ai contractelor de închiriere care au şi calitatea de salariaţi ai societăţii Oltchim SA şi doar pentru camera în care locuiesc. Oltchim SA va verifica realitatea declaraţiilor titularului de contract cu privire la faptul că locuieşte în camera închiriată. Vânzarea camerelor se va realiza prin licitaţie. În cadrul licitaţiei, actualii titulari ai contractelor de închiriere, care locuiesc în cameră, vor avea drept de preemţiune pentru preţ egal, exclusiv pentru camera în care au locuit în calitate de locatar. Tranzacţia va face obiectul contractului de vânzare-cumpărare încheiată prin notar public, în forma autentică. Cheltuielile de vânzare-cumparare vor fi suportate de cumpărător. Toţi actualii deţinători ai camerelor din Căminul de nefamilişti nr. 3 au obligaţia semnării de luare la cunoştinţă a prezentului comunicat. Locuinţele din Căminul de nefamilişti nr. 3 reprezintă locuinţe destinate închirierii pentru salariaţii societăţii Oltchim SA, repartizate prin cerere aprobată de conducerea societăţii Oltchim SA. Vânzarea locuinţelor se realizează în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006, republicată şi actualizată, privind procedura insolvenţei şi al regulamentului aprobat de creditori, prin licitaţie. Vânzarea locuinţelor din Căminul de nefamilişti nr. 3 se realizează doar la solicitarea actualilor locatari care deţin concomitent şi calitatea de salariaţi ai societăţii Oltchim SA şi doar pentru camera în care locuiesc. În cadrul licitaţiei, aceştia vor avea drept de preemţiune pentru preţ egal, exclusiv pentru camera în care au locuit în calitate de locatar. Locatarul, odată ce a solicitat să-i fie scoasă camera la vânzare, nu va putea mai putea retrage cererea, camera urmând a fi vândută conform procedurii de vânzare aprobată de creditori. Camerele vor fi scoase la vânzare în ordinea în care au fost înregistrate la registratură cererile de cumpărare formulate de către actualii locatari. Dacă până la data limită nu vor fi înregistrate cele 64 de cereri, licitaţiile vor porni pentru camerele solicitate spre vânzare în condiţiile regulamentului şi cel apropat de creditori. Pentru diferenţa până la 64 de camere se va acorda un nou termen de depunere a cererilor, nu mai mare de 90 de zile de la data finalizarii primului termen, respectiv 31 octombrie 2016. Cererile vor fi înregistrate în ordine cronologică, însă la atingerea numărului de 64 de cereri de vânzare, înscrierea camerelor spre vânzare va fi oprită. Până la încasarea integrală a preţului camerei şi semnarea contractului de vânzare-cumpărare între societatea Oltchim SA şi cumpărător, locatarul va achita lunar chiria şi utilităţile către societatea Oltchim SA.

 

(Petre Coman)

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48806 Va trece anul şi Oltchim tot neprivatizat rămâne!

2016-09-26 11:43

Va trece anul şi Oltchim tot neprivatizat rămâne!

De când Oltchimul este în insolvenţă, pe la Ministerul Economiei s-au perindat mulţi miniştri. Fiecare a anunţat, cu surle şi trâmbiţe, că Oltchim va fi privatizat. Şi, de trei ani, tot aşteptăm o privatizare care nu mai apare. Nici măcar nu se întrevede vreuna la orizont. Avem acum un combinat scos la privatizat pe bucăţi, nouă la număr. Şi a venit şi rândul ministrului actual al Economiei să se avânte în declaraţii fără noimă. Crede el, ministrul Borc, că până la sfârşitul anului va apărea oferta serioasă şi salvatoare pentru Oltchim. Mai anunţă ministrul, care zilele trecute a trecut şi pe la Râmnicu Vâlcea şi s-a întâlnit cu administratorii judiciari, că au fost trimise date despre Oltchim la 160 de companii.

Ce date? Oare nu se ştie despre Oltchim ce este, ce oferă şi ce a mai rămas din el? Din nou vorbe în vânt şi declaraţii de formă. Asta ca să se spună ceva despre Oltchimul care stă de trei ani în insolvenţă. O fi bine intenţionat ministrul Borc, dar nu şi-a găsit subiectul potrivit de comentat. Da, mai trăim iar cu speranţa că până la sfârşitul anului apare oferta serioasă la orizont, că Oltchimul se privatizează. Dar atât! Dacă nici acum nu iese nimic, ce speranţe să mai avem? Şi facem pariu că trece anul şi Oltchimul tot neprivatizat rămâne?

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48807 GUVERNANTII SE ASTEAPTA SA MARITE OLTCHIM PE BUCARELE, PANA LA SFARSITUL ANULUI

2016-09-26 11:44

GUVERNANTII SE ASTEAPTA SA MARITE OLTCHIM PE BUCARELE, PANA LA SFARSITUL ANULUI

Înghesuială mare la poarta Oltchim
 
O ofertă angajantă pentru Oltchim, de la un investitor străin sau român, este aşteptată până la finalul acestui an, a anunţat viceprim-ministrul Costin Borc, ministrul Economiei, la întâlnirea de la Râmnicu Vâlcea cu administratorii judiciari şi conducerea combinatului. „Până la finalul anului cred că vom avea o ofertă angajantă de la un investitor, străin sau român. Climatul este foarte bun acum pentru găsirea unui investitor care să continue să dezvolte partea viabilă a Oltchim”, a arătat ministrul Economiei. Conform unui comunicat oficial, ministrul Economiei s-a întâlnit săptămâna trecută, la Oltchim cu administratorii judiciari şi conducerea combinatului, pentru a discuta stadiul procesului de vânzare în contextul procedurii de insolvenţă a companiei. Cu acest prilej, ministrul Borc a apreciat că, de la lansarea procesului de vânzare, s-au făcut paşi importanţi pentru a asigura un proces transparent şi nediscriminatoriu. 
 
160 de societăţi, interesate de Oltchim
 
Nu mai puţin de 160 de potenţiali ofertanţi au fost interesaţi să afle informaţii generale despre companie. Aceştia urmează să depună oferte angajante până la sfârşitul anului, pentru a intra în următoarea fază a procesului de vânzare.
„Climatul este foarte bun acum pentru găsirea unui investitor care să continue să dezvolte partea viabilă a Oltchim”, a declarat Costin Borc. „Varianta aleasă, cea a vânzării pachetelor de active, oferă potenţialului cumpărător siguranţă juridică, în conformitate cu măsurile prevăzute de forma actuală a planului de reorganizare şi a constrângerilor suplimentare derivate din cerinţele legate de reglementările în materie de ajutor de stat, dar, pe de altă parte, poate asigura atât vânzarea cu succes a companiei, cât şi maximizarea pentru creditori a veniturilor din acest proces”, precizează ministrul economiei. Combinatul este, însă, în continuare în atenţia Comisiei Europene, reprezentanţii UE fiind în contact permanent cu oficiali din Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri, referitor la această problemă. Comisia Europeană a fost notificată de partea română cu privire la decizia modalităţii de vânzare şi a paşilor stabiliţi în proces. Combinatul vâlcean a fost scos la vânzare pe bucăţi, activele fiind divizate în nouă pachete separate, iar părţile interesate sunt invitate să depună scrisori de intenţie până la data de 30 septembrie 2016 pentru oricare dintre pachete. Oltchim este singurul producător din Europa Centrală de sodă caustică lichidă şi singurul producător din România de clor şi polieter polioli. Societatea exportă aproximativ 70% din producţia sa. Combinatul a intrat în procedură de insolvenţă în ianuarie 2013. Investitorii pot depune scrisori de interes pentru oricare sau pentru toate pachetele de active până la 30 septembrie 2016. 
 
Statul speră să obţină minim 307 milioane de euro
 
Planul de reorganizare al Oltchim prevede vânzarea combinatului pentru cel puţin 307 milioane de euro.
La începutul lunii aprilie a acestui an, Comisia Europeană a anunţat că a deschis o investigaţie aprofundată pentru a verifica dacă anularea datoriilor de către statul român şi continuarea aprovizionării Oltchim de către companii de stat, în pofida deteriorării situaţiei financiare a combinatului, au respectat normele UE privind ajutoarele de stat.
Compania a intrat în insolvenţă în ianuarie 2013, după privatizarea eşuată cu Dan Diaconescu, din 2012.
Statul, care deţine 54,8% din acţiunile companiei a mai încercat privatizarea Oltchim, dar fără succes. La ultimul termen, din decembrie 2014, nici un investitor nu şi-a exprimat interesul să preia compania. Combinatul chimic a realizat un profit net de 18,5 milioane lei (4,1 milioane de euro) în primul semestru al acestui an şi vânzări de 378,1 milioane lei (84 de milioane de euro), în creştere cu 4% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. La 30 iunie 2016, Oltchim SA înregistra datorii totale în valoare de 1,35 miliarde de lei. Combinatul are în prezent circa 2.000 de salariaţi, fiind singurul producător din România.

Musafir

#48808 gaOAZAA,O SA RAMAI O OAZA SAU O HAZNA DUPA CE GUTA U MERGE LA BULAU?

2016-09-26 12:42

#48807: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - GUVERNANTII SE ASTEAPTA SA MARITE OLTCHIM PE BUCARELE, PANA LA SFARSITUL ANULUI 

 AZI GUTA..U SI A BAGAT POOLA N GAOAZA,GAOAZA O SA VINA SUPARAT CA I A FOOTUT O PE LARGA GUTA..U,O SA VEDETI FRATILOR CA NU VA MINT SI SE RAZBOIESTE CIU PICASSO DE CORASSO.

SPER CA NU VI SA INJURI CA TI A SPART GAOAZA GUTAU PENALU

#48809 saraca gaoaza,O SA RAMAI O OAZA SAU O HAZNA DUPA CE GUTA U MERGE LA BULAU?

2016-09-26 14:13

#48808: - gaOAZAA,O SA RAMAI O OAZA SAU O HAZNA DUPA CE GUTA U MERGE LA BULAU? 

 ALUP IGUS CU MATA si LARGUTA MAI GHIOCA,O BAG SI PE LARGA CU BOTUL DE VACA RETARDATA IN POOLA MEA, HAI CA SU..GE SI MARCELA CU BIDINU  POOLA LUI PICASSO DE CORASSO,CE ZICI?

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48810 JENANT: Administratorul special de la Oltchim locuieşte ILEGAL într-un internat şcolar din RM.VÂLCEA

2016-09-26 14:33

JENANT: Administratorul special de la Oltchim locuieşte ILEGAL într-un internat şcolar din RÂMNICU VÂLCEA! Omul are peste 12 salarii!

Bogdan Stănescu, administratorul special al combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea, locuieşte ILEGAL în internatul Grupului Şcolar Oltchim din municipiu. Omul plăteşte o sumă modică, deşi presa centrală a dezvăluit recent că Stănescu ia de la stat nu mai puţin de 12 salarii şi ocupă peste 25 de funcţii la companii de stat, printre care Oltchim, Nuclearelectrica, Oil Terminal sau Complexul Energetic Hunedoara.

Pe lângă situaţia jenantă în care s-a pus Stănescu locuind într-un internat şcolar destinat exclusiv elevilor, acum autorităţile locale investighează cazul, mai ales că administratorul special locuieşte acolo, aşa cum spuneam, în mod ilegal. Situaţia a fost prezentată în cadrul unei şedinţe de la Prefectura Vâlcea, iar prefectul Radu Renga a dispus să se facă cercetări în această speţă. De altfel, se pare că nu numai Bogdan Stănescu locuieşte ilegal în două camere din internatul la internatul Grupului Şcolar Oltchim, ci şi directoarea de la Resurse Umane de la combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea, Maria Munteanu.

În final, trebuie spus că situaţia de la internatul acestui liceu trenează de ani de zile, mai marii şefi ai combinatului punând monopol pe jumătate din internat, amenajându-şi apartamente de lux. Totul este ilegal însă, pentru că nu există nici un aviz al Ministerului Educaţiei pentru schimbarea destinaţiei clădirii. În internat nu ar avea dreptul să stea decât elevi, însă ei nu au loc de mahării de la combinatul Oltchim. JENANT!

 http://www.gazetavalceana.ro/

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48811 EXCLUSIV! Profitul Oltchim pe 2015 şi 2016 nu există! Veniturile de miliarde de lei, făcute din pix!

2016-09-26 14:43

EXCLUSIV! Profitul Oltchim pe 2015 şi 2016 nu există! Veniturile de miliarde de lei, făcute din pix!

Statul cosmetizează fără ruşine adevărata situaţie a companiei Oltchim, una dintre cele mai mari societăţi petrochimice din România şi din sud-estul Europei. Profitul anunţat pentru anul 2015 este inexistent, făcut doar prin mutări contabile dintr-o categorie într-alta, proceduri care au adus şi mai multe pierderi.

  

Revista Capital a obţinut un audit realizat de unul dintre creditorii Oltchim, iar situaţia este absolut dezastruoasă. Asta în contextul în care ministrul Economiei Costin Borc a anunţat că Oltchim este scoasă la vânzare pe bucăţi, prin nouă pachete de active, procesul de selecţie fiind estimat a se finaliza până la finele acestui an.

Pe româneşte, profitul de aproape 2,3 miliarde de lei în 2015 al Oltchim, este făcut din pix, printr-un transfer contabil prin care societăţii i se permite să înregistreze drept venit valoarea datoriei acceptate de creditori a fi tăiată.

„Prin exluderea acestui venit, societatea este pe pierdere”, se arată în document. Respectiv administratorul judiciar Gheorghe Piperea a negociat cu cei care trebuie să recupereze sume de la Oltchim să reducă datoria. Aceştia au acceptat tăierea a 2,37 mialiarde de lei din totalul de 3,45 miliarde de lei. Suma a fost trecută la venit, ca şi cum banii ar fi intrat în conturile combinatului. Oltchim trebuie acum să plătească impozit pe venit pentru o sumă care nu a fost niciodată încasată.

Oltchim datorează un impozit de 32 milioane lei pe profitul obţinut din ştergerea de datorii. Potrivit legislaţiei privind insolvenţa, precum şi Codului Fiscal, anularea de datorii reprezintă venit scriptic al perioadei în care a survenit operaţiunea, venit care influenţează rezultatul înregistrat de compania debitoare. Acest impozit va fi însă achitat doar după vânzarea participaţiei statului la Oltchim.

 În primul semestru din 2016 situaţia s-a repetat. Însă banii au fost tranferaţi din altă categorie contabilă într-alta. „Profitul net de 18,6 milioane de leianunţat în prima jumătate a anului 2016, potrivit rapoartelor neauditate, se bazează pe o activitate operaţională în creştere faţă de anii precedenţi dar şi pe un ajutor contabil în valoare de 23 de milioane de lei, fără de care rezultatul final ar fi fost unul negativ.

Cei 23 de milioane de lei reprezintă, conform situaţiilor financiare neauditate la iunie 2016, un venit profenit dintr-i reversare a unei amortizări a activelor fixe, ce nu este excplicată de Oltchim”, de arată în documentul obţinut de Capital.”De altfel, lipsa explicaţiilor unor sume semnificative este o contantă în majoritatea situaţiilor financiare publicate de Oltchim de-a lungul timpului”, se mai arată în aceaşi document.

Privatizarea pe bucăţi - nu se ştie ce se vinde

Statul a încercat în mai multe rânduri privatizarea Oltchim, dar fără succes. La ultimul termen, din decembrie 2014, niciun investitor nu şi-a exprimat interesul să preia compania cu 2.000 de salariaţi.

La începutul 2016, Oltchim a primit trei scrisori de intenţie pentru privatizare din partea unei companii din China şi a două din România, dar negocierile au eşuat, au spus oficialii guvernamentali. Ultima variantă de privatizare se referă la un proces competitiv de vânzare a activelor societăţii, grupate în mai multe pachete, la acest moment avându-se în vedere de către societate nouă astfel de pachete de active, potrivit companiei.

Însă statul vinde practic la orb activele companiei, fără o analiză detaliată din care să reiasă profitabilitatea fiecărei subcomponente din paleta de produse ale Oltchim şi în funcţie de rezultat, să alinieze oferta cu cerinţele actuale ale pieţei. Potrivit raportului de audit citat, din utilajele existente, 70% sunt nefuncţionale, ori din cauza lipsei de cerere de produse , ori din cauza imposibilităţii tehnice de repornire.

„Pentru orice cumpărător, valoarea acestor active este foarte importantă, de aceea o mai mare transparenţă în privinţa informaţiilor prezentate în datele financiare ale Oltchim, nu am reuşit să descoperim ce anume produce fiecare intalaţie, iar pentru cele care sunt în funcţiune, dacă producţia obţinută de fiecare utilaj/instalaţie este profitabilă sau nu”, se arată în document.

De asemenea, în rapoartele Oltchim, nu există nicio lămurire cu privire la obligaţiile de mediu pe care instalaţiile le poartă, se mai arată în raport. Acestea erau, la finalul anului 2015, în valoare de 100 milioane de lei, „cifră care nu este înregistrată în contabilitate”, dar care va fi moştenită de investitorul care va cumpăra compania după privatizare.


Musafir

#48812 EXCLUSIV! Profitul Oltchim pe 2015 şi 2016 nu există! Veniturile de miliarde de lei, făcute din pix!

2016-09-26 15:07

#48811:  EXCLUSIV! Profitul Oltchim pe 2015 şi 2016 nu există! Veniturile de miliarde de lei, făcute din pix! 

 

FELICITARI BAIETI! FELICITARI ... FIX DIN PIX!

- ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea  
- BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan 
- Administrator Special Stanescu Nicolae Bogdan Codrut
- Avram Danut-Victor Director General Adjunct
- Talpasanu Mihail Director Directia Productie
- Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand Director Directia Comerciala
- Smeu Alin-Ion Director Directia Economica
- Munteanu Dana Maria Director Directia Resurse Umane
- Pirvu Marius Director Directia Petrochimica Bradu

FELICITARI ... FIX DIN PIX!

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48813 Re: JENANT: Administratorul special de la Oltchim locuieşte ILEGAL într-un internat şcolar din RM.VÂ

2016-09-26 15:29

#48810: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - JENANT: Administratorul special de la Oltchim locuieşte ILEGAL într-un internat şcolar din RM.VÂLCEA 

JAF LA OLTCHIM :DATII AFARA DIN OLTCHIM!!!!!!!!!

Nimeni nu este tinut iobag la OLTCHIM, DATII AFARA.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA ) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.

 "Să mute "chermeza" la Oltchim sau Arpechim " recomandare de la Predoiu.
TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.  

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,    etc.

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional

Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane

Management:

Mihai Bălan - Director General prin subordonare directa,    Livia - Mihaela Coclet - Sef Divizie Achizitii, sotia lui Ion Coclet departament special cu sase birouri, tot  speciale

Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar, sotia, sotului Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu prinsecretariat subordonat  Daniel Ilinca- Directia ecnomica

Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional

Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - director Direcţia Comercială

Ion Coclet - Director Resurse Umane

Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica si  cel care a dus la FALIMENT SC. MENCHIM SA. FINALIZAT CU SUCCES SUB STRICTA OBSERVATIE A LUI PIPEREA & CO, REPRIMINDU-L CU BRATELE DESCHISE PE POPESCU DIN NOU IN OLTCHIM SI CU RE: RE: RECHEMARI PE ACEST PENSIONAR ANGAJAT SA_LARIAT..., CA DE FAPT SI MULTE ALTE OBIECTIVE STRATEGICE PENTRU EI SI LUMEA LOR DE STRATEGI PE DEMOLARE.

Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice -Produse Oxo, 

Marius Pîrvu – director Directie  Petrochimica Bradu - Pitesti

Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu

Andrei Nicu - Laurentiu - Sef Divizia Propenoxid, Polioli, Monomer, PVC

ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea siBDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan    Administrator Judiciar

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut  Administrator Special  

Avram Danut-Victor     Director General Adjunct  

Talpasanu Mihail        Director Directia Productie

Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand  Director Directia Comerciala

Smeu Alin-Ion         Director Directia Economica  

Munteanu Dana Maria  Director Directia Resurse Umane  

Pirvu Marius   Director Directia Petrochimica Bradu

 impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA  etc.www.oltchim.ro 

SI TOTI MINISTRII ECONOMIEI SI FINANTELOR  SI ALTE MINISTERE DIALOG-SOCIAL...S.A.M.D, PANA AZI.

SI CEILALTI BAGATORI DE SEAMA CARE AU MAI SEMNAT, FARA ACORDUL PARTILOR SI IN DEFAVOAREA ALTOR CREDITORI,  HOTIII BAAAAAAAAAAAAAAAAA!  

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Chimistii Uniti pe facebook

#48814 Chimistii Uniti pe facebook

2016-09-26 15:38

Chimistii Uniti a distribuit postarea publicată de Sindicatul Dreptate si Adevar Oltchim.
 

Sindicatul Dreptate si Adevar Oltchim
 

Astazi 26.09.2016, Sindicatul Dreptate si Adevar din S.C. OLTCHIM S.A., a participat la Comisia de Dialog Social organizata la nivelul Prefecturii Valcea.
In cadrul sedintei am prezentat urmatoarele probleme de ordin economic si social, cu care se confrunta S.C. OLTCHIM S.A., solicitand:
1. Analiza si decizie privind cauzele si efectele incidentului din data de 09.08.2016, cand un incendiu a mistuit un depozit din cadrul S.C. OLTCHIM S.A..
SINDICATUL DREPTATE SI ADEVAR considera ca adevaratele cauze si efecte ale incendiului sunt:
Cauze
 Neaplicarea masurilor dispuse in urma controalelor efectuate de personalul SSU din cadrul S.C. OLTCHIM S.A.;
 Utilizarea fondurilor in alte directii, ( cumparare de autoturisme noi), in loc sa se achizitioneze materiale si echipamente destinate prevenirii incendiilor si accidentelor de munca;
 Lipsa sau nefunctionarea detectoarelor de incendiu, care au rolul de a semnaliza centralizat orice incendiu din S.C. OLTCHIM S.A.;
 Nefunctionarea camerelor de supraveghere video, amplasate in diverse puncte din S.C. OLTCHIM S.A., prin intermediul carora se putea depista incendiul in faza incipienta.


