Toti pentru unu' si unu' pentru toti

• Don't be high, think high! Avem nevoie de ajutorul tau pentru a ne indeplini visul! Vrem sa ajutam, vrem sa schimbam,vrem sa fim politisti. Pe 9 SEPT 2016 a fost adoptat amendamentul conf caruia se schimba limitele de inaltime pentru admiterea la concursurile de politie, iar asta e o piedică pentru cei care nu indeplinesc conditia. Este inaltimea ceea ce te face demn de a-ti apara tara? Este inaltimea cea care trebuie sa-ti spulbere visul? Alatura-te petitiei si spune stop discriminarii. Vrem sa aratam ca suntem la fel de apti ca si cei "inalti" si ca intelectual ne putem "inalta" la orice nivel!
  • Candidatii pentru Academia de Politie s-a ridicat limita de inaltime:1,65m fete si 1,70m baietii! Este publicat ordinul de ministru in Monitorul Oficial din 9sept 2016nr.702 bis
  • înapoi la limita de înălțime 1.60 și 1.65 la admiterea la instituțiile de învățământ MAI
  • l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.monitoruloficial.ro%2FRO%2Farticle--e-Monitor--339.html&h=5AQHGuC8F&s=1

Toti pentru unu' si unu' pentru toti    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Toti pentru unu' si unu' pentru toti să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.