Vrem zboruri directe pe ruta Viena-Suceava și viceversa!

   Comunitatea românilor din Austria solicită deschiderea unei linii de zbor directe între Viena (Austria) și Suceava (România).

   Dorim să beneficiem de o linie aeriană directă, regulată, pe linea Viena-Suceava, deoarece singurele zboruri directe disponibile acum spre/din Suceava sunt operate de pe aeroporturi situate departe de orașul Suceava. Distanța mare la care se află aceste aeroporturi, precum și varianta de a schimba avionul într-un aeroport intermediar, deci cu escală de mai multe ore sau zile, fac aproape imposibilă deplasarea familiilor cu copii mici sau a persoanelor în vârstă.

   Pandemia din această perioadă adaugă riscuri de contaminare suplimentare cu fiecare oră petrecută în timpul escalelor de schimbare de avion datorate lipsei unei linii de zbor directe.

   Având în vedere că pe teritoriul Austriei sunt peste 140.000 de cetățeni romani, (marea majoritate dintre aceștia aflându-se în Viena și zonele limitrofe), suntem convinși că se va obține numărul necesar de pasageri care să justifice o astfel de cursă.

   Prin urmare, dorim să strângem semnături pentru a adresa această petiție operatorilor de zbor interesați de această rută, Viena – Suceava & Suceava -Viena și, de asemene, altor autorități care ar putea sprijini demersul nostru.Va mulțumim anticipat pentru susținere!!  

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez A.R.N. să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...