Sustine efortul nostru - Catre Un Viitor Mai Bun

Alegerile parlamentare care se vor ține pe 6 decembrie 2020 reprezintă oportunitatea României de a se îndrepta pe un curs aliniat cu valorile pe care cu toții le împărtășim. Noi considerăm că împreună putem realiza schimbarea necesară pentru a ne asigura un viitor stabil, care ne reflectă principiile și convingerile în cea mai bună versiune a lor. Ca tineri, suntem frecvent dați la o parte din astfel de discuții, însă noi ne dorim să luăm parte la ele, iar în acest scop, ne-am unit forțele pentru a transmite viitorilor guvernanți ceea ce vrem să vedem în următorii ani.

Problemele pe care dorim să le abordăm sunt prea bine cunoscute, însă deja de prea mult timp au rămas ignorate nepăsări, injustiții și neglijențe. Deși nu avem așteptări mari, noi știm că suntem capabili să ne dezvoltăm mai mult decât ne impune strictul necesar, și tânjim către visul unei țări mai bune. Ceea ce dorim noi să vedem în următorii ani reprezintă dorințele unei părți mari a tinerilor, care deja încearca sa promoveze mici schimbări ce pot ajuta, sub orice forma. De altfel, noi realizăm că abordarea acestor subiecte pornește de la cunoașterea situațiilor curente și propunerea unor îmbunătățiri cât mai tangibile, lucru pe care am încercat să îl facem în măsura abilităților noastre.

Dorim să ne păstrăm statutul de organizații apolitice, însă, asta nu ar trebui să reprezinte ignoranța față de scena politică. Tinerii sunt adesea stereotipizați ca fiind indiferenți în viața politică, însă, majoritatea tinerilor de astăzi sunt nu doar conștienți, ci chiar implicați, în situația politică internațională. Prin intermediul internetului, informația ajunge și mai rapid la oameni, exprimarea opiniilor în mod liber a devenit ceva ce aproape oricine poate să facă cu ușurință, și, în cazul adolescenților, a fi activ din punct de vedere politic a devenit ceva predominant, fie prin răspândirea anumitor informații pentru a atrage atenția la gravitatea situației, fie prin implicarea directă, prin donații și semnarea unor petiții. Este, însă, un fapt dezamăgitor că atâtea persoane pot să fie documentate pe probleme de natură internațională, și nu la fel de implicate în propria lor țară. Astfel, noi dorim să facem primul pas în a arăta cât de implicați sunt cu adevărat tinerii, sau, cât de implicați ne-am dori să fim, dacă ați încerca să ne ascultați, în viața politică a propriei noastre țări. Realizăm că ceea ce ne-am dori să vedem nu va veni într-un timp scurt, dar considerăm că este momentul să începem eforturile către această schimbare.

Un viitor mai bun


Interact Cișmigiu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Interact Cișmigiu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...