VREM CRISPY CHICKEN DE LA ORO TORO

Buna ziua, eu de fiecare data cand merg intr-un mall ma opresc la Oro Toro sa mananc un delicios Crispy Chicken ( este foarte bun ).Intr-o zi am fost in parklake si nu aveau Crispy Chicken,m-am suparat...si mi-am mancat 5 crispy de la KFC ( eram suparat in timp ce mancam).Am mers a doua zi in Mega Mall sa mananc de la Oro Toro un delicios Crispy Chicken pentru ca eram foarte suparat, nu aveau nici acolo...Mi-am spus " este imposibil sa traiesti in aceasta tara ".Dupa aflu ca o prietena de a mea a mers in Promenada si nici acolo nu aveau Crispy Chicken. Eu va zic, ca aceasta tara nu v-a merge daca la Oro Toro nu o sa mai fie Crispy Chicken.

crispychicken.jpg

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook