Susțin decontarea investigațiilor complete la gravide

Tocmai am avut discuții aprinse cu mai multe mămici legat de plafonul pt analize decontate de CAS pt gravide și de faptul ca extrem de greu găsești loc, de faptul ca plătești de te ustura pielea. Un copil e cel mai frumos dar pe care ni-l oferă viața! Hai sa ne unim toate sa facem petiție sa o înaintam la ministerul sănătății sa se facă plafon separat pt gravide, sa se deconteze dublu, triplu test, torch-ul și profilul de trombofilie, nu doar analizele uzuale. Nu mai suntem pe vremea când era bunica fata mare și medicina nu era avansată. Sa se deconteze și ecografiile, morfologiile șamd. Vor sa creștem natalitatea, dar ei nu fac nimic in sensul asta. Pai cu 200lei pe luna nu poți sa asiguri strictul necesar unui nou născut!!! Sa nu dea bani la mame eroine ca fac copii pt alocații, sa mărească alocațiile copiilor!! Haideți sa luam atitudine!!! Pt noi și pt viitorul pe care vrem sa il asiguram copiilor noștri!!! De asta ne pleacă medicii buni, de asta se duce totul de râpa!!! Pt ca suntem furați pe fata!!! Toți la conducere au mașini scumpe, imobile luxoase și concedii in străinătate și noi plătim rate la casa și abia ne permitem sa mergem un Weekend la munte sau la mare!! Ne întrebam dacă facem fata cheltuielilor de luna asta și dacă ne ajung banii pana la următorii salariu!!! M-am saturat sa tac!! Îmi doresc pt copilul meu tot ce e mai bun și vreau sa crească fără sa aibe grijile pe care le am eu! Vreau sa crească intr-o tara civilizata care are ce sa ii ofere și sa nu fie nevoită sa plece sa muncească printre străini!! Ce ziceți? Facem petiția sau nu??

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Alexandra să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...