Toti pentru unu' si unu' pentru toti

  • Don't be high, think high! Avem nevoie de ajutorul tau pentru a ne indeplini visul! Vrem sa ajutam, vrem sa schimbam,vrem sa fim politisti. Pe 9 SEPT 2016 a fost adoptat amendamentul conf caruia se schimba limitele de inaltime pentru admiterea la concursurile de politie, iar asta e o piedică pentru cei care nu indeplinesc conditia. Este inaltimea ceea ce te face demn de a-ti apara tara? Este inaltimea cea care trebuie sa-ti spulbere visul? Alatura-te petitiei si spune stop discriminarii. Vrem sa aratam ca suntem la fel de apti ca si cei "inalti" si ca intelectual ne putem "inalta" la orice nivel!
  • Candidatii pentru Academia de Politie s-a ridicat limita de inaltime:1,65m fete si 1,70m baietii! Este publicat ordinul de ministru in Monitorul Oficial din 9sept 2016nr.702 bis
  • înapoi la limita de înălțime 1.60 și 1.65 la admiterea la instituțiile de învățământ MAI
  • l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.monitoruloficial.ro%2FRO%2Farticle--e-Monitor--339.html&h=5AQHGuC8F&s=1

Toti pentru unu' si unu' pentru toti    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Toti pentru unu' si unu' pentru toti să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook