VREM PARC ÎN BARTOLOMEU-AVANTGARDEN

PARC.jpg

Municipiul Brașov stă cel mai rău în România la numarul de mp/cap de locuitor de spații amenajate cu destiantia parc, respectiv 5 mp/loc. Brașovul se află într-o zonă depresionară (ca într-o oală), mișcarea aerului este dificilă și astfel orașul nostru este unul dintre orasele cu aerul cel mai poluat din Romania. De altfel, Comisia Europeană a activat pentru România procedura de infringement din cauza poluării a trei orașe mari din România, printre care și Brașovul. 

De ce în această zonă?

Avand in vedere dezvoltarea cartierului Bartolomeu din ultimii ani, pe zona Avantgarden 1,2 și 3 pe s-au dezvoltat ample investitii imobiliare unde s-au creat mici părculețe și zone verzi, dar per ansamblu cartierul nu dispune de un parc mare. 
Terenul este inconjurat pe toate laturile lui de blocuri de locuinte aceasta facand cu atat mai mult ca ideea de parc sa fie una dezirabila, prezenta unui parc in zona fiind la cel mult 200 m de zona rezidențială. 

Suprafața ar fi în jur de 12 ha, bani sunt, exproprieri pot fi făcute ca la Cluj, vezi linkul de mai jos.
În latura din stânga se dezvoltă Avantgarden 3 faza 4 acum - corespunzător străzii Lebedei, pe latura sudica Avantgarden2 - strada Graurului, latura dinspre Spicului se continuă cu malul Canalului Timiș, mult mai lat decât pe Castanilor.

https://citynews.ro/primaria-a-inceput-exproprierile-pentru-a-amenaja-patru-noi-parcuri/?fbclid=IwAR2EQNPmIo835mu78ZsK0euFowQdgkEtjSHzU3j-KZEM-78CP6McC_-djpo

parc_plan.jpg

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Mihai Nanu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...