Vrem cartfest la Cristian!

Ediția de anul acesta este compromisă, însă credem cu tărie că festivalul poate renaște în 2023.

cartfest este al Cristianului, el s-a născut aici, a fost gândit pentru Cristian și e legat de Cristian. Festivalul a crescut și s-a dezvoltat aici, este deja un brand al localității. Când spui cartfest spui Cristian.

Semnează și tu această petiție dacă îți dorești să ne reîntâlnim în 2023 la cartfest 7, dacă festivalul aduce beneficii comunității, dacă el este important pentru tine, pentru Cristian.

Aceasta petiție va sta și la baza unei solicitări pe care o vom transmite Primăriei și Consiliului Local Cristian pentru a realiza un parteneriat pe termen lung, care să prevadă punerea la dispoziție a spațiilor necesare pentru desfășurarea festivalului.

Facem cultura să se simtă bine la Cristian!


Alexandru Crețu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Alexandru Crețu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )