STOP ABUZULUI ANIMALELOR

As dori semnarea petitiei ....pentru  a inceta abuzul fata de animalutele care nu au nici o aparare asupra omului ..... animalele sunt fiinte exact ca si oameni care au fost create exact ca omul ,nu a oferit sau nu a dat nimeni dreptul omului de a lua viata unui animaluț  !!!! Oameni care sunt in stare sa ucida un animal vor fi in stare  mai tarziu sa  ucida unul dintre noi acesti oameni trebuie dusi la spitalul de nebuni sau pedeapsa cu inchisoarea ! Nu mi se pare normal sa  iei dreptul la viata animalutului doar asa ca vrei tu si ca esti tu buricu pamantului ! As vrea sa traiesc intr-o Romanie frumoasa ....dar in schimb oameni o pateaza cu  crime la adresa animalutelor  !!!! STOP ABUZULUI FATA DE ANIMALE ! OAMENI BUNI TREZITI-VA  NU ESTE  NORMAL ASA CEVA !!!!!

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).