SPUNE ȘI TU STOP CĂMĂTĂRIEI PRACTICATĂ DE FIRMELE DE RECUPERARE A CREANȚELOR BANCARE!

Numele meu este Vasile Mihăilescu, om de afaceri și fost consilier județean. De mai bine de o lună, solicit politicienilor să se implice pentru a elimina cămătăria practicată de firmele de executare silită a datornicilor. Din păcate, politicienii pe care i-am trimis să ne reprezinte interesele au alte preocupări, nicidecum pentru a ajuta cetățenii.

Aceste firme cumpără pe mai nimic de la bănci credite neachitate, după care hărțuiesc datornicii, storcând de la ei toată suma datorată băncilor, chiar cu prețul de a-i scoate din casele pe care apoi le vând la licitații.

De aceea, inițieze o petiție online în acest sens, solicitând sprijinul cetățenilor.

Cu un număr mare de semnături, petiția poate ajunge la parlamentari și să fie luată astfel în seamă.

Vasile Mihăilescu    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Vasile Mihăilescu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.