Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Mihaita

/ #2340 A AJUNS CA PORCUL DIN CAUZA LIPSURILOR?

2013-03-27 21:30

Noroc cu mita data de Coclet!

Soferul care a visat ca este sudor si ... care cand s-a trezit era plin de sudoare a comis-o ieri seara: a adormit la volanul autoturismului marca FORD nr. inmatriculare VL 24 CCH si s-a trezit cu oistea in gard ... pardon; cu bara din fata in gard!
Sa-l fi avut oare, pus in scaunul copilului, pe tambalagiu si acesta sa fi fost accidentat? Cred ca numai asa se explica absenta acestuia de la greva de astazi a salariatiilor de la Oltchim si de la emisiunea Valeriei Tanase din aceasta seara!
Mai usor domn sudor cu tambalul ca strici bunatate de tambalagiu si vaduvesti Balaceanca de viitoarea ta prezenta paranoica in paturile din dotare!

Prestatia la emisiune? Mizerabila! Oare VICTORIA nu are un om de valoare, specialist in tehnologie chimica, care sa reprezinte membrii acestui sindicat la astfel de emisiuni fara a se face de ras?
Nu poti sa spui ca daca ai clor poti sa pornesti OXO si AF - DOF-ul? Aceste instalatii nu mai au nevoie si de alte materii prime? Nu cumva aceste materii prime nu sunt produse de OLTCHIM asa cum este produs clorul?
Nu poti sa sustii, ca reprezentant al salariatiilor (membrii de sindicat) ca este mai bine sa plece 1.200 acasa ca sa pastrezi 2.000!

Prestatie de r...t!