Efecte
 Pana in prezent nu s-a prezentat lista de inventar cu materialele si echipamentele depozitate, distruse de incendiu, cu atat mai mult valoarea acestora;
 Nu s-au prezentat costurile necesare reabilitarii depozitului (material de constructie, echipamente electrice, echipamente termice, etc.).
In concluzie, consideram ca personalul din S.C. OLTCHIM S.A., cu atributii in acest sens si-a facut datoria si principalii vinovati ar fi Administratorii Judiciari, Administratorul Special si Directorul General Adjunct, care au ignorat masurile dispuse de organele de specialitate si control.
Cerem sa se prezinte un raport care sa cuprinda , in detaliu, cauzele, efectele si pagubele produse (materiale si echipamente depozitate si degradarea cladirii).
Solicitam ca ISU Rm Valcea sa efectueze urgent un control in S.C. OLTCHIM S.A. si sa prezinte un raport cu neregulile constatate si masurile impuse.
2. Stadiul sigurantei in functionare a instalatiilor tehnologice, respectiv masurile de siguranta si securitate in munca.
S.C. OLTCHIM S.A. sa prezinte sub semnatura Administratorilor Judiciari, Administratorului Special si Directorului General Adjunct, un raport privind stadiul realizarii masurilor de SSM si stadiul realizarii investitiilor pentru functionarea in conditii de siguranta a instalatiilor tehnoligice.
ITM Valcea sa efectueze un control in S.C. OLTCHIM S.A. privind aplicarea normelor de Sanatate si Securitate in Munca.
3. Prezentarea motivelor ce au generat investigarea S.C. OLTCHIM S.A., de catre Comisia Europeana, privind stergerea datoriilor prin Planul de Reorganizare.
S.C. OLTCHIM S.A. este in procedura de reorganizare, conform Planului de Reorganizare confirmat de catre Judecatorul Sindic in data de 22.04.2015, dar se pare ca nu s-a respectat legislatia europeana si astfel este in derulare procedura de infringement privind stergerea creantelor Electrica si AAAS, respectiv creanta CET Govora privind livrarea de utilitati ( energie termica si electrica).
Solicitam:
I. Pozitia Ministerului Economiei, privind acest dezacord intre legislatia Romaniei si cea europeana, raportul Administratorilor Judiciari si Administratorului Special privind acest dezacord, reprezentantii Electrica si AAAS sa prezinte public ce i-a determinat sa permita stergerea creantelor in loc sa fie convertite in actiuni.
II. Intrunirea de urgenta a Adunarii Generale a Creditorilor pentru inlocuirea Administratorilor Judiciari si intrunirea Adunarii Generale a Actionarilor pentru inlocuirea Administratorului Special, astfel incat Administratorii Judiciari si Administratorul Special, desemnati ulterior, sa stabileasca o strategie clara de salvare a S.C. OLTCHIM S.A. de la faliment.

4. Prezentarea gradului de realizare punctuala a prevederilor din Planul de Reorganizare.

In Scenariul A din Planul de Reorganizare se arata ca S.C. OLTCHIM S.A. va functiona cu instalatia OXO, ( care in perioada scursa pana in momentul de fata a functionat discontinuu fiind oprita si repornita in mod repetat), iar in scenariul B din Planul de Reorganizare, S.C. OLTCHIM S.A. trebuia sa functioneze cu instalatia AF-DOF , instalatie care nu functioneaza.
S.C. OLTCHIM S.A. functioneaza cu Electroliza cu Membrana si Propenoxid-Polieteri.
Daca nu functioneaza instalatia OXO, masurile din Planul de Reorganizare nu s-au indeplinit. Pentru ca acest Plan de Reorganizare incalca prevederile Art. 95 din Legea 85/2006 si nu respecta nici scenariile de functionare, rezulta ca S.C. OLTCHIM S.A. se indreapta spre faliment.

Administratorii Judiciari au avut grija ca in luna August 2016, Adunarea Generala a Creditorilor sa prelungeasca actualul Plan de Reorganizare cu inca un an, dar nimeni nu doreste modificarea acestui plan, pentru salvare.
Solicitam Ministerului Economiei sa convoace de urgent Adunarea Generala a Actionarilor pentru a modifica actualul Plan de Reorganizare din partea debitorului, acest plan sa fie modificat de specialisti in domeniu.

Solicitam ancheta privind:

 Neelaborarea Planului de Reorganizare pentru S.C. OLTCHIM S.A. de catre creditorii Electrica si AAAS, conform Legii 85/2006, in calitatea acestora de creditori ce detin peste 20% din totalul creantelor;
 Neelaborarea Planului de Reorganizare de catre debitorul S.C. OLTCHIM S.A., determinata de dezinformarea Ministerului Economiei de catre Administratorul Special, in sensul ca in S.C. OLTCHIM S.A. nu sunt specialisti ;
 Lipsa de atitudine a conducerii executive a S.C. OLTCHIM S.A., fata de adresa transmisa de Administratorul Special catre Ministerul Economiei, in care mentiona ca nu se poate elabora un Plan de Reorganizare din partea debitorului, din lipsa de specialisti.
Mentionam ca aceasta adresa a Administratorului Special catre Ministerul Economiei, a fost prezentata in Adunarea Generala a Actionarilor din 11.12.2014 si se gaseste in arhiva S.C. OLTCHIM S.A..

Cu deosebita stima,

Biroul Executiv al SDA

Presedinte – Buse Vasile Daniel
Vicepresedinte – Lazaroiu Dumitru
Secretar – Iliescu Cosmin Gheorghe


Musafir

#48815

2016-09-26 15:49

Bai Fota dai dracului de ordinari nu veti ca vor sa te enerveze,niste putori gen gaoaza sudoro-sofer un lipitor de afise care este certat cu munca ca magaru la jug,un profitor si un pupifundist,iar tiganu si sleahta de analfabeti(marcela,ion dan, bidin etc doamne ca multi prosti mai sunt) nu vezi au trecut 4 ani si nimic, din contra rahatul este tot mai mare NU S-A FACUT NIMIC DECAT MINCIUNA SI analfabeti de cernevisti nu stiu decat sa injure nu-i duce ceerul decat atst nu poti sa ceri mai mult la sleahta. 

Chimistii Uniti pe facebook

#48816 Chimistii Uniti pe facebook

2016-09-26 16:07

  Chimistii Uniti a adăugat 5 fotografii noi.

 

Adresa inmanata de Sindicatul Dreptate si Adevar, domnului Prefect Radu Renga, in cadrul Comisiei de Dialog Social de astazi 26.09.2016

ACCIDENT DE MUNCĂ LA COMBINATUL OLTCHIM

#48817 ACCIDENT DE MUNCĂ LA COMBINATUL OLTCHIM

2016-09-26 16:29

ACCIDENT DE MUNCĂ LA COMBINATUL OLTCHIM

Astăzi, la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean a fost adus un tânăr de 25 de ani, muncitor la Oltchim, în stare gravă. Potrivit medicilor de la Urgențe, muncitorul se afla în timpul programului de lucru când i s-a făcut rău. Există suspiciunea de intoxicație cu o substanță, deocamdată, necunoscută. Pacientul a fost transportat cu o ambulanță a Combinatului, iar pe drum a primit îngrijiri și de la medicul și asistenta trimiși de spital cu o altă „salvare”. Potrivit declarației dr. Florin Nicolae, șef UPU – SMURD Vâlcea, tânărul a fost adus în stare critică, a fost stabilizat și-n prezent se află internat pe secția Anestezie Terapie Intensivă.
Menționăm că este vorba despre un accident de muncă, muncitorul aflându-se în timpul programului de lucru. Vom reveni cu amănunte.

http://curieruldevalcea.ro/accident-de-munca-la-combinatul-oltchim/

 

E RISUL MEU ADEVARAT MAI GAOZAREEE,HAHAHA ALUP IGUS MEA?

#48818 Re:

2016-09-26 16:46

#48815: -  

 PAI NU INTELEGI CA PE FOTA NU L POATE INJOSI CHIAR NIMENI?  SI IARASI IMI BAG POOOLA N BOTURILE LOR DE TRADATORI DE OLTCHIM?...GHIOCA CARE SU.GE POOOLA LUI PENALUL DE GUTAU,ACUM O IA SI LA BUCII,PENALUL A INVATAT DE LA COLIBASI SI LE O DA LA BUCII SI LUI SI LARGUTEI,MAI MULT ACUM I A SPART GAOAZA LA GAOZAR,E SUPARAT RAU RETARDATUL DE SOBOLAN JEGOS DE OLTCHIM,LA MAI FOOTUT BINE SI VICTOR DRASOVEAN LA PUS CAPRA CIND I A TRAS O LA PLECARE,HA HA HA ,BRAVO VICTORE.


Musafir

#48819 Re: Re: HAHAHA A MURIT GAOZAUL CU CRA CRA TAMBALAGIUL SI VACA IMPUTITA DE MARCELA,HA HA HA

2016-09-26 19:56

#48818: E RISUL MEU ADEVARAT MAI GAOZAREEE,HAHAHA ALUP IGUS MEA? - Re:  

 PAI CE FACI MA GAOAZA MAAAAAAAAAA,IN NOAPEA ASTA NU MAI ALUP IGUS LUI PICASSO?....SA MI ALUP IGUS CU MATA ,TAMBALAGIUL,TALPASANU BALAN [CETGUTA.U DE VAILCEA SI LARGA,NOAPTE BUNA GAOAZA RETERDATA,TRADATORULEEEEEEEEE,ZLOTII BAAAAAAAA.

FUGI GAOAZA LA BIDINU SI SA MI SU..GETI POOOLAAA.

#48820 Re: Re: Re: HAHAHA A MURIT GAOZAUL CU CRA CRA TAMBALAGIUL SI VACA IMPUTITA DE MARCELA,HA HA HA

2016-09-26 20:25

#48819: - Re: Re: HAHAHA A MURIT GAOZAUL CU CRA CRA TAMBALAGIUL SI VACA IMPUTITA DE MARCELA,HA HA HA 

 CITITI BINE MAI POPONARILOR DE CERNEV,GAOAZA SI VACO DE MARCELA,FOTA IN VIATA LUI NU A FACUT ALTCEVA DECIT SA JOACE FOTBAL,SA FRECE CEI MAI BUN DIN OLTCHIM,SA BEA,SA MUNCEASCA CU ADEVARAT SI NU SA SOOGA PUUUULA CA VOI PRIN OLTCHI  MAI TRINTORILOR SI TRADATORILOR,EU NU AM MINTIT OAMENII,EU CHIAR I AM AJUTAT PE FOARTE MULTIIIIIII,AM AVUT DE UNDE SA LE DAU,BIDINU KAKATU STIE MAI BINE,INTREBATI L DE UNDE AM AJUTAT FOARTE MULTIII OAMENIIII.

ZAU DACA E PIPICASSO VACO DE MARCELA,ZAU

#48821 Re: Re: Re: Re: HAHAHA A MURIT GAOZAUL CU CRA CRA TAMBALAGIUL SI VACA IMPUTITA DE MARCELA,HA HA HA

2016-09-27 08:25

SA NU I UITATI PE VOSGANIAN , CHITOIU SI VULPESCU,DREACU SA VA IA TRADATORILOR

#48822 SALUT;AZI SI IERI AU MURIT DOI[2]MONSTRI SACRII,VOI CERNEV SI GHIOCA CIND DATI COLTU?

2016-09-27 09:10

#48821: ZAU DACA E PIPICASSO VACO DE MARCELA,ZAU - Re: Re: Re: Re: HAHAHA A MURIT GAOZAUL CU CRA CRA TAMBALAGIUL SI VACA IMPUTITA DE MARCELA,HA HA HA 

 VOI TRADATORILOR DE OLTCHIM CU KAKATUL DE TALPASANU SI BALAN [CET]CIND VETI FACE UN INFARCT DIN POOLA LUI FOTA SI VA VETI DUCE LA MOOISTUL DE PIPEREA PE OLT SI APOI IN DUNARE LA GIURGIU,ACASA LE MOOOISTUL DE PIPEREA?

GAOZAREEE,PT. TINE VINE TIC TACUL,OSOR OSOR,AVEM TIMP .

#48823 Re: SALUT;AZI SI IERI AU MURIT DOI[2]MONSTRI SACRII,VOI CERNEV SI GHIOCA CIND DATI COLTU?

2016-09-27 09:13

Marcelina-Bidin

#48824 Ati fost dusi de nas

2016-09-27 11:37

Bai prostule nu ne mai injura pe noi ca nu mai suntem ,,cernevisti ''ne-am facut frati de cruce cu MARCU,,COMANESCU,DUMITRASCU SI BICA, am facut alt sindicat Sindicatul GALBEN(Chimistul) sindicatul conducerii sa trantim CCM-ul.


Musafir

#48825 Re: Ati fost dusi de nas

2016-09-27 13:26

#48824: Marcelina-Bidin - Ati fost dusi de nas 

 CORECT,SINT  UN PROST TREBUIA SA MI VAD DE FAMILIA MEA SI ATIT,SOOGACI[VITELE] AU TACUT SI AU SOOPT POOLILE,VITELE CERNEVISTE,NU MAI DAU NUME CA LE STI.