Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

VERA

#2326

2013-03-27 16:52

cernevisti trzitiva va parasit cel care si-a angajat nevasta veniti inapoi in sindicatul Liber sa ne pastram CCM.
ina

#2327

2013-03-27 16:55

Felicitari sefului de sectie Tudoran de la transporturi care a manifestat alaturi de noi.

Musafir

#2328 Re: de inteles....

2013-03-27 16:56

#2296: Alain - de inteles....

Aveti capul prins in usa domnilor ... toti cei care va dati cu presupusul pe forumuri si cei care emiteti pareri si solutii sunteti niste simpli chibiti profani de pe tusa ( asa cum in fapt este in marea ei majoritate aceasta natie). Am certa convingere ca pusi fiecare in parte individual sau in masa ati fi produs rezultate mult mai dezastrose decat cele actuale( nu ca cele din urma ar reprezenta vreun succes managerial...)

uitantu-va toata ziua la televizor si in ziare v-ati pierdut instictul de a rationa pentru voi insiva si ati derogat acest act unorasi altora care nusunt deloc mai pertineti ... nicidecum.

O datorie de 600 sau 800 de  mil eur nu se poate ascunde de actionari - Oltchim-ul nu era cotetarie si nic gogoseria de la hala centrala... exista mecanisme de raportare si supraveghere asa cum rezida din legea 31

nici macar nu este important ce pasive are in modul sau in nominal un unit  de acest gen ci ceea ce conteaza este capacitatea sau potentialul  de a genera profit ptr a stinge aceste pasive

Aveti impresia ca un unit care are o cifra de afaceri de 700mil Euro este cumva lipsit dpdv al controlului si supravegherii politicului ca sa nu spun implicarii?

ca sfat... nu mai ganditicu capul... pieptului , vinovati in fond sunteti cu totii , ptr ca nu s-ar fi ajun aici fara iplicarea fiecaruia in prte si in bloc...doar de 20ani va conduc tot ei si de 20 ani tot cu ei ati facut compromisuri( ctr sindicale si drepturi aberante -ar fi un gen de vanzare a onestitatii , mariri salariale , lipsa apetitului fat de munca , schema supradimensionat de personal, s a

ARPECHIMIST

#2329 Re: pentru demisionarul DUMITRU

2013-03-27 17:55

#2322: - pentru demisionarul DUMITRU

UNDE AI FOST SAPTAMINA TRECUTA CIND DUMITRU A VENIT LA VILCEA CU TOTI OAMENII?.....UNDE ERAU SALARIATII SI LIDERII LOR DE LA VILCEA?......MAI VENIM SI MIINE ODATA.....SI POATE NU MAI PLECAM PINA NU SE REZOLVA  ACEASTA  SITUATIE NENOROCITA.....SA VINA GUVERNUL SA NE SPUNA CA.... ""Pastreaza locurile de munca"".... de  doar  au fOST VOTATI PT ASTA...VA ASTEPTAM PE TOTI LINGA NOI...

KAISER SOZE

#2330 toti vreti bani, dar cand ati furat cu totii NU VEDEATI CATE SMECHERII FACEAU SEFII VOSTRI si SINDI

2013-03-27 18:00

TOTI ati furat la greu, aveati salarii mari, prime, ca doar furati de la stat... de asta nu vreti un patron strain, care nu ar mai face contracte fictive cu alde boureanu si gasca, cu firme fantoma, ale sefilor directi ai ale sindicatului, nu ar mai da bani pentru nemunca, etc.
acum vreti alti bani, care bani vin din buzunarele noastre, ale tuturor nevinovatilor care nu am pus botul la furtunul cu bani... eu am lucrat undeva unde aveam oarecare informatii despre ce a facut directorul roibu aproape 20 de ani... era mai mare, mai greu, mai important ca un premier... toti veneau la el si-i pupau dreapta pt contracte, pile, marfa, acum de ce nu va duceti la el si la sefii sindicatelor care v=au furat, sa le luati gatul pentru cat au furat de la oltchim si de la arpechim, nu sa cersiti iarasi de la guvern, ca nu mai sunt bani de dat/furat! si tara asta nu are nicio vina ca unii(putini) s-au imbogatit SI VOR RAMANE CU AVEREA ASTA SI NU VOR PATI NIMIC... DACA VI S-AR CERE SA DEPUNETI MARTURIE PENTRU CE STITI, CE VETI FACE?

Musafir

#2331 Re: toti vreti bani, dar cand ati furat cu totii NU VEDEATI CATE SMECHERII FACEAU SEFII VOSTRI si S

2013-03-27 18:11

oxo

#2332 UNITATE

2013-03-27 18:36

Unde sunt cernevistii adevarati cei care manifestau pentru salariile noastre.Burdoaza nu a mai pus cheia in mana din iunie anul trecut.Trece prin sectii si ameninta cu listele de parca este pe feuda lui masa.Gretosul de GHIOCA a disparut total merge prin combinat de parca bate pas de defilare .Sta sub fustele tiganesti ale lui CERNEV.Sugaciul de tambalagiu asteapta indicatii de la Zaremba.

COLEGILOR DE LA VICTORIA PARASITII PE ACESTI IMPOSTORI SI VENITI CU NOI IN ULTIMUL CEAS SA NE APARAM DREPTUL LA MUNCA (CEL PE CARE-L GARANTASERA CERNEV SI GHIOCA LA TELEVIZOR)
tito

#2333 jigodiile tot jigodi raman

2013-03-27 18:43

Tovarasul Cernev doreste impreuna cu limbricii lui analfabeti sa iasa la miting incepand de luni.
Poate pana atunci ramane la serviciu doar el cu nevasta-sa.
Conducerea ar trebui sa desfiinteze echipa mobila de la monitorizare si sa trimita personalul la sectiile de unde provin.Nu este posibil ca un hot cu scoala profesionala sa fie platit cu salariu de maistru.Am crezut ca a fost lingaul fostei conduceri nu si a actualei conduceri.
pitesteanul

#2334 putina jena

2013-03-27 18:49

Maine este frig dar venim pregatiti pentru a ne apara drepturile.Daca vine pitestiul apar scutierii echipati corespunzator .Au frica celor de la pitesti.Lui Dicluoiu ar trebui sa-i fie rusine ca nu a sprijinit miscarea lor de saptamana trecuta (cunoastem lozinca nu era momentul). Acum cand ei vin la valcea este momentul?

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-03-27 19:18



Musafir

#2336

2013-03-27 19:22

Este laudabila aceasta actiune reluata.dar nu este suficienta.Din punctul meu de vadere este nevoie de o actiune de masa .cu o larga participare care sa poata atrage atentia prin amploarea ei atat a masmediei cat si a politicienilor.Actiunea de azi ,cu blocarea drumului national .este laudabila.personal am susutinut ca este nevoie de actiuni in forta pentru a putea atrage atentia.Numai ca este bine ca acestea sa se desfasoare legal,daca este posibil cu aprobarile de rigoare,dar trebuie continuate.Cred in puterea maselor si sustin orice manifestare in acest sens.Dar trebuie gasita solutia de uniune a tuturor sindicatelor de pe platforma si organizarea unor actiuni comune la nivelul municipiului.care sa dea prestanta ,masivitate si reprezentativitate.
trebuie intreprinse actiuni de popularizare si constientizare care sa scoata in strada cat mai multi cetateni,sa scoata in strada populatia orasului,caci la urma urmei problema OLTCHIM_ULUI,este problema intregului judet.
Numai printr-o buna organizare si o masiva participare se mai poate face ceva.Nu putem sa stam pasivi sa vedem cum ni se ia totul si devenim sclavi in propria noasta tara.Sant alaturi de voi si o sa particip la toate actiunile voastre.Uniti-va ,sa puteti birui.
Doamne ajuta.
UNU' ALTU'

#2337 Re:

2013-03-27 19:55

#2336: - DIN ASTIA CU EXPLICATII SI CU SFATURI....AVEM DESTUI.....SOLUTII NU PREA AVEM.....ASA CA MAI STAI IN BANCA TA CA AI CE SA PUI PE MASA....NOI NU...

Curiosul

#2338 Re: Re: Re: de inteles....

2013-03-27 19:55

#2335: Alain - Re: Re: de inteles....

semidoctule. ce vroiai sa faca nea diculoiu in toamna. cand tu.  cu tuciuriul de pe malurile Gangelui. va intreceati in promisiuni ?

va lasat sa va indepliniti promisiunile. care au fost un mare fas.

-iesiti maine in fata daca mai aveti tupeu sa mintiti oamenii. impostorilor.

piratul

#2339

2013-03-27 20:45

in acest moment e la valcea1 ghioca care isi asuma drepturile de autor la pornirea sectiilor .ascult si ma minunez de ce prostii poate sa spuna.domnu ghioca ai habar ce consum de curent este pentru a porni el3.mai studiaza sau intreabal pe seful tau.tu ca un adevarat luptator ce esti o sa fi sacrificat ca un erou si osa ai statuie de zahar sa-si faca nevoile ciini pe ea.
Mihaita

#2340 A AJUNS CA PORCUL DIN CAUZA LIPSURILOR?

2013-03-27 21:30

Noroc cu mita data de Coclet!

Soferul care a visat ca este sudor si ... care cand s-a trezit era plin de sudoare a comis-o ieri seara: a adormit la volanul autoturismului marca FORD nr. inmatriculare VL 24 CCH si s-a trezit cu oistea in gard ... pardon; cu bara din fata in gard!
Sa-l fi avut oare, pus in scaunul copilului, pe tambalagiu si acesta sa fi fost accidentat? Cred ca numai asa se explica absenta acestuia de la greva de astazi a salariatiilor de la Oltchim si de la emisiunea Valeriei Tanase din aceasta seara!
Mai usor domn sudor cu tambalul ca strici bunatate de tambalagiu si vaduvesti Balaceanca de viitoarea ta prezenta paranoica in paturile din dotare!

Prestatia la emisiune? Mizerabila! Oare VICTORIA nu are un om de valoare, specialist in tehnologie chimica, care sa reprezinte membrii acestui sindicat la astfel de emisiuni fara a se face de ras?
Nu poti sa spui ca daca ai clor poti sa pornesti OXO si AF - DOF-ul? Aceste instalatii nu mai au nevoie si de alte materii prime? Nu cumva aceste materii prime nu sunt produse de OLTCHIM asa cum este produs clorul?
Nu poti sa sustii, ca reprezentant al salariatiilor (membrii de sindicat) ca este mai bine sa plece 1.200 acasa ca sa pastrezi 2.000!

Prestatie de r...t!


Musafir

#2341 ptr 2329 arpechimistul

2013-03-27 22:25

si eu sunt tot de la arpechim dar azi dumitru nea tradat ca de fiecare data .noi trebuie sa iesim in strada la comanda lui ,sa credem tot ce ne spune mai bine ziz tot ce ne minte .ce intelegeri au fost facute saptamana trecuta de am primit 2 ore pentru mitig si la ora 15,00 am fost trimisi la plimbare .de ce nu s-a mers la valcea in ziua in care a venit zaremba si am fost plimbati de la o uas a pavilionului la alta fara sa ne vada zaremba cand a venit la pitesti ?ce a avut de ascuns dumitru ?suntem jepati ,prosti sau manipulati si nu avem dreptul sa ne spunem cuvantul in fata lui zaremba .

Musafir

#2342

2013-03-27 22:33

salvati ultima ramasita de pamant romanesc
Anonymous

#2343 =P=E=N=T=R=U A=L=A=I=N

2013-03-27 22:44


============================================================================
TE-AM PRINSSSSS!
============================================================================
IN 24 DE ORE ITI VOI ARDE TOATE MESAJELE !!!!!!!!!!
============================================================================
DACA VEI CONTINUA ... ITI VOI ARDE HARD DISK-UL !!!!!!!!!!
============================================================================

Oltchim

#2344 Pitesti

2013-03-27 23:00

Asta seara la televiziunea Valcea 1 a fost prezent marele sef de cort dl sudor Ghioca Emil,ma minunez cu acest pseudosindicat poate fi reprezentat de o asemenea scursura. Un agramat si un pupincurist a ajuns sa ne reprezinte in fata administratorilor judiciari si a guvernului. Asta plange de mila celor de la Pitesti, asta spune ca merita sa sacrificam 1200 de oameni ca sa salvam 2000, bai dobitocule tu vorbesti de oameni nu de cifre, oameni care platesc rate, care au copii, care au muncit in combinatul asta cand tu furai paine si faina la Velpitar. Macar de ai avea decenta sa dai jos bratara si ghiulul inainte sa spui ca si tu nu ai luat bonurile de masa din decembrie. Sa vedem daca ai tu si cu liderul tau spiritual Cernev, sange in instalatie sa iesi maine in fata colegilor de la Pitesti sa le spui ca vor fi dati cu toti afara ca asa a reiesit din calculele tale de mare academician cu profesionala la seral. Sa vedem cum le spui colegilor de la PVC ( nu pwc-uri cum ii numesti tu ) ca isi vor pierde locurile de munca. Hai ca m-ai facut curios , sper sa pregatesti un discurs bun.


Musafir

#2345

2013-03-27 23:50

Nu va lasati prostiti de Ponta. El e tartorele!!!!!!!!!!!

Musafir

#2346 Re: Re:

2013-03-28 10:07

#2337: UNU' ALTU' - Re:

Nu mi-am propus sa-ti dau tie sfaturi ,caci oricum nu pricepi mare lucru.Dar consider ca am mai multa experienta decat tine atat in ceea ce priveste expartiza tehnica in industria chimica ,dar si in ceea ce priveste lupta de masa pentru drepturi sindicale.

Nu doresc sa fiu in locul tau si nici sa -ti dau sfaturi.este rau ca in loc de actiuni concrete de presiune asupra celor care trebuie sa stabileasca masurile de redresare si pornire a instalatiilor din Oltchim,voi stati si aratati talentul oratoric,lipsit de sens pe internet,va certati intre voi,va jigniti,si fiecare in felul vostru va credeti unul mai destept decat altul.Imi este foarte clar ca nu a-ti inteles nimic.

Daca nu a-ti inteles ca acum mai mult ca oricand este nevoie de unitate de actiune si nu de vorbe goale ,fara sens si substanta,daca nu a-ti observat cel putin cum actioneaza cei dela Pitesti,poate mergeti intr-un schimb de experienta la Uzina de soda sa vedeti acolo lupta sindicala si actiuni de masa.

Certati-va voi cat vreti ,caci in acest fel rezultatul actiunilor voastre va fi pe masura.Ce conteaza acum din ce sindicat faci parte,problemele sant aceleasi pentru toti si prin improscarea cu noroi a unora sau altora si prin denigrarea reciproca nu faceti altceva decat sa desavarsiti dezbinarea colectivului de salariati si sa ajutati in acest fel pe cei care au gandit de la inceput acest proces,cu un scop dine definit.

P.S Cat despre fatul ca eu am ce pune pe masa cred ca nu este treba ta.Am muncit  mai mult decat tine de-a lungul existentei mele,a ramas ceva in urma mea pe acolo pe unde am trecut,si mai ales am avut tot timpul coloana vertebrala.

Nu l-am pupat in fund nici pe Roibu nici pe Diculoiu si pe nimeni altcineva care ierarhic prin forta imprejurarilor se afla deasupra mea

In rest sa auzim numai de bine.

dezamajit de tot ce se intampla

#2347 oltchim si altele

2013-03-28 11:23

drag guvern daca veti trimite in somaj aproape tot poporul cine va mai plati pensiile ,impozitele ....si salariile voastre .incercati sa ganditi pentru buzunarul intregi tari nu numa pentru voi.ar terbui sa fie o noua revolutie ...
piratul

#2348

2013-03-28 12:16

salut colegii de la pitesti care au dat dovada si astazi desolidaritate. deasemenea si liderilor dumitru si ceilalti pe care nu-i cunosc. rusine pentru sindicatul victoria si pentru lideri.domnul ghioca vedeti ca oxo este proiectat sa mearga cu hidrogen nu cu clor. ai grija sa nu te gazezi de prea multa chimie
Alain

#2349 Re: =P=E=N=T=R=U A=L=A=I=N

2013-03-28 12:35

#2343: Anonymous - =P=E=N=T=R=U A=L=A=I=N

....aaaaah... tu erai..... noroc ca am aifone..... =))

 

@bai Curiosule... cred ca ai vazut alt film, trebuia sa iesiti de mult la actiuni.... nu va mai cautati voi atatea scuze, nu ati putut sa iesiti din cauza lui Cernev... tu crezi ce spui?

 

noroc ca va da comanda domnu Roibu... oricum, lui trebuie sa-i multumiti pentru situatia asta

 

plus ca am senzatia ca azi au iesit si cei din Victoria, sa va sustina cumva?

 

@piratu : argumenteaza treaba aia cu rusinea din final, banuiesc ca esti un pic cerebral, nu?

 

===================================

 

Ca o concluzie: oameni buni, convingeti-va liderii de sindicate, de sectii si care mai sunt, sa se aseze la o masa si sa gaseasca niste pozitii comune.Inca se mai poate !

 

Cernev, Diculoiu, Bica, Dumitru si care mai sunteti, puneti-va la o masa, si mergeti cu niste idei comune la discutii cu Bucuresti-ul, ca e Piperea, ca e Ponta - VORBITI intre voi, COMUNICATI si salvati ce se mai poate salva!

dezamajit de tot ce se intampla

#2350 oltchim si altele

2013-03-28 13:02

conducatorii nostri zic ca OLTCHIM nu merge din 2008.si cea au facut,NIMIC .MAJORITATEA DIN OLTCHIM SUNT SPECIALIZATI IN CHIMIE.UNDE ISI VOR GASI EI ALT LOC DE MUNCA .DRAGI CONDUCATORII CUM VOM AI PLATI DARILE LA STAT /