Vrem pedeapsa cu moartea!

Intr-o tara in care aflam in fiecare zi de protocoale facute intre Securitate si toate institutiile Statului ( sint vorbe ca ar fi unul si intre SRI si CSM :))) , intr-o tara in care procurorii si judecatorii se subordoneaza securitatii, intr-o tara in care Justitia nu este independenta ci se supune Securitatii , e nevoie iminenta de pedeapsa cu moartea pentru tradare de tara! Solicitam ca aceasta sa fie aplicata securistilor , daca e p[osibil fara judecata :)) si la inceput doar procurporilor care au facut dosare la comanda si judecatorilor care au dat solutii la comanda, pina inzdravenim Justitie, chiar cu riscul de-a ramine cu 10 judecatori , ca procurpori nu gasim corecti si-o luam de la zero :)) Dupa obtinere unei justitii independente pedeapsa cu moartea va fi aplicata in continuare coruptilor si corupatorilor , dar fara sa depasim 10,000,000 de victime :))))

Puneti mina si semnati ca altfel nu e leac! Scapa cine poate ! Power to the f......g people!:))))))

Eliade Petrescu    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Eliade Petrescu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.