VOTATI IMPOTRIVA ACTA !!!

NU ACTA / NO ACTAPetitie care se adreseaza catre :

- Domnului Ministru al  Comunicatiilor si Societatilor Informationale Razvan Mustea;

- Guvernului Romaniei;

- Parlamentului European !

“Dacă acest tratat va fi ratificat în vara acestui an, internetul aşa cum îl ştim azi va dispărea”

Internetul e un mediu în care îţi poţi exprima nemulţumirea faţă de un regim politic. Dacă ACTA intră în vigoare, putem spune adio protestelor antiguvernamentale şi demascării fraudelor şi politicienilor corupţi. ACTA pune puterea în mâinile aparatelor politice. Odată cu ACTA, dispar YouTube, Twitter, Facebook şi drepturilor de care ne-am bucurat până acum pe internet, printre care libera exprimare

Dacă acest tratat va fi ratificat în vara acestui an, puterea intra cand vrea ea in pc -ul tau ,in telefonul tau ,in emaiuri le tale in absolut orice din viata ta si vede cine esti cu ce te ocupi si daca si cat esti de santajabil

Pentru cei care vor sa afle in detaliu ce inseamna ACTA si de ce suntem impotriva acestei legi CLICK AICI