Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

#48751 PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

2016-09-24 08:44

#48739: - <= BABUINA SUFOCA SI LIPSA CREIER MORI INFECTIA DEE CAAACAT IN CLNATA SI IN MATUL TAU PLIN DE OTRAVA,

 FAAAA BEJNITA SCLAVA SI MOOOOEEE LA CUURURI SLINOASE MANANCI CAAAACAAAT SI INGHITI CAAACAAT CUU  CAZANUL DE CAAACAAAT IN CLANTA TA SI NEAMUL TAU DE PRAMATIE ORDINARA. ESTI O PUTOARE CARE AI LIIINSOOO IN CUUUR SI O LIIINGI FRECI MINCIUNI SI  BOLBORESESTI CA MAIMUTA FARA CREIER BABUINIZATA TAMPITA SI MOORTACIUNE PUTREGAITA. FAAAAA DOBITOACA MATII AM IN FUNCTIE DE VECHIME IN MUNCA BANII HANDICAPATO, MUNCI TOTI ANII SI NICIO PENALIZARE SAU ABATERE, TUUU AI FOST SI ESTI O SOOOGACE, AI INGHITIT POOOLI SI MANANCI CAAACAT. DE LA MINE NU AI SA VEZI, ITI DAU MOOIAAA CA PISSSSATUL DIRECT LA CLANTA TA TINTA.

PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

#48752 PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

2016-09-24 08:47

#48740: -  FAAA PE TINE TEE FOOTEEM CU CAAACAAT SI DAI LIMBI LA COOORURILE NOASTRE,  ESTI O HARTIE IGENICA CU LIMBUTA TA PAPA TOT SI MAI INGHITE  BEJINITA UMFLATA,

 ESTI DISPERATA DE POOOLAAA FAAA, TRAGIII SA TE FOOTA SI PE TINE CINEVA, CA NIMENI NU TE FOOOTE ESTI O KUUURVAA CARE IEI IN  CLANTA SI NU SE ATINGE NIMENI ITI DA DE LA DISTANTA, ATAT DE INFECTA SI IMPUTITA JEGOSA PUTREZITA ESTI, MAI BINE CRAPAI LA CUTREMURUL DE AZI NOAPTE FAAA CA ESTI NOXE DE INFECTIE IMPUTICIUNE JEGOSAA CLANTA MOOIATA SI LINSA IN CUUUURURI  LA LINS DE CAAACAAT.

PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

#48753 PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

2016-09-24 08:50

#48743: -  KUUURVOO POOOLA NU VEZI SI MORI CU LIMBA SCOASA LA MOOOIA CARE O IEI CA ITI BAGAM CUUURURILE IN BOTUL TAU SI NE CAAACAM LA BOTUL TAU,

 DEGEABA URLII SI AICI PE PETITIE, ESTI DISPERATA KUUURVOO PREA DISPERATA SI BOALA TA STA IN NEURONII LIPSA BOLBOROSITI CU CERINTA SA TE FOOOTEM, SA TE FOOTEM FAAA PE TINE, HAAAAHAAA, FAAA LA TINE VIN SA MA LINGI LA CUIUURI ATAT VEZI DEA IA ESTI DISPERATA, IMI VEZI CUUURUL, BABUINA SUFOCAT LIPSA CREIER SCONCS MORTACIUNE VIE PUTREGAITA!!!!!

PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

#48754 PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

2016-09-24 08:53

#48746: - <= LA CAT OO SUGATIVIZEZI  ITI MAI BAGAM SI PLACEREA TA NESS CU LIMBUTA SA FACI,

 IN CAZ CA MAI RAGAI SI PRODUCI CUTREMURE CA ESTI DISPERATA DE POOOLI SI VREI POOOLI DAR NIMENI NU ITI DAAA DECAT CAAACAAAT. MAIMUTA SUFOCAT SI LIPSA CREIER, SOOOGEEE CAAACATUL SI DA-I CU LINSUL SA ITI FACI NESS. SOOOGII CAAACATUL  FA CA PE TINE NU TE PLATIM KUUURVOOO, NU DAM BANI LA LATRANA  CLANTA TA SI  RAMAI CU CLANTA DESCHISA, VEZI CA BAGA MARFA CAAAACAAT ESTE PLACEREA TA SI AI BORHOTIT CAACATUL IN TINE, FERMENTAT ITI TRAGEM TIE IN CLANTAAA FAA ACUU CAACAAT.

PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

#48755 PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

2016-09-24 09:20

#48734: - <= NIMENI FAA NU TE ATINGE LA CAT DE IMPUTITA NESPALATA SI DIHOR PLIN DE CAAACAT ESTI, CERSESTI POOLI  AICI IN PETITIE SI SA MORI TU CU CLANTA DESCHISA LA CAAACAT CAT ITI BAGAM IN BOT DISPERATO,

 FAAAAA KUUURVOOO MOOOISTA, ESTI DISPERTAAA SI TRAGI DE TOTI SA TE FOOOTEM, DA TU POOOLI NU VEZI ESTI O INFECTA, NU TE FOOTEM FAAA CA POOOOTI SI ESTI JEGOSA IMPUTITA PLINA DE CAAA CAT SI ALTE DEJECTIII, FAAA MOOOAIA TA DE SCROAFAA BABUINIZATA SI MAIMUTARITA DE NU AI TU CUM SA TE RIDICI DIN GENUNCHI LAA CAT DAI CU LIMBUTA SI STAI CU CLANTA LARGAAA DESCHISA, SOOOGIII CAAACATUL NOSTRU SI MOOLFAI LA NESSS CU LIMBOIUL TAU OTRAVIT, MORTACIUNE INFECTA PUTREGAI NOXA BOMBA INFECTATA, MAMUT DE CAAACAT SI OTRAVA PLINA!!!!!!!!!! UEHHHH JEGOSAAA SI MORTACIUNE VIE!!!!!!! PTIUUU..., FAAAA  STRICATOOOOO, PUTREGAI DEJECT MAIMUTARIT SCOS DIN CONTEXT SI LIPSA CREIER BABUINIZATA CU BOSTANUL LIPSA CREIERT FUMEGAND A IMPUTICIUNE NESPALATA SI PLINA DE CAAACAT JEG SI MORTACIUNE  ESTE PE TINE SCONCSULE!!!

MAI ALUP IGUS CU GAOAZA MARCELO?

#48756 Re: PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

2016-09-24 09:30

#48755: PCR= PILE, CURVE SI RELATII... - PCR= PILE, CURVE SI RELATII... 

 ASTA I MOOOISTA DE MARCELA ARE KURUL CIT LAMA DE LA BULDOZER,CITA POOLA IA SI TOT NU E SATULA IMPUTITA , A MINCAT KAKAT SI NU S A INCHINAT LA POOLA LUI FOTA,TE PRIND KURVO SI TI O DAU PRIN BOTUL ALA CARE A GOLIT HAZNALELE OLTCHIMULUI CU GAOAZA RETARDATA , BIDINU,TUGURIN,MATULESCU,RADU DE LA AFUMATI,CAP DE POOLA[CAP DE CAL]ETC,,,APROPOOO,TATICUTUL TAU TAMBALAGIUL LA CARE I AI SOOOPT POOOLA MAI TRAIESTE?

PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

#48757 Re: Re: PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

2016-09-24 10:05

#48756: MAI ALUP IGUS CU GAOAZA MARCELO? - Re: PCR= PILE, CURVE SI RELATII... 

 ORICENE AR FI ASTA ISI IA CAAACAT IN CLANTA MEREU SI E DISPERATA CA CEREE POOOLI DISPERATA NINFOMANA DE PLACERI LA CUUURURI PE SUB BIROURI SI PE UNDE DRACU STA   CU CLANTA DESCHISA LA  LINS INTENS CARE PRINESTE CAAACAAAT IN CLANTA EI PLINA SI LIMBUTA NESSS MORISCA LA CAAACAATUL NOSTRU. PE ASTA NU O FOOOTE NIMENI, O TINE LA LINS IN CUUUR SI LIMBI INTENSE. POOOTE DE DUHOARA NOXE JEG  INFECTA SI E CERTATA CU APA, AREE JEG PE EA STRAT GROS SI E PLINA DEEE CAAACAAT, CA EA ESTE  DOAR LA PRIMIRE SI PRIMESSTEEE MUUULT CAAACAAAT IN CLANTA EI OTRAVITA SI JEGOSA INFECTA BABUINIZATA MORTACIUNE STRICATA SI PUTREGAITA LIPSA CREIER CA II FUUUMEGA BOSTANUL SI SCOATE FUUMM LA CATA DISPERARE E PE MOOOIA EI SI ARE GENUNCHIII STRIJITI LA CATTT SOOOGEEE SI MOOOACA E PLINA DE CAACAAT SPOIT IN BOTUL EI DE JEGOASA CLANTA CANTANITA!!!

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#48758 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

2016-09-24 13:39

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

DECIZIE ȘOC. Confederațiile sindicale CNSLR, Frăția și ALFA, constituite ilegal. Au administrat fraudulos 3 miliarde de euro 

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

Tribunalul Municipiului Bucureşti a confirmat faptul că organizaţiile sindicale Confederaţia Sindicatelor Independente Frăţia, Confederaţia Naţională a Sindicatelor Libere din România şi Confederaţia Sindicală Cartel ALFA au fost constituite ilegal


Reprezentanții Uniunii Generale a Sindicatelor din România (UGSR) au transmis astăzi un comunicat în care precizează că patrimoniul sindicatelor din perioada comunistă a fost preluat, administrat și înstrăinat şi administrat de către persoane fizice şi juridice care nu aveau nicio calitate legală. ,,Din coroborarea adresei Tribunalului Municipiului Bucureşti cu rezoluţia Departamentului Naţional Anticorupţie privind preluarea patrimoniului UGSR prin comiterea infracţiunii de înşelăciune şi decizia din octombrie 2009 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie prin care se anula tranzacţia generală privind împărţirea patrimoniului între confederaţiile sindicale, rezultă că Uniunea Generală a Sindicatelor din  România este proprietara de drept a patrimoniului sindical conform bilanţului contabil la 31 decembrie 1989", precizează reprezentanţii UGSR. Patrimoniu, evaluat la 3 miliarde de euroMarin Iancu, președintele UGSR, a declarat pentru Evenimentul Zilei că aceste confederații au preluat în mod abuziv patrimoniul sindicatelor din perioada comunistă. "Este vorba de 4,7 milioane de lei , de 2,7 milioane de dolari - bani aflați în conturi, de baze turistice în 17 stațiuni, 54 de case de cultură, sute de clădiri, terenuri și multe alte. Toate acestea aparțineau muncitorilor în anul 1990, însă aceste confederații, prin acte false, au susținut că ele sunt moștenitoarele patrimoniului și au început să-l înstrăineze. O evaluare la zi a acestor bunuri ar ajunge la 3 miliarde de euro", a apreciat acesta. Vinovații: Mitrea, Ciorbea și Hossu În opinia lui Iancu, cei care sunt vinovați pentru devalizarea fostului patrimoniu al UGSR sunt președinții confederațiilor sindicale din anii 90. "Au semnat acte prin care se declarau administratorii bunurilor UGSR Miron Mitrea, Victor Ciorbea și Bogdan Hossu. Aceștia au beneficiat de ajutorul guvernelor, care mereu au închis ochii la această mare fraudă. Este vorba de un patrimoniu strâns din cotizațiile oamenilor de care ei au abuzat", a mai adăugat acesta. Vezi ce a decis instanța Tribunalul Municipiului Bucureşti, prin preşedinte Laura Andrei, a confirmat în adresa nr. 429/L/BIPR din 12.03.2013 faptul că organizaţiile sindicale Confederaţia Sindicatelor Independente Frăţia, Confederaţia Naţională a Sindicatelor Libere din România şi Confederaţia Sindicală Cartel ALFA au fost constituite ilegal deoarece, pentru a fi înfiinţate legal, aveau nevoie de avizul Ministerului Muncii, aşa cum prevedea Legea nr. 52/1945, în vigoare până în anul 1991:

„Urmare adresei dvs. (n.r. - UGSR) nr. 496/04.03.2013, înregistrată la Tribunalul Bucureşti – Biroul de Informare şi Relaţii Publice sub nr. 429/L/BIRP/05.03.2013, prin care solicitaţi să vi se comunice dacă cele trei confederaţii enumerate mai jos au avut la constituire avizul Ministerului Muncii, conform Legii nr. 52/1945, vă comunicăm următoarele:

Confederaţia Sindicatelor Independente Frăţia – dosarul nr. 353/PJ/1990 – nu are avizul Ministerului Muncii;
Confederaţia Naţională a Sindicatelor Libere din România - dosarul nr. 732/PJ/1990 – nu are avizul Ministerului Muncii;
Confederaţia Naţională CARTEL ALFA – dosarul nr. 2283/PJ/1990 – nu are avizul Ministerului Muncii.”

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#48759 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

2016-09-24 13:40

JAF LA OLTCHIM :DATII AFARA DIN OLTCHIM!!!!!!!!!

Nimeni nu este tinut iobag la OLTCHIM, DATII AFARA.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA ) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.

 "Să mute "chermeza" la Oltchim sau Arpechim " recomandare de la Predoiu.
TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.  

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,    etc.

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional

Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane

Management:

Mihai Bălan - Director General prin subordonare directa,    Livia - Mihaela Coclet - Sef Divizie Achizitii, sotia lui Ion Coclet departament special cu sase birouri, tot  speciale

Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar, sotia, sotului Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu prinsecretariat subordonat  Daniel Ilinca- Directia ecnomica

Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional

Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - director Direcţia Comercială

Ion Coclet - Director Resurse Umane

Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica si  cel care a dus la FALIMENT SC. MENCHIM SA. FINALIZAT CU SUCCES SUB STRICTA OBSERVATIE A LUI PIPEREA & CO, REPRIMINDU-L CU BRATELE DESCHISE PE POPESCU DIN NOU IN OLTCHIM SI CU RE: RE: RECHEMARI PE ACEST PENSIONAR ANGAJAT SA_LARIAT..., CA DE FAPT SI MULTE ALTE OBIECTIVE STRATEGICE PENTRU EI SI LUMEA LOR DE STRATEGI PE DEMOLARE.

Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice -Produse Oxo, 

Marius Pîrvu – director Directie  Petrochimica Bradu - Pitesti

Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu

Andrei Nicu - Laurentiu - Sef Divizia Propenoxid, Polioli, Monomer, PVC

ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea siBDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan    Administrator Judiciar

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut  Administrator Special  

Avram Danut-Victor     Director General Adjunct  

Talpasanu Mihail        Director Directia Productie

Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand  Director Directia Comerciala

Smeu Alin-Ion         Director Directia Economica  

Munteanu Dana Maria  Director Directia Resurse Umane  

Pirvu Marius   Director Directia Petrochimica Bradu

 impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA  etc.www.oltchim.ro 

SI TOTI MINISTRII ECONOMIEI SI FINANTELOR  SI ALTE MINISTERE DIALOG-SOCIAL...S.A.M.D, PANA AZI.

SI CEILALTI BAGATORI DE SEAMA CARE AU MAI SEMNAT, FARA ACORDUL PARTILOR SI IN DEFAVOAREA ALTOR CREDITORI,  HOTIII BAAAAAAAAAAAAAAAAA!  

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#48760 Re: Re: SARBATOARE LA OLTCHIM, DEPARTE DE OCHII PRESEI

2016-09-24 13:46

#48639: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: SARBATOARE LA OLTCHIM, DEPARTE DE OCHII PRESEI 

 

 Niciodata n-a reprezentat pe nimeni, un lacatus luat si pus sa instige si sa distruga, FALIMENT SCRIE PE IONEL VINCEA. Membru activ PSD si lingau smirghel cu  limbuta la patronat, sta  cu clanta deschisaa si face ness, bagaaaa  limbuta la ness. Acest Ionel Vincea (LACATUS NEVOTAT DE NIMENI PE FUNCTIE SINDICALA, IMPUS DE HOTI ),  este un escroc analfabet si lipsa creier, babuinul  de servici pus de partidul politic PSD latrau de casa sau mut cand ar trebui sa spuna si sa apere interesele sindicale si ale angajatilor si instigator nemernic, lipitoare la cuurul politicienilor.

Asta "sindicat", care trimite omenii sa isi dea FOC, 

APROPO, CE SPUN OAMENII ASTIA, MAI SINDICATELOR??? BELITI OCHII SI CASCATI URECHILE, DESCHIDETI GURA CA INTRA....

https://www.youtube.com/watch =>Disponibilizatii Oltchimului ameninta cu greva foamei

https://www.youtube.com/watch => URMARITI DE LA MIN 1,11 PANA 1,35

Noi tensiuni la Oltchim

  NU MAI AU BANI IAR PUTORILE DIN SINDICATE II TRIMIT LA GREVA FOAMEI SI SPUN SA-SI DEA FOC...AUZI TU LA EI IONEL VINCEA CE INDRUMATI VOI, TU SI DICULOIU ( ati fost amandoi la sediul CARTEL-ALFA din oras) , BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..... AUTISTILOR.

INSTIGATI DE VOI MAAA DERBEDEILOR, PE NECAZUL LOR ATI DECIS VOI SA-I TRIMITETI SA FACA LUCRURI EXTREME SI SA-SI DEA FOC OAMENII, BAAAA SA VA IA PUSCARIILE DE NEMERNICI CE SUNTETI!!!!!!!!!!!

SINDICALISTILOR.

TOATE SINDICATELE LA LUPTA IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC.

VA RUGAM SA COMUNICATI SI IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC, POATE VA APRECIAZA...!!!!

 Nr. unic (nr. format vechi) :2999/90/2013 = Nr. unic (nr. format vechi) :887/90/2013

SINDICATELE DACA DORESC SA LUPTE => SA LUPTE SINDICATELE  SI TOATA CLASA POLITICA DIN CELE DOUA JUDETE VALCEA SI ARGES, AICI E DECIZIA SUPREMA IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC.

Cum disponibilizatii au reusit si au mutat dosarele si redeschis suspendarile, asa trebuia sa procedeze si sindicatul SLO si toate sindicatele. Lupta in justitie se duce cu dovezi, probe si rezolvarea cauzei, NU CU SPOIELI VERBALE PRIN PRESA SAU ASMUTITE IMPOTRIVA OAMENILOR....ETC., SI ALTE FAPTE NOTABILE...

 PE ACEST PROCCES SINDICATELE TREBUIE SA DOVEDEASCA CA ELE EXISTA, NU IN PRESA, NU LA PREFECT, NU LA GUVERN, NU LA CONSILIUL JUDETEAN, NU IN ALTE LOCURI .... SAU PE LA TOTI AUTISTII,NUMAI IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC LA TRIBUNAL DOSAR OLTCHIM RAMNICU VALCEA.

Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

S-A SCURS SECUNDA SI TIMPUL. AI FOST MINTIT LA SECUNDA DE CATRE SINDICATE SI STATUL ROMAN.

SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU  AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM.  SINDICATELE  AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SALARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAU VOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / <spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE  (TOATE, INCLUS SI IONEL VINCEA  CARTEL ALFA) SI STATUL ROMANSUNT IN CULPA.

 

Societate in insolventa,

en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#48761 Re: Re: Re: SARBATOARE LA OLTCHIM, DEPARTE DE OCHII PRESEI

2016-09-24 15:08

#48760: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Re: Re: SARBATOARE LA OLTCHIM, DEPARTE DE OCHII PRESEI <= SINDICATELE ( TOATE ), SA VA PREGATITI CA INTRATI  LA DNA BAAAA HOTILOR, PE JAFUL CREAT DE VOI TARIII SI SALARIATILOR BAAAAA SINDICATELOR....

  

Tribunalul Municipiului Bucureşti a confirmat faptul că organizaţiile sindicale Confederaţia Sindicatelor Independente Frăţia, Confederaţia Naţională a Sindicatelor Libere din România şi Confederaţia Sindicală Cartel ALFA au fost constituite ilegal


Reprezentanții Uniunii Generale a Sindicatelor din România (UGSR) au transmis astăzi un comunicat în care precizează că patrimoniul sindicatelor din perioada comunistă a fost preluat, administrat și înstrăinat şi administrat de către persoane fizice şi juridice care nu aveau nicio calitate legală. ,,Din coroborarea adresei Tribunalului Municipiului Bucureşti cu rezoluţia Departamentului Naţional Anticorupţie privind preluarea patrimoniului UGSR prin comiterea infracţiunii de înşelăciune şi decizia din octombrie 2009 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie prin care se anula tranzacţia generală privind împărţirea patrimoniului între confederaţiile sindicale, rezultă că Uniunea Generală a Sindicatelor din  România este proprietara de drept a patrimoniului sindical conform bilanţului contabil la 31 decembrie 1989", precizează reprezentanţii UGSR. Patrimoniu, evaluat la 3 miliarde de euroMarin Iancu, președintele UGSR, a declarat pentru Evenimentul Zilei că aceste confederații au preluat în mod abuziv patrimoniul sindicatelor din perioada comunistă. "Este vorba de 4,7 milioane de lei , de 2,7 milioane de dolari - bani aflați în conturi, de baze turistice în 17 stațiuni, 54 de case de cultură, sute de clădiri, terenuri și multe alte. Toate acestea aparțineau muncitorilor în anul 1990, însă aceste confederații, prin acte false, au susținut că ele sunt moștenitoarele patrimoniului și au început să-l înstrăineze. O evaluare la zi a acestor bunuri ar ajunge la 3 miliarde de euro", a apreciat acesta. Vinovații: Mitrea, Ciorbea și Hossu În opinia lui Iancu, cei care sunt vinovați pentru devalizarea fostului patrimoniu al UGSR sunt președinții confederațiilor sindicale din anii 90. "Au semnat acte prin care se declarau administratorii bunurilor UGSR Miron Mitrea, Victor Ciorbea și Bogdan Hossu. Aceștia au beneficiat de ajutorul guvernelor, care mereu au închis ochii la această mare fraudă. Este vorba de un patrimoniu strâns din cotizațiile oamenilor de care ei au abuzat", a mai adăugat acesta. Vezi ce a decis instanța Tribunalul Municipiului Bucureşti, prin preşedinte Laura Andrei, a confirmat în adresa nr. 429/L/BIPR din 12.03.2013 faptul că organizaţiile sindicale Confederaţia Sindicatelor Independente Frăţia, Confederaţia Naţională a Sindicatelor Libere din România şi Confederaţia Sindicală Cartel ALFA au fost constituite ilegal deoarece, pentru a fi înfiinţate legal, aveau nevoie de avizul Ministerului Muncii, aşa cum prevedea Legea nr. 52/1945, în vigoare până în anul 1991:

„Urmare adresei dvs. (n.r. - UGSR) nr. 496/04.03.2013, înregistrată la Tribunalul Bucureşti – Biroul de Informare şi Relaţii Publice sub nr. 429/L/BIRP/05.03.2013, prin care solicitaţi să vi se comunice dacă cele trei confederaţii enumerate mai jos au avut la constituire avizul Ministerului Muncii, conform Legii nr. 52/1945, vă comunicăm următoarele:

Confederaţia Sindicatelor Independente Frăţia – dosarul nr. 353/PJ/1990 – nu are avizul Ministerului Muncii;
Confederaţia Naţională a Sindicatelor Libere din România - dosarul nr. 732/PJ/1990 – nu are avizul Ministerului Muncii;
Confederaţia Naţională CARTEL ALFA – dosarul nr. 2283/PJ/1990 – nu are avizul Ministerului Muncii.”

IONEL VINCEA TE SCALPEZI CU SOSETELE TALE RUPTE SI SLAPII IN PICIOARE, FREACA OCHIUUL PANA IL VEI SCOATE BABUINULE SUFOCAT SI LIPSA CREIER, 

JAF LA OLTCHIM :Nimeni nu este tinut iobag la OLTCHIM, DATII AFARA. 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA ) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.

 "Să mute "chermeza" la Oltchim sau Arpechim " recomandare de la Predoiu.

TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM.

„Urmare adresei dvs. (n.r. - UGSR) nr. 496/04.03.2013, înregistrată la Tribunalul Bucureşti – Biroul de Informare şi Relaţii Publice sub nr. 429/L/BIRP/05.03.2013, prin care solicitaţi să vi se comunice dacă cele trei confederaţii enumerate mai jos au avut la constituire avizul Ministerului Muncii, conform Legii nr. 52/1945, vă comunicăm următoarele:

Confederaţia Sindicatelor Independente Frăţia – dosarul nr. 353/PJ/1990 – nu are avizul Ministerului Muncii;
Confederaţia Naţională a Sindicatelor Libere din România - dosarul nr. 732/PJ/1990 – nu are avizul Ministerului Muncii;
Confederaţia Naţională CARTEL ALFA – dosarul nr. 2283/PJ/1990 – nu are avizul Ministerului Muncii.”

 

 

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

DECIZIE ȘOC. Confederațiile sindicale CNSLR, Frăția și ALFA, constituite ilegal. Au administrat fraudulos 3 miliarde de euro 

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

 


Musafir

#48762 IA DE AICI MILOGULE

2016-09-24 15:24

#48751: PCR= PILE, CURVE SI RELATII... - PCR= PILE, CURVE SI RELATII... 

 MILOGULE IA D.ACI

AU COMANDAT AIA DE LA BALACEANCA O CĂMAȘA ATAT DE FRUMOASA PT TINE , ISTERIC IDIOT

E DIN ACEEA FARA NASTURI , SE ÎNCHIDE LA SPATE E PERFECTA PT TINE NEBUNULE :)))))

POTI SA URLII LA LUNA ZILE IN SIR : BANIII , CREANTE, NESS, SCOS DIN CONTEXT , BABUINI

CAM ATAT , CA CE DRACU SA MAI STII SI TU :))))

DIN CAND IN CAND VINE UNUL SI TI.O TRAGE IN GURA AIA CARIATA SI PLINA DE CA.CAT

CU.RUL TAU E PRAŞTIE LA CATI TI.AU INDESAT POOLA


Musafir

#48763 TU ESTI DISPERAT CO.AI E CA MORI OFTICATULE DUPA BANI

2016-09-24 15:25

#48752: PCR= PILE, CURVE SI RELATII... - PCR= PILE, CURVE SI RELATII... 

 EU MA DISTREZ CU TINE RETARDATULE ISTERIC

AU COMANDAT AIA DE LA BALACEANCA O CĂMAȘA ATAT DE FRUMOASA PT TINE , ISTERIC IDIOT

E DIN ACEEA FARA NASTURI , SE ÎNCHIDE LA SPATE E PERFECTA PT TINE NEBUNULE :)))))

POTI SA URLII LA LUNA ZILE IN SIR : BANIII , CREANTE, NESS, SCOS DIN CONTEXT , BABUINI

CAM ATAT , CA CE DRACU SA MAI STII SI TU :))))

DIN CAND IN CAND VINE UNUL SI TI.O TRAGE IN GURA AIA CARIATA SI PLINA DE CA.CAT

CU.RUL TAU E PRAŞTIE LA CATI TI.AU INDESAT POOLA


Musafir

#48764 SUNT DISPERATA CA NU MA MAI LI.NGI IN PI.ZDUCA CUM O FACEAI TU

2016-09-24 15:27

#48753: PCR= PILE, CURVE SI RELATII... - PCR= PILE, CURVE SI RELATII... 

 HAI IDIOTULE , DA CU LIMBA IN C.URUL MEU

AU COMANDAT AIA DE LA BALACEANCA O CĂMAȘA ATAT DE FRUMOASA PT TINE , ISTERIC IDIOT

E DIN ACEEA FARA NASTURI , SE ÎNCHIDE LA SPATE E PERFECTA PT TINE NEBUNULE :)))))

POTI SA URLII LA LUNA ZILE IN SIR : BANIII , CREANTE, NESS, SCOS DIN CONTEXT , BABUINI

CAM ATAT , CA CE DRACU SA MAI STII SI TU :))))

DIN CAND IN CAND VINE UNUL SI TI.O TRAGE IN GURA AIA CARIATA SI PLINA DE CA.CAT

CU.RUL TAU E PRAŞTIE LA CATI TI.AU INDESAT POOLA


Musafir

#48765 CLANTOI FECUNDEL NEBUNEL TACI SI LI.NGE PIZ.DUKA

2016-09-24 15:28

#48754: PCR= PILE, CURVE SI RELATII... - PCR= PILE, CURVE SI RELATII... 

 TACI SI.SU.GE ,CA TU ESTI PREA PROST

TACI SI MESTECA

AU COMANDAT AIA DE LA BALACEANCA O CĂMAȘA ATAT DE FRUMOASA PT TINE , ISTERIC IDIOT

E DIN ACEEA FARA NASTURI , SE ÎNCHIDE LA SPATE E PERFECTA PT TINE NEBUNULE :)))))

POTI SA URLII LA LUNA ZILE IN SIR : BANIII , CREANTE, NESS, SCOS DIN CONTEXT , BABUINI

CAM ATAT , CA CE DRACU SA MAI STII SI TU :))))

DIN CAND IN CAND VINE UNUL SI TI.O TRAGE IN GURA AIA CARIATA SI PLINA DE CA.CAT

CU.RUL TAU E PRAŞTIE LA CATI TI.AU INDESAT POOLA


Musafir

#48766 ISTERICULE FACI SPUME LA BOT SI MA GADILI LA PIZ.DUKA

2016-09-24 15:30

#48757: PCR= PILE, CURVE SI RELATII... - Re: Re: PCR= PILE, CURVE SI RELATII... 

 TRECI LA APARAT SI LI.NGE IN CU.R CUM STII TU CEL MAI BINE

AU COMANDAT AIA DE LA BALACEANCA O CĂMAȘA ATAT DE FRUMOASA PT TINE , ISTERIC IDIOT

E DIN ACEEA FARA NASTURI , SE ÎNCHIDE LA SPATE E PERFECTA PT TINE NEBUNULE :)))))

POTI SA URLII LA LUNA ZILE IN SIR : BANIII , CREANTE, NESS, SCOS DIN CONTEXT , BABUINI

CAM ATAT , CA CE DRACU SA MAI STII SI TU :))))

DIN CAND IN CAND VINE UNUL SI TI.O TRAGE IN GURA AIA CARIATA SI PLINA DE CA.CAT

CU.RUL TAU E PRAŞTIE LA CATI TI.AU INDESAT POOLA


Musafir

#48767 NU VORBI CU GURA PLINA CA IESE A.CATUL PE LA COLTUL GURII

2016-09-24 15:32

#48752: PCR= PILE, CURVE SI RELATII... - PCR= PILE, CURVE SI RELATII... 

 USOR CU CIOCUL KA SCAPA CĂCATUL PE LA CPLTUL GURII

AU COMANDAT AIA DE LA BALACEANCA O CĂMAȘA ATAT DE FRUMOASA PT TINE , ISTERIC IDIOT

E DIN ACEEA FARA NASTURI , SE ÎNCHIDE LA SPATE E PERFECTA PT TINE NEBUNULE :)))))

POTI SA URLII LA LUNA ZILE IN SIR : BANIII , CREANTE, NESS, SCOS DIN CONTEXT , BABUINI

CAM ATAT , CA CE DRACU SA MAI STII SI TU :))))

DIN CAND IN CAND VINE UNUL SI TI.O TRAGE IN GURA AIA CARIATA SI PLINA DE CA.CAT

CU.RUL TAU E PRAŞTIE LA CATI TI.AU INDESAT POOLA

PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

#48768 PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

2016-09-24 16:44

#48763: - <= TE  INECI DE CAT CAAACAT ITI BAG IN CLANTA TA,

FAAA LA CAT CAAACAT INTRA IN CLANTA TA SI CE DISPERATA ESTI DEE POOOLAA CA NU ITI DA NIMERNI LA CAT DE HANDICAPATA ESTI SI MITOMANA DEBIL MINTALA BOSTAN GOL LIPSA CREIER CARE BATI  DELIREZI SI AI HALUCIONATII CA LATRINA NAOSTRA TU INGHITI CAAACAT. PAPA TOT CA ITI MAI DAM CAAACAAT SI SUNTEM MULTE CUURURI CARE ITI INDESAM  IN CLANTA TA SI ALTORA CA TINE!!!!!!! HAHAHAHHAHAHAHAH ZDREANTOOO SOOOOGEEE CAAACATUL ASPIRA TOT CE IT IBAGAM IN CLANTA TA BORATA!!!!!

PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

#48769 PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

2016-09-24 16:47

#48762: - <= SOOOGIII CAAAACATUL NOSTRUU...

 FAAAA CERSETOAREE ESTI TUU FAAA LA CUUURUL NOSTRU SA ITI DAU CAAACAAAT IN BOT IN CLANTAAA TA JEGOASA SARACITA SI DISPERATAAA, MUUUIESTE CLANTA IN CAAACATUL DE IL INDESAAAM  IN TINE.

PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

#48770 PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

2016-09-24 16:50

#48764: -

 SCROAFAAA IMBUIBATAAA MAIMUTARITA BABUINIZATA LIPSA CREIER MUIIIA TAAA PLINAAA DE  CAAACAT INFECT SI DEJECTIA NOASTRA LA BOTUL TAU DA-I CU LIMBA SI MAI MESTECA SA BEI NESSS DIN CUUURUL NOSTRUUU BAGAAA LIMBUTAAA ISTERICA IMPUTITA JEGOASA SI SCORTA DE JEG IMPUTIT DE FUG TOTI DE IMPUTICIUNEA SI II MUTII PE TOTI DIN JURUL TAU FUUUG DE JEGUL TAU  CAT DE INFECTA ESTI, UEHHHH... PTIUUU..

PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

#48771 PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

2016-09-24 16:52

#48765: - <=  SUB BIROUUU MAI DAI O LIMBAAA, DIRECT IN CUUURUL NOSTRUU LINGEEE FAAAA BAGAAA FAAAA CLANTAAA CU LIMBUTA FREACA TARE,

 CLANTA TA CLANTANITA FAAAA NU MAI BOILBOROSII CA ITI CUUURG BALELEEE LA CAT DE IMPECILA ESTI SI NIMFOMANA ISTERICATA INFECTA SI JEG IMPUTIT, SALTIMBANCA SMIRGHEL LA CUUURURI SI LIMBUTA TA MIXER SA FACI NESS-UL DIN CAAACATUL DE ITI BAGAM IN CLANTA TA OTRAVITA.

PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

#48772 PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

2016-09-24 16:54

#48766: -  <= TE LAUZI CU  INFECTIA  PE CARE NU TI-O FOOTE NIMENI IMPUTITOOO, STAI IMPUTITA SI JEGOASA  CAAACAAAT MANANCI SI CAACAAAT AI IN TINE SI PE TINE, UEHHH, HHHHH, EEEHHHH..., BORATURA CE ESTI UMFLATOOO BBEJINITA MAIMUTARITA SCONCS CU BOSTAN FUMERGAND SI LIPSA CREIER,

 MAIMUTARITA PORCIFICATA SI ISTERIZATA DE NIMFOMANA CE AI BALELEEE DE CAAACAT CA AI BOOTUL PLIN DE CAT CAAACAT ITI BAGAM IN CLANTA CLANTANITA SI TOXICA IMPUTICIUNE JEGOASA AVORTON A VIETII DE TE-A FACUT MATA INAPT ASI LIPSA CREIER, BESNITAA UMFLATA!!!

PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

#48773 PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

2016-09-24 16:58

#48767: - <= NU VORBI CU GURA PLINA CA IESE   CAAAACATUL PE LA COLTUL GURII UEHHHH, PTIIUU HHHHH, BEJNITA IMPUTITA,

 KUUURVOO LA CUUURUL NOSTRU ESTI SI TI-AI LUAT RECAMIER, FAAAA HANDICAPATOOO SA STAI IN POOOLA NOSTRA ZDREANTAAA, NOI TE TRATAM TOT CU CUURUL SI MANAANCI KAKAAT CU CISTERNA DE LA TOTI SI SARI IN SUS  CA NU ITI DA NIMENI POOOOLA DE UMFLAATA SI JEGOASA MITOMANA INFECTA ZTREANTA INFUNDATA CU DEJECTIII, LINGE TARE SI MAI INGHITE FAA NU MAI BORAA CA FACI CLABUCI SI DAI PE AFAR EXPLODEZI DE ITI DAM CU GAZE SI MOOOIE SA NU EXPLODEZI UMFLATOOOO, BEJINITA OTRAVITA PLINA DE MUUUUULT KAAAAAAKAAAAAAAAAT!!!!!

PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

#48774 PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

2016-09-24 17:09

#48766: - I<= SPALAAA FAAAAA , AFLA SI TU CE ESTE APA, ZDREANTAAAAAA, SPALA FAAAA IMPUTITAAAAAAAA HHHHUUUUUUU SI SCOAATEEE SODA CAUSTICA SI LESIE  SA TE DESPUTI UEHHHH, 

 TOT LA CUURUL NOSTRU ESTI BEJNITA CLANTA IMBUIBATA CUU CAT BAGAAMMM CAAACAT SI MESTECAAA FAAA DA-I CU LIMBA CA EXPLODEZI IMPUIBATA BUTOI INFECT SI SCONCS URAT MIROSITOR, UEHHHHHHHH, HAI SICTIR IMPUTITOOO!!!!!! SPURCACIUNEEE!!!!!!

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48775 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

2016-09-24 19:06

 

BURSA 05.09.2016

* Săptămâna trecută, ministrul Energiei i-a solicitat demisia directorului general al Oil Terminal

       Sorin Viorel Ciutureanu, directorul general al companiei de stat Oil Terminal Constanţa, a refuzat să îşi dea demisia săptămâna trecută, după ce ministrul Energiei, Victor Grigorescu, i-a solicitat acest lucru, potrivit unor informaţii din presă.
     Contactat de ziarul BURSA, domnul Ciutureanu ne-a explicat care sunt motivele care au stat la baza refuzului de a-şi prezenta demisia.
     Domnul Ciutureanu ne-a declarat: "Pe toată durata mandatului meu au fost îndeplinite criteriile şi obiectivele de performanţă specifice asumate în contractul de mandat".
     Totodată, domnia sa ne-a precizat: "La 30 iunie 2012, înainte de preluarea mandatului, situaţia activului şi pasivului bilanţier reflectau un echilibru precar, indicatorii de lichiditate şi echilibru financiar fiind la limita unor valori considerate satis¬făcătoare. Astfel, activele circulante erau în sumă de 15,9 milioane de lei (4,3% din total active), iar datoriile curente erau în sumă de 22,7 milioane de lei (6,1% din total active), rezultând un deficit de sursă de finanţare de 6,7 milioane de lei, în condiţiile în care durata de plată a datoriilor către furnizori era de 270 zile".
     Potrivit domniei sale, unul dintre motivele pentru care nu şi-a dat demisia a fost că, în patru ani, societatea a înregistrat constant o creştere economico-financiară, ca urmare a aplicării strategiei manageriale asumată la preluarea mandatului.
     "În primul semestrul din acest an faţă de perioada similară din 2012, veniturile totale au crescut cu 46%, profitul brut a crescut de 20 de ori iar programul fizic s-a majorat cu 57%", ne-a mai spus oficialul Oil Terminal, adăugând: "La 30 iunie 2016, veniturile totale realizate au crescut cu 23,2% (respectiv, cu 14,9 milioane lei mai mari) peste nivelul planificat prin bugetul de venituri şi cheltuieli ca urmare a creşterii în cursul primului semestru din 2016 a programului fizic cu 20%, respectiv, cu 478.000 tone mai mult faţă de prevederi. Cheltuielile totale realizate sunt mai mici cu 0,8% faţă de nivelul planificat prin bugetul de venituri şi cheltuieli, înregistrându-se o economie de 0,5 milioane lei".
     Conform domnului Ciutureanu, societatea nu înregistrează datorii faţă de bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale, bugetele locale, instituţii financiare bancare, furnizori, durata de plată către aceştia fiind de maximum 60 de zile conform legii, sau salariaţi.
     Reprezentantul societăţii ne-a mai declarat: "În cursul mandatului meu, Oil Terminal a obţinut reautorizarea ca şi antrepozit fiscal, după ridicarea acestui drept în anul 2010. Am reuşit să scădem consumurile tehnologice printr-o gestionare atentă a produselor derulate şi prin reducerea pierderilor accidentale de produs în instalaţiile cu o vechime de peste 50 de ani, a fost redus numericul de personal cu 16% fără conflicte sociale. În plus, s-au redus actele de indisciplină privind sustragerile de produse petroliere şi s-au reabilitat relaţiile cu partenerii sociali".
      * Sorin Ciutureanu: "Toate litigiile cu acţionarul Broadhurst Investments au fost câştigate de noi dar, din păcate, au afectat imaginea societăţii"
     Sorin Ciutureanu a mai subliniat: "Am avansat foarte mult în procesul extrem de anevoios al majorării de capital purtând un permanent război cu acţionarul ostil, Broadhurst Investment.
     Toate litigiile cu Broadhurst Investment au fost câştigate de noi dar, din păcate, au afectat imaginea societăţii".
     Acesta ne-a mai spus că, tot în perioada precizată, s-au soluţionat definitiv favorabil litigii foarte importante pentru societate cum ar fi: RAFO, dosar în care societăţii Oil Terminal i se impunea achitarea unui debit istoric, datând din anul 2003, în sumă de 73,4 milioane lei şi a sumei de 111,1 milioane lei reprezentând accesorii fiscale. "După 11 ani de litigii, dosarul s-a soluţionat pe cale administrativă în august 2014 prin eforturile susţinute ale managementului executiv, astfel încât ANAF a exonerat societatea de la plata oricărei sume, recunoscând că debitul fusese deja achitat de către RAFO încă din anul 2007 şi că Oil Terminal nu poate fi ţinută la plata vreunei sume de bani", a mai adăugat domnul Ciutureanu.
     Domnia sa consideră că toate aceste realizări îl îndreptăţesc ca să-şi continue mandatul acordat.
     * Ciutureanu: "Nu am cunoştinţă despre implicarea mea într-o speţă cu caracter penal"
     Domnul Ciutureanu a subliniat: "Nu am cunoştinţă despre implicarea mea într-o speţă cu caracter penal. Din păcate, astfel de zvonuri la adresa mea afectează şi imaginea societăţii. Acestea pot conduce la scăderea cotei de piaţă, Oil Terminal fiind o societate care se supune prevederilor legii pieţei de capital. Chiar zilele trecute presa de specialitate a nominalizat Oil Terminal, o investiţie atractivă pentru investitori".
     Recent, Staar Rating SRL, societate controlată de către Dan Cristian Bărbulescu, a solicitat companiei OIL Terminal plata indemnizaţiei fixe, variabile şi a dobânzilor legale penalizatoare, aferente funcţiei de administrator OIL, potrivit unui raport al OIL Terminal postat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).
     Oil Terminal a primit la sediul societăţii, pe 30 august 2016, cererea de chemare în judecată de la administratorul Staar Rating SRL, cu număr de dosar 18250/212/2016, informează documentul companiei.
     Oficialii companiei petroliere menţionează că plata indemnizaţiilor a fost sistată către administratorul Staar Rating SRL ca urmare a măsurilor dispuse de Curtea de Conturi a României, mai precis din cauza nesemnării contractului de administrare şi neparticipării directe la şedinţă a domnului Dan Cristian Bărbulescu, reprezentantul desemnat de Staar Rating SRL.
     În plus, Oil Terminal a mai anunţat că a mai primit o cerere în judecată. Astfel, Broadhurst Inv LTD, acţionar al societăţii, a formulat o cerere de chemare în judecată prin care solicită anularea Hotărârii AGEA nr. 27/13.10.2015, prin care acţionarii au aprobat majorarea de capital social.
     În urmă cu o lună, Ministerul Energiei a retransmis Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) o sesizare ce priveşte două posibile conflicte de interese, una referitoare la directorul general al Direcţiei Generale Privatizare şi Administrare a Participaţiilor Statului în Energie (DGPAPSE), Bogdan Stănescu, un apropiat al lui Bogdan Olteanu, iar cealaltă face referire la reprezentanţii statului în AGA Oil Terminal.
     În urma sesizărilor primite, Ministerul Energiei a demarat controale la compania Oil Terminal Constanţa, privind activitatea societăţii între 1 ianuarie 2013 şi 31 decembrie 2015.
     Sesizarea primită conţinea presupuse nereguli în situaţiile financiare şi în administrarea societăţii şi arăta că directorul general al Direcţiei Generale Privatizare şi Administrare a Participaţiilor Statului în Energie, Bogdan Stănescu, s-ar fi aflat în conflict de interese "faţă de procesele Oltchim cu companiile de stat precum Oil Terminal fiind creditoare ale Oltchim", arată un raport publicat pe site-ul Ministerul Energiei.
     Al doilea posibil conflict de interese îi priveşte pe reprezentanţii statului în Adunarea Generală a Acţionarilor Oil Terminal.
     Sorin Ciutureanu, director general interimar al Oil Terminal, a obţinut prelungirea mandatului său până la numirea unui nou manager pe baza ordonanţei de urgenţă 109/2011, dar nu mai mult de patru ani.
     Compania este deţinută în proporţie de 59,6222% de statul român, printre ceilalţi acţionari ai Oil Terminal numărându-se şi fondul de investiţii Broadhurst Investments. OIL Terminal Constanţa plăteşte dividende cu randament de 4%. Dividendul brut plătit de companie este de 0,004 lei.