VIOREL ȘI VULPIȚA înapoi la TV

Solicitam ACCES DIRECT sau oricărei alte emisiuni de la orice post, (ÎN AFARA DE PROsTV CARE E O GHENĂ DE TELEVIZIUNE UNDE SE FACE EXCLUSIV ÎNDOBITOCIRE ȘI DEZINFORMARE) să îi aducă pe VIOREL ȘI VERONICA STEGARU a.k.a. VULPIȚA 🦊 de urgență înapoi la București de la Blăgești și să se reia serialul "ȘÎ NOI PUTEM" unde aceste 2 viețuitoare să fie puse în cele mai penibile situații, în special haimanaua aia de VULPE, bagaboanta județului VS, astfel încât aceștia SĂ SE CERTE LA MAXIM, SĂ FACĂ CIRC ȘI PANARAMĂ pentru ca noi, telespectatorii să ne distrăm pe cinste și să râdem la maxim de aceste 2 panarame de oameni.

AȘA SĂ FIE!

Prin semnare, autorizez pe Viorel să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.