Sustineti reluarea imediata de catre TVR a emisiunii suprimate - "ORIZONT EUROPEAN".

Conducerea TVR a decis scoaterea din grilă a emisiunii "Orizont European" - redactor Miruna Munteanu - după patru ani de existenţă şi de interes deosebit din partea publicului românesc, din ţară, din Republica Moldova şi din Diaspora.
În mod cert emisiunea deranja anumite in-sensibilităţi, mai ales cele opuse apropierii Republicii Moldova de România - şi nu de Federaţia Rusă.
Este extrem de grav faptul că o emisiune Pro-Europeană este suprimată fără reacţii - şi probabil cu binecuvântarea actualei guvernări, dn ce în ce mai agresivă faţă de Uniunea Europeană, din care facem parte şi în care o Diasporă românească extrem de numeroasă produce, creează, se implică în societatea, economia şi starea generală a României.
Scoaterea din grila TVR a unei emisiuni Pro-Europene, în anul Centenarului Marii Uniri, este un act deliberat şi care trebuie să ne dea de gândit, tuturor celor preocupaţi de locul României în Uniunea Europeană şi de intrarea Republicii Moldova în UE alături de România şi de celelalte state componente ale Uniunii Europene.
Vă invităm să semnaţi petiţia pentru reintroducerea şi păstrarea în grila de programe a TVR a emisiunii "ORIZONT EUROPEAN" şi a redactorei Miruna MUNTEANU.
Este un act de solidaritate cu condiţia europeană şi un omagiu adus Marii Uniri, în anul sărbătoririi Centenarului.
Vă mulţumim anticipat.


arh. Cindrel LUPE    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către arh. Cindrel LUPE. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook