SPUNE ȘI TU STOP CĂMĂTĂRIEI PRACTICATĂ DE FIRMELE DE RECUPERARE A CREANȚELOR BANCARE!

Numele meu este Vasile Mihăilescu, om de afaceri și fost consilier județean. De mai bine de o lună, solicit politicienilor să se implice pentru a elimina cămătăria practicată de firmele de executare silită a datornicilor. Din păcate, politicienii pe care i-am trimis să ne reprezinte interesele au alte preocupări, nicidecum pentru a ajuta cetățenii.

Aceste firme cumpără pe mai nimic de la bănci credite neachitate, după care hărțuiesc datornicii, storcând de la ei toată suma datorată băncilor, chiar cu prețul de a-i scoate din casele pe care apoi le vând la licitații.

De aceea, inițieze o petiție online în acest sens, solicitând sprijinul cetățenilor.

Cu un număr mare de semnături, petiția poate ajunge la parlamentari și să fie luată astfel în seamă. 

SPUNE ȘI TU STOP CĂMĂTĂRIEI PRACTICATĂ DE FIRMELE DE RECUPERARE A CREANȚELOR BANCARE!


Vasile Mihăilescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Vasile Mihăilescu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )