Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

UNU' ALTU'

#2337 Re:

2013-03-27 19:55

#2336: - DIN ASTIA CU EXPLICATII SI CU SFATURI....AVEM DESTUI.....SOLUTII NU PREA AVEM.....ASA CA MAI STAI IN BANCA TA CA AI CE SA PUI PE MASA....NOI NU...

Raspunsuri


Musafir

#2346 Re: Re:

2013-03-28 10:07:57

#2337: UNU' ALTU' - Re:

Nu mi-am propus sa-ti dau tie sfaturi ,caci oricum nu pricepi mare lucru.Dar consider ca am mai multa experienta decat tine atat in ceea ce priveste expartiza tehnica in industria chimica ,dar si in ceea ce priveste lupta de masa pentru drepturi sindicale.

Nu doresc sa fiu in locul tau si nici sa -ti dau sfaturi.este rau ca in loc de actiuni concrete de presiune asupra celor care trebuie sa stabileasca masurile de redresare si pornire a instalatiilor din Oltchim,voi stati si aratati talentul oratoric,lipsit de sens pe internet,va certati intre voi,va jigniti,si fiecare in felul vostru va credeti unul mai destept decat altul.Imi este foarte clar ca nu a-ti inteles nimic.

Daca nu a-ti inteles ca acum mai mult ca oricand este nevoie de unitate de actiune si nu de vorbe goale ,fara sens si substanta,daca nu a-ti observat cel putin cum actioneaza cei dela Pitesti,poate mergeti intr-un schimb de experienta la Uzina de soda sa vedeti acolo lupta sindicala si actiuni de masa.

Certati-va voi cat vreti ,caci in acest fel rezultatul actiunilor voastre va fi pe masura.Ce conteaza acum din ce sindicat faci parte,problemele sant aceleasi pentru toti si prin improscarea cu noroi a unora sau altora si prin denigrarea reciproca nu faceti altceva decat sa desavarsiti dezbinarea colectivului de salariati si sa ajutati in acest fel pe cei care au gandit de la inceput acest proces,cu un scop dine definit.

P.S Cat despre fatul ca eu am ce pune pe masa cred ca nu este treba ta.Am muncit  mai mult decat tine de-a lungul existentei mele,a ramas ceva in urma mea pe acolo pe unde am trecut,si mai ales am avut tot timpul coloana vertebrala.

Nu l-am pupat in fund nici pe Roibu nici pe Diculoiu si pe nimeni altcineva care ierarhic prin forta imprejurarilor se afla deasupra mea

In rest sa auzim numai de bine.