SUSTINETI crearea imediata a unui compartiment de ENDOCRINOLOGIE in Spitalul Judetean Bistrita

Motivele care au stat la baza iniţierii acestei petiţii sunt următoarele:

- Endocrinologia este SINGURA SPECIALITATE din Policlinica Bistriţa care NU își poate investiga DELOC pacienții în spital, deşi, pe lângă cazurile cu patologie tiroidiană, există şi cazuri grave, operate neurochirurgical (hipofiză), suprarenală, osteoporoză, copii cu deficit de hormon de creştere, etc.

-Cei peste 450 de pacienţi care se adresează lunar Ambulatoriului de Endocrinologie au aceleaşi drepturi ca cei care se adresează altor specialităţi, de a avea acces la dotările spitalului (CT, RMN şi analize gratuite) şi de a fi trataţi de medicul lor curant.

-Sub presiunea unei norme impuse, de 28 de pacienți pe zi, fără a putea efectua puncții, elastografie, fără sală de tratament pentru injecții şi perfuzii, fără a avea timpul alocat sau personal suplimentar pentru efectuarea procedurilor și supravegherea pacienților, riscăm să ajungem în imposibilitatea de a asigura calitatea actului medical la cel mai înalt nivel.

dr. Alina Filip    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez dr. Alina Filip să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.