Spune DA redeschiderii Policlinicii Spitalului Rm Sărat!

Peste o sută de mii de locuitori ai orașului Rm Sărat  și din localitățile învecinate, depind de tratamentele și de serviciile medicale de urgență din Ambulatoriul Spitalului Municipal, închis odată cu transformarea spitalului în unitate suport pentru tratarea pacienților cu COVID 19.

Redeschiderea Policlinicii din Rm Sărat este vitală pentru bolnavii cronici, dar și pentru cei care au nevoie de îngrijiri de urgență, atât timp cât Spitalul Municipal nu poate trata decât bolnavii cu coronavirus.

Spune DA redeschiderii Ambulatorului Spitalului Rm Sărat, pentru sănătatea copiilor, tinerilor și bunicilor care au nevoie de tratamente medicale și îngrijiri de specialitate!

Spune DA redeschiderii Policlinicii din Rm Sărat, pentru a salva vieți!

Fii alaturi de noi si semnează petițiile inițiate la toate punctele de lucru TVSat din Rm.Sarat, la casierii de teren precum și în mediul on line pe conturile TVSat Media Group!

Spune DA sănătății!

O campanie inițiată de TVSat Media Group 

Impreuna va fi bine!


TVSat Media Group    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe TVSat Media Group să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook