Susţine Construcţia Spitalului Regional Brăila-Galaţi

SPITAL_LANDSCAPE1_copy.png

Partidul Național Liberal a luat inițiativa înființării unui Spital Regional Brăila-Galați, de care să beneficieze toți locuitorii din zonă. Știm cu toții că actualele condiții din spital lasă de dorit, că aparatura este învechită, iar saloanele sunt prea aglomerate. Spitalul Regional Brăila-Galați ar rezolva aceste probleme și se poate realiza din fonduri ale Uniunii Europene.  Acest centru ar trebui să aibă o capacitate de 800 – 1.000 de paturi, urmând a  fi dotat cu heliport şi elicopter pentru urgenţe, precum şi cu clinici de specialitate şi centre de cercetare dotate corespunzător. Pentru ca acest proiect să prindă viață, pe 26 mai 2019 semneaza pentru propunerea candidaților PNL.

www.pnlbraila.ro https://www.facebook.com/PNLBR

sau ne puteti gasi la sediul nostru din Calea Călăraşi nr. 62, bloc D, parter ( colt cu Tineretului )

Prin semnătura mea, autorizez PNL Brăila să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.