UMF "Gr. T. Popa" Iași - Susțineți suplimentarea locurilor cu taxă la UMF Iasi pentru specializările: Medicina Generala si Medicina Dentara

Catre Ministerul Educației și Cercetării

   Stimati membri ai Ministerul Educației și Cercetării,vă rog să binevoiți a aproba suplimentarea a câte 50 de locuri la taxa pentru specializările medicină generală, respectiv medicină dentară, adoptând  modelul universității Carol Davila București, având în vedere următoarele :

1.Concurența la nivel național cea mai ridicată, comparativ cu celelalte universități de același profil.

2.Ultimele medii de la taxă foarte crescute față de anii precedenți.

3.Decizia luată de UMF Iași 833/12.08.2019 cu privire la suplimentarea locurilor cu taxa în anul 2019.     .  

4.tabel.png

5. Ultima medie pe ultimul loc (locul 50) de pe listele de rezerva a fost 8.5

Vă rog să țineți cont de valoarea acestor copii care doresc să devină medici in ciuda situației actuale! Pe listele de rezerve au fost medii mari, medii care depăsesc ultimele medii de TAXA ale tuturor universitaților din țara. Acesti copii merită o sansă! Votați vă rugam.


Cretu Marius-Gabriel    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Cretu Marius-Gabriel să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...