Vrem aer curat in Hasdeu!!!

Ai auzit?
Se doreste construirea unui camin de studenti si distrugerea spatiului verde din Campusul Hasdeu. Va rugam sa ne sprijiniti prin luarea unei pozitii civile, legale, decente, pentru a putea interveni in mod favorabil in cadrul acestui proiect de construire. Implicarea noastra civica rapida ar putea conduce in mod favorabil la regandirea locatiei caminului in planul urbanistic zonal din Campusul Hasdeu.

Consultarile publice sunt luate in seama pana joi 14 ianuarie 2021. E de mare ajutor sa:
1. SEMNATI aceasta petitie, aratand astfel ca nu sunteti de acord cu distrugerea spatiului verde din Hasdeu si construirea de blocuri. Validarea petitiei se face DOAR prin confirmarea primita pe e-mail.
2. TRIMITETI sesizari, observatii, puncte de vedere la adresa de email:
consultarepublica@primariaclujnapoca.ro
3. SCRIETI de mana adrese si depuneti-le pana joi la Serviciul Centrul de Informare pentru Cetateni, str. Motilor, nr. 7 sau la orice primarie de cartier.

https://primariaclujnapoca.ro/cetateni/dezbatere-publica/planul-urbanistic-zonal-dezvoltare-complex-studentesc-hasdeu/

Studentii vor sa respire!
Clujenii vor sa ramana spatiile verzi!

Poti sa trimiti la minim 5 persoane?

STOP_CAMIN_HASDEU.jpg

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez C să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...